Forum Starając się - ogólne LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2411 800

    Wysłany: 30 listopada 2017, 07:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super gratulację ;)

    Marta..a lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 30 listopada 2017, 08:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta..a wrote:
    Hej? Miałam testować 30.11, robiłam test dwa dni temu ale jakoś nie wierzyłam:) okresu nie ma na bete idę w sobotę ale chyba można się trochę cieszyć :)
    Poniżej pierwszy test. Potem zrobiłam jeszcze dwa i wszystkie z druga kreska :)

    https://zapodaj.net/428c02a088b4e.jpg.html

    Gratuluję <3

    Marta..a lubi tę wiadomość

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • Enii Autorytet
    Postów: 711 330

    Wysłany: 30 listopada 2017, 08:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta..a wrote:
    Hej? Miałam testować 30.11, robiłam test dwa dni temu ale jakoś nie wierzyłam:) okresu nie ma na bete idę w sobotę ale chyba można się trochę cieszyć :)
    Poniżej pierwszy test. Potem zrobiłam jeszcze dwa i wszystkie z druga kreska :)

    https://zapodaj.net/428c02a088b4e.jpg.html


    Gratulacje. Piękne zakończenie listopada

    Marta..a lubi tę wiadomość

    💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Martusia9 Przyjaciółka
    Postów: 264 25

    Wysłany: 30 listopada 2017, 09:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mialam badaniej.Powiedziala ze jesli mam reguralne miesiaczkowanie to estrogen musi byc ok. Jak pojde na b12 i ferretyne to zrobie sobie tą prolaktyne ale to po 10 jak pieniadze bede miec

    9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • Martusia9 Przyjaciółka
    Postów: 264 25

    Wysłany: 30 listopada 2017, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/e12041428e047.jpg.html

    9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • KAL Autorytet
    Postów: 1131 672

    Wysłany: 30 listopada 2017, 10:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta Gratulacje!!!! ale super się listopad kończy byle grudzień się też dobrze rozpoczął :)

    Marta..a lubi tę wiadomość

    Akceptacja!
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 listopada 2017, 12:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia9 wrote:
    https://zapodaj.net/e12041428e047.jpg.html

    ft4 nie jest złe, ale nie masz ft3...

  • k878 Autorytet
    Postów: 2693 1065

    Wysłany: 30 listopada 2017, 13:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow, 13 fasolek w listopadzie!!! super!
    trzymam kciuki za nowe mamusie i grudniowe starania u pozostałych :)

    my już na finishu, 8.12 cesarka, siedzę jak na bombie :P

    MałaMi90, Carolline, SylwiaLu, pumka1990, KlaudiaSG lubią tę wiadomość

    Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 30 listopada 2017, 14:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia9 wrote:
    Nie mialam badaniej.Powiedziala ze jesli mam reguralne miesiaczkowanie to estrogen musi byc ok. Jak pojde na b12 i ferretyne to zrobie sobie tą prolaktyne ale to po 10 jak pieniadze bede miec
    Warto zrobić bo ja miałam regularne miesiączki a mimo wszystko prolaktyna podwyższała mi tsh wiec szkoda by było gdybys brała leki na tarczyce a PRL by mieszała :)Warto to dla spokoju sprawdzić :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 30 listopada 2017, 14:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    k878 wrote:
    wow, 13 fasolek w listopadzie!!! super!
    trzymam kciuki za nowe mamusie i grudniowe starania u pozostałych :)

    my już na finishu, 8.12 cesarka, siedzę jak na bombie :P
    Kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • rosz Koleżanka
    Postów: 38 3

    Wysłany: 30 listopada 2017, 19:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia9 wrote:
    Nie mialam badaniej.Powiedziala ze jesli mam reguralne miesiaczkowanie to estrogen musi byc ok. Jak pojde na b12 i ferretyne to zrobie sobie tą prolaktyne ale to po 10 jak pieniadze bede miec
    Ja mam regularne miesiączki a estradiol mam w dolnej granicy normy 24 a przy staraniu min powinno być 40

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 listopada 2017, 21:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta gratulacje

    Marta..a lubi tę wiadomość

  • HopeandFaith Przyjaciółka
    Postów: 152 20

    Wysłany: 1 grudnia 2017, 01:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pojawił się okres. Przenoszę się na grudzień.

    Marta gratulacje:)

    Marta..a lubi tę wiadomość

    18cs
    Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
    Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
    Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/
  • Martusia9 Przyjaciółka
    Postów: 264 25

    Wysłany: 1 grudnia 2017, 10:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W grudniu zrobie tą prolaktyne ferretyne(zelazo) i b12 a dopiero jak sie nie uda do marca zajsc to zrobie wiecej ide 18 grudnia do gina zobaczymy co on powie to dopiero 5 cykl moze teraz sie uda okaze sie 15 grudnia ale nawet sie nie spinam pewnie i tak tarczyca jeszczr za wysoka zeby sie udalo gratuluje wszystkim zafaskowanym i trzymam kciukasy za nastepbe

    9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • Magda - mbc Autorytet
    Postów: 6895 5216

    Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PLPaulina wrote:
    Hejka, witam wszystkie testujące.

    To mój 5cs (2 z luteiną)
    Liczę na udany cykl. :D

    Dzisiaj 9dc, więc sam początek. Testuje pewnie gdzieś przy końću miesiąca.(25-30 listopad)

    Paulina, gratulacje!!! Wpisałam Cię na grudzień, jako pozytyw.
    Ja teraz 4cs, 12.12 mam termin @, zobaczymy!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 15:33

    J. 💙 11.06.2019
    J. 💙 08.2021

    p19u3e3kr3893ce9.png
‹‹ 117 118 119 120 121
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego