Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lepki – zaobserwowany śluz jest kleisty, lepki, gumowaty, raczej gęsty. Nie da się go w ogóle rozciągnąć pomiędzy palcami, szybko się „rwie”.
Kremowy – jest on gładki, przypomina lekki balsam do ciała, mleko lub majonez. Jest on zazwyczaj biały, lecz może być również żółtawy. Może być lekko rozciągliwy, ale dość szybko się „rwie”.
To z porad ovufiend ja się tym kieruję.
marta83 lubi tę wiadomość
-
ja zaczynam pomiary jutro w żadnej ciąży się nie obserwowałam, więc może ten miesiąc mi pokaże jak to u mnie jest
śluz lepki u mnie "skleja" palce, wygląda nieco jak skrystalizowany miód, ale jest biały, a kremowy jest jak lekki balsam do ciała, ale jest lekko rozciągliwy, szybko się rwie każda z nas jest inna to pewnie i to w szczegółach wygląda różnie
u mnie w poprzednim cyklu miałam śluz wodnisty tak rozciągliwy, że błona mi się normalnie robiła jak u żaby, szok, ale śluzu o cechach typowo rozciągliwego nie miałam, choć ten wodnisty był na maksa rozciągliwy.... więc teoretycznie w szczycie powinnam zaznaczyć rozciągliwy, ale jego konsystencja była wodnista
ciekawe jak będzie teraz.... ale każda z nas jest inna
do jutra Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze testy czekam na zielone kropki -
Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
Styczeń:
23 - Ciapulinka
27 - IK
28 - Smutas
29 - Ania1986 (-)
30 - malutka1989571
Luty:
1 - olitka, _Ania_(-), Iwka(-)
2 - dynamiczna
3 - czekaja(-) ,Nata ,Waniulka ,samira
4 - Pisellini
5 - mycha28 ,Eweloka84
6 - wirbażka ,mika85
7 - marta83
8 - rastafanka
9 - santoocha
10 - K4lina ,Madziara, Maniuś, angela34
11 -
12 -
13 - pati2704
14 - yojiona, aniulkab86 ,blue00 ,Dorotucha ,Dosiasta, kalitria ,XxMoniaXx, anka_a
15 -
16 - Ewelina27
17 -
18 - agatasssss, rewelka, Gosiacu
19 -
20 - klif
21 - niutek
22 -
23 -
24 -
25 - karola_aa
26 - czarnula87
27 - Milcia, Ania1986
28 - Miśkaa ,Kasndra
żegnam się kochane, uciekam na marcowe i http://i28.photobucket.com/albums/c234/jools333/ignore9-22.gif @
-
nick nieaktualny