LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula81 wrote:Muska wrote:samira wrote:a ja zaczęłam czytać mój prezent walentynkowy od G " 50twarzy Greya " oj będzie się działo podobno kościół jest oburzony ta książką
czytałam już. II tom też.
Pierwsza lepsza, ale nic więcej nie mówię
Dodam tylko, że jak byliśmy w naszej podróży poślubnej, czyli na ostatnich letnich wakacjach, to większość kobiet nad basenem tą książkę w różnych językach (poznałam po okładce) z wypiekami czytało
Jestem na 148 stronie( i to dopiero pierwsza mocniejsza scenka) i powiem że można poczytać przed łóżkowymi zabawami z naszymi facetami hmmmm jakby to powiedzieć "rozgrzewa" . Nie jest to może bestseller, ale fajnie się czyta.
ja już czytam następną ciemniejsza strona greya tez jest bardzo ciekawa:) -
nick nieaktualnyann2224 wrote:Hej nie moge w touwierzyc robiłam test znaczy 2 opa pozytywne:)
Gratuluję!!!!
U mnie wyczekiwany skok, ale dopadła mnie choroba miesiąca miodowego nocka nie przespana, furagin i nospa poszły w ruch. Oufriend wyznaczył owulację na 14.02, ale ja jestem niemal pewna, że była 15.02 (czułam ból, miałam pik LH ok.10 rano, cały dzień płodny śluz).
Możecie spojrzeć na wykres? Co o tym myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2013, 08:25
ann2224 lubi tę wiadomość
-
Ann gratuluję!
Ja mam dzisiaj doła,aż się poryczałam,bo wczoraj test negatywny, dzisiaj spadek temp. a potem weszłam na inne forum, nie dotyczące starań i jedna dziewczyna pokazała pozytywny test, chociaż wcale się nie starała. Ja sobie chyba odpuszczę, bo moja psychika tego nie wytrzyma. Nie wiem czy w tym miesiącu porządnie wziąć się do roboty, myśleć pozytywnie i dokładnie obserwować swoje ciało, czy w ogóle nie mierzyć temp. olać to i zdać się na los. Wiem, że to drugie często działa, ale ja lubię mieć kontrolę.ann2224, samira lubią tę wiadomość
-
agaciaz wrote:Ann gratuluję!
Ja mam dzisiaj doła,aż się poryczałam,bo wczoraj test negatywny, dzisiaj spadek temp. a potem weszłam na inne forum, nie dotyczące starań i jedna dziewczyna pokazała pozytywny test, chociaż wcale się nie starała. Ja sobie chyba odpuszczę, bo moja psychika tego nie wytrzyma. Nie wiem czy w tym miesiącu porządnie wziąć się do roboty, myśleć pozytywnie i dokładnie obserwować swoje ciało, czy w ogóle nie mierzyć temp. olać to i zdać się na los. Wiem, że to drugie często działa, ale ja lubię mieć kontrolę.
ja w tym cyklu się nie nastawiałam bo to mój 1 cyklz clo i pierwszy monitorowany żeby sprawdzic czy pecherzyki rosna i czy pekaja a tu taka niespodzianka nie martw sie bedzie dobrze ja myslałam że z moim pco troche poczekam a tu 1 cyklz horm i sie udało:) -
Dzien dobry dziewczynki
Ann super wiesci z samego rana gratuluje serdecznie przeslij Nam tych ciazowych fluidkow
Agaciaz sprobuj sie wyluzowac, odpusc sobie temperature i obserwacje i tak jak mowisz zdaj sie na los, czysty spontan wiem, ze latwo sie mowi, a trudniej wykonac, ale chociaz sprobuj, to na pewno nie zaszkodzi a noz sie uda wlasnie wtedy? tego Ci zyczeann2224, Nina82, agaciaz, Libra, samira lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:Dzięki Justysia.
Alexis ja nie mam wykupionego pakietu i normalnie wykres prowadzę tylko nie jest kolorowy i nie mam detektora, który i tak nie jest mi potrzebny do szczęścia:)
Gosia a czy bez wykupionego Premium wykres wyznacza owulacje?? Bo ja myślę że już jestem po owu, a czerwonej krechy brak. Tez mam podstawowy pakietsamira lubi tę wiadomość
-
Ann serdeczne gratulacje Ja też mam pierwszy cykl z CLO i też z PCO, jak przeczytałam Twoją radosną wieść to od razu więcej nadziei nabrałam Oby się udało
agula, samira, ann2224 lubią tę wiadomość
-
agula wrote:Meginko zajrzyj sobie tutaj
https://ovufriend.pl/cennik.html
a dziękuje bardzo czyli powinno mi wyznaczyć owu, może za kilka dni się pokaże krecha chociaż zastanawiam się nad kupnem tego premium... uważacie, że opłaca się go kupić???samira lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:gocha04 wrote:Dzięki Justysia.
Alexis ja nie mam wykupionego pakietu i normalnie wykres prowadzę tylko nie jest kolorowy i nie mam detektora, który i tak nie jest mi potrzebny do szczęścia:)
Gosia a czy bez wykupionego Premium wykres wyznacza owulacje?? Bo ja myślę że już jestem po owu, a czerwonej krechy brak. Tez mam podstawowy pakiet
Tak Meginka wyznacza, bo ja mam wyznaczone, a pakietu nie mam wykupionego. Być może jeszcze mają za mało informacji i nie mogą się zdecydować ale i tak nie sugeruj się tymi kreskami, bo to często nie odzwierciedla rzeczywistości.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
no wiem właśnie, traktuję wykres tak pomocniczo a nie dosłownie.
Idę chyba poleniuchować Mój drzemie już przed tv, ja tez lecę się położyć, jakoś nic mi się nie chce Ostatnio stwierdził że niedługo to będę więcej z Wami rozmawiać niż z nim heh zazdrośnik
oj chyba dziś będzie późny obiad
Miłej niedzieli dziewczęta:)samira, Libra lubią tę wiadomość
-
Meginka miłej niedzieli.
Konwalia też dziś testowałam tylko, że z przymusu i też -Meginka, samira lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧