Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Hej
tubispl
ja widzę ewidentnie drugą kreskę
u mnie tez chyba jakiś cień ...
https://naforum.zapodaj.net/b997e0ab6d2e.jpg.html
ale takie cienie to ja już widziałam, wiec na razie sceptycznie do tego podchodzę, jutro powtórka
Ale fajie! -
Dziewczyny, przeżyłam chwilę grozy. Wczoraj wieczorem zaczęłam plamić, więc mąż zabrał mnie od razu na pogotowie. Lekarz zrobił mi usg (widać było już pęcherzyk) i stwierdził, że skoro w czwartek nie było go widać a teraz jest to znaczy, że jest lepiej a nie gorzej i mam nie panikować. O plamieniu się nie wypowiedział. Mam brać moją luteinę dowcipnie i jak najwięcej leżeć no i oczywiście umówić się do lekarza prowadzącego. Wieczorem wzięłam luteinę i nospa max (taką tylko miałam w domu). Orientuje cie się czy można brać tą max? W tej chwili plamienie mniejsze, ale jest nadal a znowu zaczynam mieć taki dziwny ucisk w podbrzuszu... Zaraz chyba będę pisać do mojego doktora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 08:14
-
Luccecita wrote:Hej
tubispl
ja widzę ewidentnie drugą kreskę
u mnie tez chyba jakiś cień ...
https://naforum.zapodaj.net/b997e0ab6d2e.jpg.html
ale takie cienie to ja już widziałam, wiec na razie sceptycznie do tego podchodzę, jutro powtórka
Trzymam kciuki zeby cień ciemniał!Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo Nie jestem wpisana na żadną listę ale również testuje. Dzisiaj rano ... ale niestety biel wizira- tak zwany Planowana miesiączka w piątek więc myślałam,że jakiś blady cień zobaczę ale niestety . Owulacja była około 1.11 + - jeden dzień ,a 3.11 byłam u gin i na usg widział pęknięty pęcherzyk więc liczyłam,że się wstrzeliłam . Żadnych objawów oprócz pobolewania piersi ale tak mam zawsze przed okresem ... lipa
-
Dominika89. Witaj
Madziulla. To idziemy rowno, ja tez jestem 4 dpo
E tam zaraz dziwna Ja mam tak samo z horrotami
Kea. Jak spodziewana @ w piatek to na test za szybko. Niektorym blade kreski wychodza dopiero po @.
A ja bym nie chciala zobaczyc cienia przed @. Zastanawialabym sie czy to nie biochemiczna czy kreski nie znikna itd. To dla mnie za duzy stres, wole go sobie nie fundowac, wiec testuje najszybciej w dniu spodziewanej @.
Oczywiscie trzymam kciuki, zeby Wasze ciemnialyKea06, dobuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Listopadowe testowanie
1. Doti , _Abby_, Holinek, Olciuska @
2. Oktawka, Agnieszka93 @
3. marzymisie @ , Justata@, stokrotka92@ , Ikciu
4. 89viola, Tasza, Meli92 @ ,
5. Karola - mama Julci i ... ?@ , Justata@, Salamanka@, zFolwarku@ , Justata@, Lovi89
6. Mama Ali, She86 , Basik83 @
7. KarolaFasola@ , Justata@, Berenika88, kaka470@ , Justata@, Effy@ , Justata@, kamika23
8. magroz26 @
9. gosssiagabrysiowa@, Karola555, Laura@ , Justata@, meli92@ , Justata@, Bridy-n
10. Bella1412, bulkaasia, emerald_m, rosax3, Najmłodsza_staraczka- Fatim, Anna_Ka@
11.Pikselka@, Dag_Mara, Agula92@, Paula55, santoocha @
12. Katiś, PaniNorris, Destiny80@
13. Biała Azlia, santoocha@, Aguuuś, Luccecita, Viola999, Mona_Lisa @
14. Roza86
15. dobuska, Veni, Niesia86@, mi_lejdi
16. Charlutek, Tynastka
17. Migracja, Darkam11, Sylwia_80, babel_2016, Lady_Savage
18. eMM
19. tubispl, ankaR, lilka1984
20. Klameczka, dobuska
21. roslinka, Agnesia, ZakreconaŻona
22. lottinka, Annie1981
23. kate88:), sierpniowe_nadzieje, inaa, rzepakowepole, Sylwia_80
24. Marteczka93
25. mika1987, aaniluap, Papierówka, Madziulla, InBlue, Kat83, Annie1981
26. Dariaa, Uparciuszek, sssss, Madhuri, yvonneSW
27. Nina_86
28. evve
29.
30. Ann.naa, anusiak5, AiCha4811, Tusia_87, Lottie
W listopadzie mamy 12
Legenda:
Ciąża:
Okres:@Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 08:56
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Dominika89. Witaj
Madziulla. To idziemy rowno, ja tez jestem 4 dpo
E tam zaraz dziwna Ja mam tak samo z horrotami
Kea. Jak spodziewana @ w piatek to na test za szybko. Niektorym blade kreski wychodza dopiero po @.
A ja bym nie chciala zobaczyc cienia przed @. Zastanawialabym sie czy to nie biochemiczna czy kreski nie znikna itd. To dla mnie za duzy stres, wole go sobie nie fundowac, wiec testuje najszybciej w dniu spodziewanej @.
Oczywiscie trzymam kciuki, zeby Wasze ciemnialy
Dzięki za ciepłe słowa. Dlatego bardzo lubię tutaj zaglądać zawsze ktoś "wysłucha" i podbuduje :* Ale już się nie nakręcam ... czekam