Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję kolejnym ciezarnym z piękną beta !
Stoktotko z tego co pamiętam nie wiadomo kiedy u Ciebie owulka bo wszystko rozregulowane, taki śluz może świadczyć o dniach plodnych a jak szyjka ? -
Slyszalam, ze jak sie robi monitoring to najlepiej kilka razy w cyklu pojsc, ale wtedy widze, ze koszt juz rosnie.
Nawet nie wiem czy w moim regionie sie tym zajmuja. Zorientuje sie na spokojnie.
Stokrotka. A czemu mialoby byc zle? Moze plodne sie zaczynaja. W zeszlym cyklu mialas owu chyba kolo 30 dc.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja czekam na termin @ do 30 i zatestuje ale trochę się boje ze jednak będzie @.
Piersi mi spuchly mam je nabite i zrobiły się pełniejsze. .. pobolewa mnie brzuch juz jak na @ dwa dni temu wieczorem miałam tak silne bóle podbrzusza i robolo mi sie az slabo z bolu ze musiałam nospe brać.
Szyjkę mam dziwnie miękka nie wiem już dama co mam myśleć. Rano mnie obudził sen- śniło mi się ze zrobiłam test wyszedł pozytywny i pobieglam zrobić drugi bo może był lipny i drugi z drugiego moczu tez pozytyw.
Dziewczyny na innym wątku mówią ze sny odczytuje się na odwrót ja w to akurat ni wierzę ale idąc tym tropem to będzie @ ale kilka dni temu śniło mi się ze mam spadek temperatury i dostaje @ haha.
Gratuluję pięknie wszystkim Zafasolkowanym -
Hejka dziewczyny Dziś rano kolejny raz zatestowała (bo przecież sobą bym nie była hehe) i w ciągu 5 minut pojawiła się bladadziuśka kreska (podejrzewam, że tylko ja ją widziałam). Odłożyłam test na kolejne 5 minut i kreska jest słabiutka ale widoczna. We wtorek idę na betę i będę wiedziała co i jak no chyba, że jutro dostanę @ To już 3 test z takją samą sytuacją (każdy innej formy).
kate88:) lubi tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Hejka dziewczyny Dziś rano kolejny raz zatestowała (bo przecież sobą bym nie była hehe) i w ciągu 5 minut pojawiła się bladadziuśka kreska (podejrzewam, że tylko ja ją widziałam). Odłożyłam test na kolejne 5 minut i kreska jest słabiutka ale widoczna. We wtorek idę na betę i będę wiedziała co i jak no chyba, że jutro dostanę @ To już 3 test z takją samą sytuacją (każdy innej formy).
A możesz wrzucić zdjęcie testu? -
Właśnie w pracy jestem to nie bardzo, ale jak wrócę to postaram się ogarnąć jak wrzuca się zdjęcia i pokażę
Ogólnie to jeden to tak dziwnie żółty mi się test w środku zrobił ale kreskę widać Sądzicie, że mogło się jednak udać ? -
Tusia_87 wrote:Kochana a czy tą betę prawidłowo nam napisałaś?
Bo ona jest dziwnie wysoka jak na 4tc to nie jest dobra beta za wysoka.
dobra jest beta ja mam 188.22 a jest mlodsza od Iny najważniejszy jest przyrost bo każdy może mieć różny
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnyRzadziej teraz się tu udzielam wiec nie nadrobię was sle za wszystkie trzymam nieustannie kciuki.
Ja nie ogarniam swojego organizmu bo mam 30 dc cyklu i nadal nie mam @. Zawsze miałam wcześniej plamienia 2 dni przed @. Latam jak głupia co pół godziny do kibelka I sprawdzam czy juz jest czy nie... beta z środy negatywna... -
nick nieaktualnyPewnie się udało karooolcia
Mnie dzisiaj dokucza coś jakby jajniki pachwina pieron wie.
Biorę się za pracę domowe a potem za sprzątanie. Może wieczorem zajrza do nas moi rodzice bo córka wczoraj miała imieniny więc jakieś ciasto też upiec muszę. A przed spaniem może zgwałcę mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 09:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny