Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja już nie wiem co robić kusi mnie test, ale jest to plamienie tzn takie brązowe "coś" na papierze po toalecie, wkładka czysta więc sama cholera nie wiem...dodatkowo mdli mnie dzisiaj, ale to chyba jakoś z nerw bo boję się tego testu hehehe, raz mówię że poczekam do poniedziałku a za chwilę myślę, że może jutro z rana:-) bzika dostanę...
Iwka lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:a ja już nie wiem co robić kusi mnie test, ale jest to plamienie tzn takie brązowe "coś" na papierze po toalecie, wkładka czysta więc sama cholera nie wiem...dodatkowo mdli mnie dzisiaj, ale to chyba jakoś z nerw bo boję się tego testu hehehe, raz mówię że poczekam do poniedziałku a za chwilę myślę, że może jutro z rana:-) bzika dostanę...
Eweloka84, kaarolaa, samira lubią tę wiadomość
-
bleh a aj wróciłam ze szpitala, malo zębów nie wybilam jak leciałąm po wyniki hahaha, ja to raczej nie doczekam do testowania co cykl ta sama historia no ale jeszcze chwila jest a Wam kochane życze kropek !!!!!!
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - Smutas
29 - Ania1986 (-)
30 - malutka1989571
Luty:
1 -
2 - dynamiczna
3 - czekaja(-) ,Nata ,Waniulka ,samira
4 - Pisellini
5 - mycha28 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 - marta83
8 - rastafanka
9 - santoocha
10 - Iwka, K4lina ,Madziara, Maniuś, angela34
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00 ,Dorotucha ,Dosiasta, kalitria ,XxMoniaXx
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka, Gosiacu
19 -
20 -
21 - niutek
22 -
23 -
24 -
25 - karola_aa, Ania1986
26 - czarnula87
27 - Milcia
28 - Miśkaa ,Kasndra
-
Hej dziewczyny ja może bede testowac w lutym..ale toMOże
poki co walcze z zapaleniem pecherza i mzliwe ze jajnika.. wie cnie wiem czy wogole owulka bedzie w lutym -
nick nieaktualny