Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooolcia :) wrote:Niestety też mi strasznie przykro, bo myślałam, że się udało a tu nic... trudno wpiszcie mi @ bo to kwestia kilku dni wrecz może nawet godzin. I spadam na wątek grudniowy...
jesli nadązam to testy wychodzily blade ale pozytywne a beta 2.2 ? masakra.... i jak tu potem wierzyc tym testom, bardzo Ci wspolczuje, kobiet asie gmnastykuje czeka na te || a tu taki szok, moge tylko sie domyslac jak Ci przykro choc ja w tym cyklu bylam 90 % pewna ciazy bo wreszcie owu byla i detektor ciazy podpowiadal ze wszystko na plus i co tez dupa obysmy obie piły soczki warzywne w sylwestra ! :* -
rosax3 moja beta z wczoraj 1,2 wiec mozesz juz wpisac mi @ trzymam kciuki za Twoja ciaze i chcialam bardzo podziekowac wszystkim dziewczynom ktore komentowaly moj wykres, czulam bardzo silne wspracie dzieki temu i jakos łatwiej mi sie pogodzic z brakiem ciąży wiedząc ze mam tutaj tyle osób które rozumieją co to znaczy. :* ciesze sie ze trafiłam na OF
-
AiCha4811 wrote:jesli nadązam to testy wychodzily blade ale pozytywne a beta 2.2 ? masakra.... i jak tu potem wierzyc tym testom, bardzo Ci wspolczuje, kobiet asie gmnastykuje czeka na te || a tu taki szok, moge tylko sie domyslac jak Ci przykro choc ja w tym cyklu bylam 90 % pewna ciazy bo wreszcie owu byla i detektor ciazy podpowiadal ze wszystko na plus i co tez dupa obysmy obie piły soczki warzywne w sylwestra ! :*
wiem, wiem wszystkie to robimy.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:jesli nadązam to testy wychodzily blade ale pozytywne a beta 2.2 ? masakra.... i jak tu potem wierzyc tym testom, bardzo Ci wspolczuje, kobiet asie gmnastykuje czeka na te || a tu taki szok, moge tylko sie domyslac jak Ci przykro choc ja w tym cyklu bylam 90 % pewna ciazy bo wreszcie owu byla i detektor ciazy podpowiadal ze wszystko na plus i co tez dupa obysmy obie piły soczki warzywne w sylwestra ! :*
i dlatego teraz będę robić test dopiero jak mi sie @ spóźni i bez ceregieli jak wyjdzie pozytywny to na betę od razu... nie będę kolejny raz się denerwować Dziękuję wam dziewczynki za wsparcie. Naprawdę dla mnie jest to bardzo istotne, bo która mnie lepiej zrozumie jak nie własnie ta osoba, która też się stara... Jeszcze wczoraj byłam u koleżanki i się okazuje , ze jest z 2 dzieckiem w 7 tygodniu, a kolejna nasza koleżanka z 2 dzieckiem w 10 tygodniu Ciesze się ich szczęściem ale niestety też mi przykro, bo jakaś wybrakowana się czuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Mnie właśnie też to zastanawia czemu beta jednak wyszła powyżej 2 a nie poniżej 2...
Co do koleżanek to ja nie mogę patrzeć na ciezarne zwłaszcza te które są na początku ciąży a ja o tym wiem. szlag mnie trafia i zazdrość mnie zżera.stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za wasze odpowiedzi, tak też mi się zdawało, choć bez mierzenia temperatury i monitorowania u lekarza ciężko w ogóle stwierdzić, że owulacja była...
Tusia87 - kurcze to niby szansa jakaś na ciążę jest u mnie, ale jak zwykle pewnie nic z tego... a Ty będziesz testować na dniach?
Sylwia80 - Ty to przynajmniej wiesz kiedy masz owulację a ja nigdy nie wiem... nigdy nie mam żadnych bóli ani przed owu, ani w trakcie, ani przed okresem nawet nie mam bóli. Często zdarzało się że @ przychodziła a ja byłam w pracy i na dodatek bez ani grama podpaski... No nic nie czuję... Boję się, że może być coś ze mną nie tak.
stokrotka92 - jeśli jesteś rocznik 92, to jesteśmy w tym samym wieku i widzę że podobnie czekamy na @. Chociaż widząc Twoje testy owu może Ci się udało? Naczytałam się trochę, że jak testy owu wychodzą pozytywne przed okresem to mogą zwiastować ciążę. Moje niestety są negatywne.. -
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Dzięki za wasze odpowiedzi, tak też mi się zdawało, choć bez mierzenia temperatury i monitorowania u lekarza ciężko w ogóle stwierdzić, że owulacja była...
Tusia87 - kurcze to niby szansa jakaś na ciążę jest u mnie, ale jak zwykle pewnie nic z tego... a Ty będziesz testować na dniach?
Sylwia80 - Ty to przynajmniej wiesz kiedy masz owulację a ja nigdy nie wiem... nigdy nie mam żadnych bóli ani przed owu, ani w trakcie, ani przed okresem nawet nie mam bóli. Często zdarzało się że @ przychodziła a ja byłam w pracy i na dodatek bez ani grama podpaski... No nic nie czuję... Boję się, że może być coś ze mną nie tak.
stokrotka92 - jeśli jesteś rocznik 92, to jesteśmy w tym samym wieku i widzę że podobnie czekamy na @. Chociaż widząc Twoje testy owu może Ci się udało? Naczytałam się trochę, że jak testy owu wychodzą pozytywne przed okresem to mogą zwiastować ciążę. Moje niestety są negatywne.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eolinka wrote:Dziewczyny co mam zrobic zebyscie widziały moj wykres?
pod wykresem po lewej str masz podlinkowany napis udostepnij wykres , otworzy sie okienko, wybierz zakladke LINK > skopiuj link i wrzuc w komenta
dziewczyny poprawcie mnie jesli zle mowie bo nie jestem pewna -
Olciuska - a orientujesz się jak cenowo to wygląda? Raz byłam prywatnie u ginekologa i jak zobaczyłam jaka jest cena monitoringu to prawie spadłam z krzesła. Paręset zł.
Wiesz, może po prostu kiedyś nie zwracałaś na to uwagi a jak się starasz to jednak obserwujesz swój organizm Powiem Ci że też staram się, ale niewiele odczytuję, jak bóli nie czułam tak nie czuję a co miesiąc myślę że jestem w ciąży... mimo że wcześniej się aż tak nie staraliśmy, to jednak negatywne testy bardzo mnie zawodziły. I nadal zawodzą
stokrotka92 - pięknie jakby nie patrzeć, dobry znak. A długo działacie z wiesiołkiem? Ja dopiero zamówiłam na allegro tabletki, mam nadzieję że to coś zmieni w kolejnym cyklu i że dojdzie do mnie pocztą zanim @ przyjdzie.
Zamówiłam też termometr do mierzenia temperatury, a jestem w tym kompletnie zielona... -
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Olciuska - a orientujesz się jak cenowo to wygląda? Raz byłam prywatnie u ginekologa i jak zobaczyłam jaka jest cena monitoringu to prawie spadłam z krzesła. Paręset zł.
Wiesz, może po prostu kiedyś nie zwracałaś na to uwagi a jak się starasz to jednak obserwujesz swój organizm Powiem Ci że też staram się, ale niewiele odczytuję, jak bóli nie czułam tak nie czuję a co miesiąc myślę że jestem w ciąży... mimo że wcześniej się aż tak nie staraliśmy, to jednak negatywne testy bardzo mnie zawodziły. I nadal zawodzą
stokrotka92 - pięknie jakby nie patrzeć, dobry znak. A długo działacie z wiesiołkiem? Ja dopiero zamówiłam na allegro tabletki, mam nadzieję że to coś zmieni w kolejnym cyklu i że dojdzie do mnie pocztą zanim @ przyjdzie.
Zamówiłam też termometr do mierzenia temperatury, a jestem w tym kompletnie zielona...
Ja z wiesiolkiem jeden cykl tylko.