Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka. W końcu się doczekałaś owu, gratuluję Było tyle panikować? Masz tak samo późno jak w poprzednim cyklu.
AiCha4811. Żeby udostępnić wykres nie trzeba kopiować linku.
Pod wykresem klikamy 'Udostępnij wykres', zakładka 'wykresy na tablicy' i trzeba zaznaczyć 'udostępnij dla wszystkich'.
Jeżeli chodzi o te znikające cienie cienia to myślę, że najbezpieczniej testować po terminie @. Wcześniej wynik może nie być miarodajny i niestety kolejny raz przekonuję się o tym czytając forum.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny5 min na takie mierzenie wystarczy?
I jeszcze jedno : czy was też tak boli podbrzusze w trakcie seksu w dniu kiedy są dwie krechy na owulacujnym ? Ja wczoraj myślałam że zejdę podczas przytulanek całe podbrzusze czułam. Dziś od rana też takie tkliwe -
nick nieaktualny
-
stokrotka, ja jakbym miała oceniać powiedziałabym ze miałam przyjemniejsze zbliżenia niż te celowane z dzidziusia bo czułam jakby mąż mi obijal juz mocno wczesniej obolale wnętrzności
Nie sadze wiec żeby była to anomalia.Everything you need will come to you at the perfect time
-
Stokrotka ja podczas owulacji mam ogromne bóle podbrzusza i nie jest to dla mnie niestety przyjemne wtedySzczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Olciuska - a orientujesz się jak cenowo to wygląda? Raz byłam prywatnie u ginekologa i jak zobaczyłam jaka jest cena monitoringu to prawie spadłam z krzesła. Paręset zł.
Wiesz, może po prostu kiedyś nie zwracałaś na to uwagi a jak się starasz to jednak obserwujesz swój organizm Powiem Ci że też staram się, ale niewiele odczytuję, jak bóli nie czułam tak nie czuję a co miesiąc myślę że jestem w ciąży... mimo że wcześniej się aż tak nie staraliśmy, to jednak negatywne testy bardzo mnie zawodziły. I nadal zawodzą
stokrotka92 - pięknie jakby nie patrzeć, dobry znak. A długo działacie z wiesiołkiem? Ja dopiero zamówiłam na allegro tabletki, mam nadzieję że to coś zmieni w kolejnym cyklu i że dojdzie do mnie pocztą zanim @ przyjdzie.
Zamówiłam też termometr do mierzenia temperatury, a jestem w tym kompletnie zielona...
Kochanie nie wiem ile w Polsce kosztuje ,ale wydaje mi sie ze 100zl (tyle co normalna wizyta) ja mieszkam w UK tu place tylko za monitoring 40f czyli jakies 200zl, rob testy owulacyjne i postaraj sie raz zrobic monitoring, bedziesz miala pewnosc ,ze testy w twoim przypadku sie spradzaja . A dlugo sie staracie?, wiem co czujesz u nas 5 cs w zasadzie w tym tyg testuje ,ale nie czuje sie ciazowo wiec pewnie znowu bedzie biel, dajemy sobie czas do konca roku w styczniu lecimy do polski i pojde do gina, zobaczymy moze zapodam CLO, choc bardzo sie bronie poniewaz wszystko u mnie ok z owu , jesli dlugo sie staracie zrob sobie prosze hormony one duzo Ci powiedza.
Stokrotka, widzisz 2 miesiace z corcia to teraz musiscie nadrobic hihi, nie no oczywiscie zartuje, a wiesz co? moim zdaniem nie trafialiscie w owu! a nawet jak trafisz to 30% szans, bardzo prosze bez spiny! , aa mnie tez boli podczas owulki... tzn nie jest to przyjemny bol ,ale da sie wytzymac i nawet przyjemnosc jest ;P zapisuj sobie kiedy masz owulke ile fl u Ciebie trwa... pamietaj norma musi to od 10-14dni.. serduszkuj ile wlezie! -
nick nieaktualny
-
Ja nie byłam pewna na 100% ale troche podejrzewałam ( tylko zmyliło mnie to , ze co miesiac podejrzewałam haha). Jednak koło 12dpo ( chyba) wzieła mnie choroba z taką sennościa nie do opanowania. Wtedy juz wiedziałam ze cos jest na rzeczy
Olciuska lubi tę wiadomość
-
Ja kazda ciaze czulam ze jestem. W cyklu nieudanym wiedzialam ze nici. Bylam pewna ze nie jestem ale test i tak robilam. A juz po sexio ovulacyjnym wiedzialam ze to to nie wiem czy sobie wmawialam czy co ale bylam pewna ze sie udalo. I jak 10-12 dpo wyszedl negatyw to wiedzialam ze i tak wyjdzie pozytyw. I wychodzil intuicja chyba z synem jakos przed okresem wiedzialam ze jestem a pozniej zapomialam zupelnie o ciazy i mama z siostra mi przypomialy w kazdej nastepnej tez wiedzialam. nawet w biochemicznej.
Olciuska lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ale nie kazda kobieta musi czuc ciaze
Nic stracone. Poczekaj. Czas pokaze czy jest bejbi czy nie ma.
A bulkasia bedzie miala bliznieta
Widze ze tu nie pisala to za nia napiszektosiowa, Olciuska, bulkaasia lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp