Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś 3dpo. Jeszcze tyle czasu do rozstrzygnięcia
Kilka dni temu wpadłam na pomysł, żeby na poważnie pomyśleć o ślubie cywilnym z moim T My jesteśmy zaręczeni od dwóch lat, nigdy nam nie zależało na papierku czy weselu a i kasy było szkoda
Chciałabym jednak, żeby był moim mężem i żebyśmy mieli takie samo nazwisko, szczególnie że staramy się o dziecko. Jak sobie pomyślałam, że moje dziecko będzie miało inne nazwisko niż ja, to mi się przykro zrobiło.
Dlatego chyba przyspieszymy tą decyzję, a przy okazji oderwę się od tych starań. Może to będzie jakiś sposób na zdystansowanie się i może wtedy wyjdzie?
Dziś byliśmy oglądać obrączki, ale na razie czekamy na promocje po świętach, bo chcemy to zrobić bardzo niskim kosztem. Tylko my i świadkowie
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Annie1981 gratulacje decyzji! Ja tam uważam, że słuszna, ale każdy oczywiście robi po swojemu Ja zawsze chciałam tworzyć rodzinę cegiełka po cegiełce I uwielbiam obrączki
tylko uwaga moją koleżankę podkusiło zacząć starania 2 m.ce przed ślubem i w efekcie nie bawiła się ekstra na swoim weselu, bo miała nudności
ale tak, uważam, że zajęcie głowy to clue do tego wszystkiego
a ja już czuję się przedokresowo. nic mnie nie boli, bo nigdy mnie nic nie boli dopóki @ nie przyjdzie, ale zawsze przed mam bardzo duże poczucie lęku, ogromny niepokój, jakby stało się coś złego. to u mnie czujnik niezawodny.14.04.2018 Théo -
Witam się,
cieżki dzień, w pracy zapieprz, i jutro też zapowiada się zapieprz, bo mamy inwenturę, wybrzuszyło mnie strasznie, brzuch pobolewa ale nie okresowo, może coś z tego jednak będzieAJA_S lubi tę wiadomość
-
O proszę Annie
Ja w czwartek miałam 3 rocznicę zaręczyn... i poczułam się gotowa na ślub Ale my tak w czasie rozciągniemy bo dla mnie jest bardzo by był mój jedyny dziadek a stan zdrowia podobnież się poprawia i może będzie mógł przyjechać na wesele "obozhayemyy" wnusi ♡17.11.17-poronienie całkowite -
Dzięki dziewczyny Ja mam nadzieję, że przygotowań nie będzie zbyt dużo, bo chcemy zrobić na prawdę malutki ślub, bez wesela Tak, żeby móc założyć obrączki i mieć wspólne nazwisko
Nawet mogę iść z brzuszkiem, na razie sukienki nie będę kupować
Trochę przygotowania jednak zajmą, bo mieszkamy w UK i najpierw musimy się zorientować jak to tu wygląda
mi_lejdi. Ciekawe u Ciebie te objawy lękowe przed @. Mam nadzieję, że tym razem nie przyjdą
nick nieaktualnyLaseczki czy objaw mokrosci w środku i na zewnątrz to może być coś związanego z płodnymi? Śluzu na zewnątrz nie mam ale takie uczucie jakbym w środku miała mokro i na zewnątrz prawie też. Nie wiem jak to interpretować bo wczoraj wieczorem był seks i co prawda wszystkiego się wczoraj pozbyłam ale nie wiem czy jakieś pozostalosci we mnie nie zostały. Co myślicie ?
-
stokrotka ale jak się 'pozbylas' bo nie bardzo rozumiem?
Mysle ze to może byc śluz, zarówno plodny jak i nie.
Sprawdzalas jakos bardziej niż tylko 'czujac'? w sensie czy sprawdzalas w środku.Ewa__27 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Uczucie mokrości może świadczyć o dniach płodnych, ale to też może być jeszcze sperma, także na dwoje babka wróżyła
Tu na OF w pytaniach i odpowiedziach jest wpis o tym jak odróżnić spermę od śluzu płodnego. Kilka dni temu sama robiłam te eksperymenty, aż nie wierzę, że do tego się posuwam
nick nieaktualnylottinka wrote:stokrotka ale jak się 'pozbylas' bo nie bardzo rozumiem?
Mysle ze to może byc śluz, zarówno plodny jak i nie.
Sprawdzalas jakos bardziej niż tylko 'czujac'? w sensie czy sprawdzalas w środku.
Po wszystkim chodzę siku więc automatycznie wylatuje ze mnieAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Listopadowe testowanie
1. Doti , _Abby_, Holinek, Olciuska @
2. Oktawka, Agnieszka93 @
3. marzymisie @ , Justata@, stokrotka92@ , Ikciu
4. 89viola, Tasza, Meli92 @ ,
5. Karola - mama Julci i ... ?@ , Justata@, Salamanka@, zFolwarku@ , Justata@, Lovi89
6. Mama Ali, She86 , Basik83 @
7. KarolaFasola@ , Justata@, Berenika88, kaka470@ , Justata@, Effy@ , Justata@, kamika23
8. magroz26 @
9. gosssiagabrysiowa@, Karola555, Laura@ , Justata@, meli92@ , Justata@, Bridy-n
10. Bella1412, bulkaasia, emerald_m, rosax3, Najmłodsza_staraczka- Fatim, Anna_Ka@
11.Pikselka@, Dag_Mara, Agula92@, Paula55, santoocha @
12. Katiś, PaniNorris, Destiny80@
13. Biała Azlia, santoocha@, Aguuuś, Luccecita, Viola999, Mona_Lisa @
14. Roza86
15. dobuska, Veni, Niesia86@, mi_lejdi
16. Charlutek, Tynastka
17. Migracja, Darkam11, Sylwia_80, babel_2016, Lady_Savage
18. eMM
19. tubispl, ankaR, lilka1984
20. Klameczka, dobuska
21. roslinka, Agnesia, ZakreconaŻona
22. lottinka, Annie1981