Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka92 wrote:Pewnie się udało karooolcia
Mnie dzisiaj dokucza coś jakby jajniki pachwina pieron wie.
Biorę się za pracę domowe a potem za sprzątanie. Może wieczorem zajrza do nas moi rodzice bo córka wczoraj miała imieniny więc jakieś ciasto też upiec muszę. A przed spaniem może zgwałcę męża
Ojj mam taką nadzieję Zastestuję jutro w dniu @ (o ile nie dostanę). Ogólnie to prawy jajnik, w którym była owulacja mnie pobolewa (takie ćmienie bardziej niż ból). -
nick nieaktualny
-
Asiulka83 wrote:dobra jest beta ja mam 188.22 a jest mlodsza od Iny najważniejszy jest przyrost bo każdy może mieć różny
Tak masz dobra a koleżanka ma po przecinku 800 a nie 80 czyli w 4 tygodniu ciąży ma kilkaset tysięcy a taka beta może świadczyć o czymś niedobrym dlatego zapytalam czy na pewno dobrze napisała wynik -
Madziulla. Może Ty się zestresowałaś, bo była szansa na ciążę, a potem rozczarowanie. Może dlatego cykl się przedłuża. Z drugiej strony masz rację, może to po odstawieniu leku.
Karooolcia W którym dpo masz ten cień? Trzymam kciuki za betę
Tusia. Objawy masz ładne, dają nadzieję, ale z drugiej strony w poprzednim cyklu też niby się wszystko zgadzało, więc nie ma się co nakręcać
Wg mnie sny odzwierciedlają nasze marzenia i lęki, tam się to wszystko miesza, dlatego też nie ma co ich uznawać za prorocze
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Tusia_87 wrote:Kochana a czy tą betę prawidłowo nam napisałaś?
Bo ona jest dziwnie wysoka jak na 4tc to nie jest dobra beta za wysoka.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madziulla wrote:Rzadziej teraz się tu udzielam wiec nie nadrobię was sle za wszystkie trzymam nieustannie kciuki.
Ja nie ogarniam swojego organizmu bo mam 30 dc cyklu i nadal nie mam @. Zawsze miałam wcześniej plamienia 2 dni przed @. Latam jak głupia co pół godziny do kibelka I sprawdzam czy juz jest czy nie... beta z środy negatywna...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Annie1981 wrote:Madziulla. Może Ty się zestresowałaś, bo była szansa na ciążę, a potem rozczarowanie. Może dlatego cykl się przedłuża. Z drugiej strony masz rację, może to po odstawieniu leku.
Karooolcia W którym dpo masz ten cień? Trzymam kciuki za betę
Tusia. Objawy masz ładne, dają nadzieję, ale z drugiej strony w poprzednim cyklu też niby się wszystko zgadzało, więc nie ma się co nakręcać
Wg mnie sny odzwierciedlają nasze marzenia i lęki, tam się to wszystko miesza, dlatego też nie ma co ich uznawać za prorocze
Dlatego ja nie wierzę w sny a tym bardziej ich przeciwieństwa.
To fakt w zeszlym cyklu było inaczej bo było tego śluzu tyle teraz znowu ten piersi i szyjka dziwnie miękka ale nie napalam się tym bardziej ze cykl na luzie i trochę inaczej juz podchodze do tego wszystkiegoAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
A ja wam powiem ze mimo ze jestem w ciazy i mam 6+3 dzis to moja szyjka jeszcze sie nie ustawila nadal wedruje to na dole to u gory to miekczeje to twardnieje to jest otwarta to zamknieta lekarz powiedzial ze ona moze tak dlugo sobie wedrowac nawet w ciazy. A zawsze myslalam ze musi byc od razu ksiazkowo
Sluz teraz mam 3 dzien wodnisty a mialam wczesniej kremowy, bialy lub w ogole .
Cycki bola dopiero od 5-6 dni
Temperatura nie jest stala a wedrujaca
Wiec tak na prawde to kazde nasze obserwacje to za przeproszeniem gowno co wnosza. Kazdy ma inaczej. Cos na pewno po nich zauwazymy jakies zmiany co cykl..
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Dzisiaj lub jutro powinnam dostac @ i chociaz normalnie juz dzien przed @ plamie i boli mnie podbrzusze, tak teraz nie czuje nic! Dzis rano zrobilam test i wyszedl POZYTYWNY!!! Co prawda druga kreseczka jest blada, ale jest. Probuje sie nie ekscytowac i nie myslec o tym, bo na pozytywny test czekalam cale 5 minut (max czas oczekiwania wg ulotki). Jestem szczesliwa, ale podchodze do wyniku z rezerwa. Nie chce robic kolejnych testow az do jutra, bo jesli @ jednak przyjdzie to bede zdruzgotana. Ufff, jak teraz przeczekac te kilkanascie godzin?
ktosiowa, kate88:), AiCha4811, Asiulka83 lubią tę wiadomość
-
Karooolcia, jakos musimy przeczekac do jutra... Mi testy przez dwa ostatnie dni wychodzily negatywne, dopiero dzis jeden test dal pozytywny wynik i zamiast rozwiazac cokolwiek, to tylko jeszcze wiecej watpliwosci stworzyl...