Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:AJA. Super sposob na brak pradu
Tak ale to dlatego, że jest dzień (ale nie mam okna w łazience )Ale gdy jest noc... powiedzmy, że za dużo horrorów. Mimo,że je uwielbiam to... Mam bardzo wyostrzone zmysły wzroku i słuchu. Czasem jest tak, że słyszę coś czego nie ma i sama siebie nakręcam Najgorzej, gdy B w pracy na nocce, bo jak na rybach to zawsze przyjedzie gdy wpadam w histerię17.11.17-poronienie całkowite -
Ja tez podobnie reaguje na horrory i thrillery. Po takim seansie moj T musi ze mna chodzic do lazienki, bo boje sie ciemnosci Tez lubilam takie filmy, ale doszlam do wniosku, ze nie na tyle, zeby az tak sie potem meczyc
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Moi rodzice też mają tem problem... Plus teraz jeszcze ogrzewanie i brak jedzenia... Pompka do pieca też elektryczna i kuchnia też elektryczna
The ring dobry horror, ale ja wolę te bardziej paranormalne... Może to śmieszne, ale wierzę w duchy i czasem je wyczuwam... Tak jestem dziwna
Ale ostatnio oglądałam fajne horrory... "Za zamkniętymi drzwiami" "Kiedy zgasną światła" - ten jest Mega! ^^17.11.17-poronienie całkowite -
Cześć dziewczyny,
właśnie dołączyłam do waszego grona
Mam nadzieję, że niebawem będziemy dzielić się samymi dobrymi nowinami.
Proszę dopiszcie mnie do listopadowego testowania - 30.11
pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 23:36
AJA_S, dobuska, Tynastka, eMM, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
AJA_S wrote:Moi rodzice też mają tem problem... Plus teraz jeszcze ogrzewanie i brak jedzenia... Pompka do pieca też elektryczna i kuchnia też elektryczna
The ring dobry horror, ale ja wolę te bardziej paranormalne... Może to śmieszne, ale wierzę w duchy i czasem je wyczuwam... Tak jestem dziwna
Ale ostatnio oglądałam fajne horrory... "Za zamkniętymi drzwiami" "Kiedy zgasną światła" - ten jest Mega! ^^
Ja jestem fanka dobrych horrorow Na wymienionych przez Ciebie filmach bylam w kinie, tez polecam Ostatnio ogladalam Ouija: Narodziny zla, to polski tytul. Moze nie przebije Obecnosc, ale poziom podobny. Polecam...AJA_S lubi tę wiadomość
-
Dobuska, przez Ciebie siknelam i zmarnowalam 15 minut na wpatrywanie się w test i doszukiwanie cienia cienia cienia
Następne testowanie najwcześniej w czwartek! A i tak spodziewam sie wtedy 1 kreski.
Za to wiecie, jak tak się wpatrywalam i wpatrywalam....to oczywiście moja głowa doszukala się tego cienia, a codobuska lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka nie jestem w stanie was nadrobić...jedynie co moge napisac to ze gratuluję zafasolkowanym i tule tym z @. cały weekend mnie nie bylo. Mieliśmy masę rzeczy do załatwienia a w piątek Darek pierwszy raz pobiegł w biegu niepodległości 10 km !!! Jestem mega dumna z niego!!
U mnie już po ovu teraz odliczanie .. na oko jestem 3-4 dni po ovu.
Widze że pisalyscie o horrorach. Nie przepadam za nimi. Boje się. Napewno nie lubię duchów, obciętych głów, truposzow czy coś w tym stylu. Bardziej wolę thrillery. A jak już mam oglądać horrory to napewno nie sama i nie krótko przed snem taka jestem dziwna. Poprostu potem nie zasne.
Miłego dnia i trzymam kciuki za kolejne testowaniedobuska lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj idę do gina, w sumie nie wiem po co Zapisałam się do niego myśląc, że nie mam owu, a po umówieniu tempka skoczyła do góry jak wściekła. Więc, albo jestem w ciąży, albo nie. On teg nie stwierdzi, test jeszcze biały, no ale to dopiero 8 dpo.
Jeju jak ja bym chciała, żeby ten cykl się udał.... -
hej dziewczyny ja miałam testować 19 ale to zapisywałam się na początku jak miałam okres a to troszkę się poprzestawiało... dzisiaj mam 12 dpo i niestety zmierzyłam temperaturę innym termometrem bo mój microlife zapomniałam wziąć od rodziców temperatura niby była 37.10 więc niby podwyższona dlatego zatestowałam i wyszła mi bardzo blada tak jak to wy mówicie cień cienia na dwóch różnych testach mam nadzieję że nie jest to ciąża biochemiczna i powtórzę jeszcze za 2 dni w 14 dpo oby wyszło to samo.... czyli udało by mi się w 2 cyklu starań to chyba aż za piękne żeby było prawdziwe....
kate88:), lottinka, santoocha, dobuska, She86, rosax3, mi_lejdi, kaka470, bulkaasia, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
tubispl
ja widzę ewidentnie drugą kreskę
u mnie tez chyba jakiś cień ...
https://naforum.zapodaj.net/b997e0ab6d2e.jpg.html
ale takie cienie to ja już widziałam, wiec na razie sceptycznie do tego podchodzę, jutro powtórkadobuska, She86, santoocha, Madziulla, mi_lejdi, kaka470, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Hej
tubispl
ja widzę ewidentnie drugą kreskę
u mnie tez chyba jakiś cień ...
https://naforum.zapodaj.net/b997e0ab6d2e.jpg.html
ale takie cienie to ja już widziałam, wiec na razie sceptycznie do tego podchodzę, jutro powtórka
no faktycznie coś tam widać w takim razie trzymam jeszcze kciuki za jutro