LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula81 wrote:Muska wrote:samira wrote:a ja zaczęłam czytać mój prezent walentynkowy od G " 50twarzy Greya " oj będzie się działo
podobno kościół jest oburzony ta książką 
czytałam już. II tom też.
Pierwsza lepsza, ale nic więcej nie mówię
Dodam tylko, że jak byliśmy w naszej podróży poślubnej, czyli na ostatnich letnich wakacjach, to większość kobiet nad basenem tą książkę w różnych językach (poznałam po okładce) z wypiekami czytało
Jestem na 148 stronie( i to dopiero pierwsza mocniejsza scenka) i powiem że można poczytać przed łóżkowymi zabawami z naszymi facetami hmmmm jakby to powiedzieć "rozgrzewa"
. Nie jest to może bestseller, ale fajnie się czyta.
ja już czytam następną ciemniejsza strona greya tez jest bardzo ciekawa:) -
nick nieaktualnyann2224 wrote:Hej nie moge w touwierzyc robiłam test znaczy 2 opa pozytywne:)
Gratuluję!!!!

U mnie wyczekiwany skok, ale dopadła mnie choroba miesiąca miodowego
nocka nie przespana, furagin i nospa poszły w ruch. Oufriend wyznaczył owulację na 14.02, ale ja jestem niemal pewna, że była 15.02 (czułam ból, miałam pik LH ok.10 rano, cały dzień płodny śluz).
Możecie spojrzeć na wykres? Co o tym myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2013, 08:25
ann2224 lubi tę wiadomość
-
Ann gratuluję!
Ja mam dzisiaj doła,aż się poryczałam,bo wczoraj test negatywny, dzisiaj spadek temp. a potem weszłam na inne forum, nie dotyczące starań i jedna dziewczyna pokazała pozytywny test, chociaż wcale się nie starała. Ja sobie chyba odpuszczę, bo moja psychika tego nie wytrzyma. Nie wiem czy w tym miesiącu porządnie wziąć się do roboty, myśleć pozytywnie i dokładnie obserwować swoje ciało, czy w ogóle nie mierzyć temp. olać to i zdać się na los. Wiem, że to drugie często działa, ale ja lubię mieć kontrolę.
ann2224, samira lubią tę wiadomość
-
agaciaz wrote:Ann gratuluję!
Ja mam dzisiaj doła,aż się poryczałam,bo wczoraj test negatywny, dzisiaj spadek temp. a potem weszłam na inne forum, nie dotyczące starań i jedna dziewczyna pokazała pozytywny test, chociaż wcale się nie starała. Ja sobie chyba odpuszczę, bo moja psychika tego nie wytrzyma. Nie wiem czy w tym miesiącu porządnie wziąć się do roboty, myśleć pozytywnie i dokładnie obserwować swoje ciało, czy w ogóle nie mierzyć temp. olać to i zdać się na los. Wiem, że to drugie często działa, ale ja lubię mieć kontrolę.
ja w tym cyklu się nie nastawiałam bo to mój 1 cyklz clo i pierwszy monitorowany żeby sprawdzic czy pecherzyki rosna i czy pekaja a tu taka niespodzianka nie martw sie bedzie dobrze ja myslałam że z moim pco troche poczekam a tu 1 cyklz horm i sie udało:) -
Dzien dobry dziewczynki

Ann super wiesci z samego rana
gratuluje serdecznie
przeslij Nam tych ciazowych fluidkow 
Agaciaz sprobuj sie wyluzowac, odpusc sobie temperature i obserwacje i tak jak mowisz zdaj sie na los, czysty spontan
wiem, ze latwo sie mowi, a trudniej wykonac, ale chociaz sprobuj, to na pewno nie zaszkodzi
a noz sie uda wlasnie wtedy?
tego Ci zycze
ann2224, Nina82, agaciaz, Libra, samira lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:Dzięki Justysia.
Alexis ja nie mam wykupionego pakietu i normalnie wykres prowadzę tylko nie jest kolorowy i nie mam detektora, który i tak nie jest mi potrzebny do szczęścia:)
Gosia a czy bez wykupionego Premium wykres wyznacza owulacje?? Bo ja myślę że już jestem po owu, a czerwonej krechy brak. Tez mam podstawowy pakiet
samira lubi tę wiadomość
-
Ann serdeczne gratulacje
Ja też mam pierwszy cykl z CLO i też z PCO, jak przeczytałam Twoją radosną wieść to od razu więcej nadziei nabrałam
Oby się udało
agula, samira, ann2224 lubią tę wiadomość
-
agula wrote:Meginko zajrzyj sobie tutaj
https://ovufriend.pl/cennik.html
a dziękuje bardzo
czyli powinno mi wyznaczyć owu, może za kilka dni się pokaże krecha
chociaż zastanawiam się nad kupnem tego premium... uważacie, że opłaca się go kupić???
samira lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:gocha04 wrote:Dzięki Justysia.
Alexis ja nie mam wykupionego pakietu i normalnie wykres prowadzę tylko nie jest kolorowy i nie mam detektora, który i tak nie jest mi potrzebny do szczęścia:)
Gosia a czy bez wykupionego Premium wykres wyznacza owulacje?? Bo ja myślę że już jestem po owu, a czerwonej krechy brak. Tez mam podstawowy pakiet
Tak Meginka wyznacza, bo ja mam wyznaczone, a pakietu nie mam wykupionego. Być może jeszcze mają za mało informacji i nie mogą się zdecydować
ale i tak nie sugeruj się tymi kreskami, bo to często nie odzwierciedla rzeczywistości.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
no wiem właśnie, traktuję wykres tak pomocniczo a nie dosłownie.

Idę chyba poleniuchować
Mój drzemie już przed tv, ja tez lecę się położyć, jakoś nic mi się nie chce
Ostatnio stwierdził że niedługo to będę więcej z Wami rozmawiać niż z nim
heh zazdrośnik 
oj chyba dziś będzie późny obiad
Miłej niedzieli dziewczęta:)
samira, Libra lubią tę wiadomość
-
Meginka miłej niedzieli.
Konwalia też dziś testowałam tylko, że z przymusu i też -
Meginka, samira lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82