LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
good morning ladies
jak tam w poniedzialkowy poranek? mnie chorobsko jakies bierze niestety mam jednak nadzieje, ze mi to cyklu nie rozreguluje za bardzo, a wlasnie teraz jakos powinna byc owulka.samira lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnyagula wrote:good morning ladies
jak tam w poniedzialkowy poranek? mnie chorobsko jakies bierze niestety mam jednak nadzieje, ze mi to cyklu nie rozreguluje za bardzo, a wlasnie teraz jakos powinna byc owulka.
oj współczuje ,oby szybko minęła choroba i cykl się nie przestawił ...agula lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kobietki po weekendzie Nie odzywałam się, bo mi sieć padła w domku i rodziców na głowie miałam... A teraz w pracy też nie bardzo mogę pisać, więc tylko na chwileczkę wpadłam. Nadrobię to co napisałyście przez weekend później Póki co życzę Wam miłego dnia! A między czasie możecie mi skrót najważniejszych informacji zrobić
-
samira wrote:agula wrote:good morning ladies
jak tam w poniedzialkowy poranek? mnie chorobsko jakies bierze niestety mam jednak nadzieje, ze mi to cyklu nie rozreguluje za bardzo, a wlasnie teraz jakos powinna byc owulka.
oj współczuje ,oby szybko minęła choroba i cykl się nie przestawił ...
niestety musze do pracy isc, ale jak wroce odrazu ide do wyrka sie wygrzac i porzadnie wypocic, moze przejdzie a jak nie, to nici z urodzinowych igraszek jutro samira a co z tymi twoimi plamieniami, idziesz do gina?samira lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
alexis wrote:Różni się tym, że jest bardziej dokładny niż zwykły, wyświetla temperaturę z 2 miejscami po przecinku, np. 36,67, a nie 36,6.
To mój chyba tez jest owulacyjny :p to ten co "dostaliśmy" na poradnictwieSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyagula wrote:samira wrote:agula wrote:good morning ladies
niestety musze do pracy isc, ale jak wroce odrazu ide do wyrka sie wygrzac i porzadnie wypocic, moze przejdzie a jak nie, to nici z urodzinowych igraszek jutro samira a co z tymi twoimi plamieniami, idziesz do gina?
oj to przykre siedzieć w pracy z chorobą. .W sumie to nawet lekkie krwawienia nie plamienia ale na razie nie idę do niej ,szukam innego gina bo wkurza mnie jej podejście tyle cykli za mną i żadnych badań jedynie podstawowe i tsh ale nic w kierunku płodności a to już cykl w tej chwili 18 ehhh... -
nick nieaktualny
-
samira wrote:agula wrote:samira wrote:agula wrote:good morning ladies
niestety musze do pracy isc, ale jak wroce odrazu ide do wyrka sie wygrzac i porzadnie wypocic, moze przejdzie a jak nie, to nici z urodzinowych igraszek jutro samira a co z tymi twoimi plamieniami, idziesz do gina?
oj to przykre siedzieć w pracy z chorobą. .W sumie to nawet lekkie krwawienia nie plamienia ale na razie nie idę do niej ,szukam innego gina bo wkurza mnie jej podejście tyle cykli za mną i żadnych badań jedynie podstawowe i tsh ale nic w kierunku płodności a to już cykl w tej chwili 18 ehhh...
to ja nie jestem daleko za toba, ja mam teraz 15 cykl...pewnie zmien gina, skoro sie nawet nie interesuje, juz dawno powinnas miec jakies badania zrobione. a ja mam nadzieje, ze jakos w pracy wysiedze a co to za szkola do ktorej sie wybierasz?Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnya dzięki :* dziewczyny idę do szkoły policealnej -florystyka nauka trwa rok ,jest bezpłatna jak i materiały do nauki ,jedynie nie można kompozycji zabierać do domu...i kończy się egzaminami tytuł technik florysta
najlepsze jaja będą jak w tym czasie zaciążęagula, gocha04, liloe, Konwalia lubią tę wiadomość
-
super bedziesz miala zajecie kto wie moze wlasnie wtedy sie uda? no ja zmykam juz do pracy, chociaz chetnie bym w domu zostala, bo mi leb peka i zatoki zatkane bleh...no coz, milego popoludnia Wam zycze dziewczyny
samira lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnyagula wrote:super bedziesz miala zajecie kto wie moze wlasnie wtedy sie uda? no ja zmykam juz do pracy, chociaz chetnie bym w domu zostala, bo mi leb peka i zatoki zatkane bleh...no coz, milego popoludnia Wam zycze dziewczyny
Dzięki i oby ci czas w pracy minął spokojnie i szybko -
nick nieaktualnysamira wrote:a dzięki :* dziewczyny idę do szkoły policealnej -florystyka nauka trwa rok ,jest bezpłatna jak i materiały do nauki ,jedynie nie można kompozycji zabierać do domu...i kończy się egzaminami tytuł technik florysta
najlepsze jaja będą jak w tym czasie zaciążę
Nie jaja tylko przeznaczenie jak już
Możecie spojrzeć na mój wykres, bo ja już nic nie rozumiem znowu temperatura spadła, test owu już 4 dobę dodatni (kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej), skąd ten spadek? Z rana mdłości już drugi dzień (coś mnie bierze chyba), dziś nawet musiałam sobie postój zrobić w drodze do pracy. Śluz mleczny rozciągliwy lekko lepki. Miałam brać luteinę, ale przez ten spadek temperatury już zgłupiałam - byłam pewna, że owulacja była w piątek...
Kiedy powinnam brać tą luteinę, co myślicie? Poradźcie coś proszę, bo ja tu już wariuję...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:samira wrote:a dzięki :* dziewczyny idę do szkoły policealnej -florystyka nauka trwa rok ,jest bezpłatna jak i materiały do nauki ,jedynie nie można kompozycji zabierać do domu...i kończy się egzaminami tytuł technik florysta
Możecie spojrzeć na mój wykres, bo ja już nic nie rozumiem znowu temperatura spadła, test owu już 4 dobę dodatni (kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej), skąd ten spadek? Z rana mdłości już drugi dzień (coś mnie bierze chyba), dziś nawet musiałam sobie postój zrobić w drodze do pracy. Śluz mleczny rozciągliwy lekko lepki. Miałam brać luteinę, ale przez ten spadek temperatury już zgłupiałam - byłam pewna, że owulacja była w piątek...
Kiedy powinnam brać tą luteinę, co myślicie? Poradźcie coś proszę, bo ja tu już wariuję...
tu coś o testach owu
Nie traktuj pozytywnego testu owulacyjnego jako potwierdzenia wystąpienia owulacji. Pozytywny test owulacyjny informuje jedynie o tym, że ciało przygotowuje się do owulacji, a nie że ona wystąpiła. Czasami pomimo pozytywnego testu owulacyjnego do owulacji nie dojdzie lub przesunie się ona w czasie (np. w skutek stresu lub choroby). -
nick nieaktualnyliloe wrote:samira wrote:a dzięki :* dziewczyny idę do szkoły policealnej -florystyka nauka trwa rok ,jest bezpłatna jak i materiały do nauki ,jedynie nie można kompozycji zabierać do domu...i kończy się egzaminami tytuł technik florysta
Kiedy powinnam brać tą luteinę, co myślicie? Poradźcie coś proszę, bo ja tu już wariuję...
z luteina trzeba uważać bo może zatrzymać owu lepszy jest duphaston bo on jej nie wstrzymuje ...