WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto jutro testuje?
    Meldować plusiki jutro proszę :)

dobuska lubi tę wiadomość

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    U nas jak nie ma prądu to nie ma też wody :(

Pompa? :/

17.11.17-poronienie całkowite
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    AJA. Super sposob na brak pradu :)

Tak ale to dlatego, że jest dzień (ale nie mam okna w łazience ;) )Ale gdy jest noc... powiedzmy, że za dużo horrorów. Mimo,że je uwielbiam to... Mam bardzo wyostrzone zmysły wzroku i słuchu. Czasem jest tak, że słyszę coś czego nie ma i sama siebie nakręcam :P Najgorzej, gdy B w pracy na nocce, bo jak na rybach to zawsze przyjedzie gdy wpadam w histerię :P

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez podobnie reaguje na horrory i thrillery. Po takim seansie moj T musi ze mna chodzic do lazienki, bo boje sie ciemnosci ;) Tez lubilam takie filmy, ale doszlam do wniosku, ze nie na tyle, zeby az tak sie potem meczyc ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej tu chodzi o samą ciemność, ale co śmieszniejsze same horrory tak nie działają mimo,że oglądam je będąc sama w domu bo B ich nie znosi :)

• dobuska Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2021, 13:41

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice też mają tem problem... Plus teraz jeszcze ogrzewanie i brak jedzenia... Pompka do pieca też elektryczna i kuchnia też elektryczna :P

The ring dobry horror, ale ja wolę te bardziej paranormalne... Może to śmieszne, ale wierzę w duchy i czasem je wyczuwam... Tak jestem dziwna :D
    Ale ostatnio oglądałam fajne horrory... "Za zamkniętymi drzwiami" "Kiedy zgasną światła" - ten jest Mega! ^^

• Dominika_89 Znajoma

Wysłany: 13 listopada 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    właśnie dołączyłam do waszego grona :)
    Mam nadzieję, że niebawem będziemy dzielić się samymi dobrymi nowinami.

Proszę dopiszcie mnie do listopadowego testowania - 30.11

pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 23:36

AJA_S, dobuska, Tynastka, eMM, mi_lejdi lubią tę wiadomość

• Dominika_89 Znajoma

Wysłany: 13 listopada 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    właśnie dołączyłam do waszego grona :)
    Mam nadzieję, że niebawem będziemy dzielić się samymi dobrymi nowinami.

Proszę dopiszcie mnie do listopadowego testowania - 30.11

pozdrawiam

• Dag_Mara Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2016, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Moi rodzice też mają tem problem... Plus teraz jeszcze ogrzewanie i brak jedzenia... Pompka do pieca też elektryczna i kuchnia też elektryczna :P

The ring dobry horror, ale ja wolę te bardziej paranormalne... Może to śmieszne, ale wierzę w duchy i czasem je wyczuwam... Tak jestem dziwna :D
    Ale ostatnio oglądałam fajne horrory... "Za zamkniętymi drzwiami" "Kiedy zgasną światła" - ten jest Mega! ^^

Ja jestem fanka dobrych horrorow :) Na wymienionych przez Ciebie filmach bylam w kinie, tez polecam :) Ostatnio ogladalam Ouija: Narodziny zla, to polski tytul. Moze nie przebije Obecnosc, ale poziom podobny. Polecam...

AJA_S lubi tę wiadomość

relgh371ryeoev03.png
    Aniolek [*] 23.06.2017 9 tc Aniolek [*] 13.10.2017 11 tcf2wlx1hpws6fekb6.png
  • lottinka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobuska, przez Ciebie siknelam i zmarnowalam 15 minut na wpatrywanie się w test i doszukiwanie cienia cienia cienia :D

Następne testowanie najwcześniej w czwartek! A i tak spodziewam sie wtedy 1 kreski.

Za to wiecie, jak tak się wpatrywalam i wpatrywalam....to oczywiście moja głowa doszukala się tego cienia, a co :D

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Ja kiedyś lubiłam horrory ale w ciąży zdecydowanie mi przeszło i teraz się ich boję.

Wczoraj się z moim mężem pokłóciłam i ❤ nie było. Dziś ciche dni.

• dobuska Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2021, 13:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka nie jestem w stanie was nadrobić...jedynie co moge napisac to ze gratuluję zafasolkowanym i tule tym z @. cały weekend mnie nie bylo. Mieliśmy masę rzeczy do załatwienia a w piątek Darek pierwszy raz pobiegł w biegu niepodległości 10 km !!! Jestem mega dumna z niego!!
    U mnie już po ovu teraz odliczanie .. ;) na oko jestem 3-4 dni po ovu.
    Widze że pisalyscie o horrorach. Nie przepadam za nimi. Boje się. Napewno nie lubię duchów, obciętych głów, truposzow czy coś w tym stylu. Bardziej wolę thrillery. A jak już mam oglądać horrory to napewno nie sama i nie krótko przed snem taka jestem dziwna. Poprostu potem nie zasne.

Miłego dnia i trzymam kciuki za kolejne testowanie <3

• dobuska Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj idę do gina, w sumie nie wiem po co Zapisałam się do niego myśląc, że nie mam owu, a po umówieniu tempka skoczyła do góry jak wściekła. Więc, albo jestem w ciąży, albo nie. On teg nie stwierdzi, test jeszcze biały, no ale to dopiero 8 dpo.
    Jeju jak ja bym chciała, żeby ten cykl się udał....

• tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja miałam testować 19 ale to zapisywałam się na początku jak miałam okres a to troszkę się poprzestawiało... dzisiaj mam 12 dpo i niestety zmierzyłam temperaturę innym termometrem bo mój microlife zapomniałam wziąć od rodziców temperatura niby była 37.10 więc niby podwyższona dlatego zatestowałam i wyszła mi bardzo blada tak jak to wy mówicie cień cienia na dwóch różnych testach :) mam nadzieję że nie jest to ciąża biochemiczna i powtórzę jeszcze za 2 dni w 14 dpo oby wyszło to samo.... czyli udało by mi się w 2 cyklu starań to chyba aż za piękne żeby było prawdziwe....

kate88:), lottinka, santoocha, dobuska, She86, rosax3, mi_lejdi, kaka470, bulkaasia, Lady Savage lubią tę wiadomość

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oto link do testów tylko te kreseczki są ciut wyraźniejsze w realu bo na jednym to prawie w ogóle na zdjęciu nic nie widać
    https://zapodaj.net/f8b8b4e576fc6.jpg.html

Paula55 lubi tę wiadomość

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)

tubispl
    ja widzę ewidentnie drugą kreskę :)

u mnie tez chyba jakiś cień ...
    https://naforum.zapodaj.net/b997e0ab6d2e.jpg.html

ale takie cienie to ja już widziałam, wiec na razie sceptycznie do tego podchodzę, jutro powtórka :)

dobuska, She86, santoocha, Madziulla, mi_lejdi, kaka470, Paula55 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie. Gratulacje dziewczyny.

Też bym już chciala testować i zobaczyć takie kreseczki

• tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Hej ;)

tubispl
    ja widzę ewidentnie drugą kreskę :)

u mnie tez chyba jakiś cień ...
    https://naforum.zapodaj.net/b997e0ab6d2e.jpg.html

ale takie cienie to ja już widziałam, wiec na razie sceptycznie do tego podchodzę, jutro powtórka :)

no faktycznie coś tam widać :) w takim razie trzymam jeszcze kciuki za jutro :)

xnw4qqmzuoifsosb.png
‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ