Lutowe Zielone Kropki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:obawiam sie ze moze byc atak, bo to ostatnio na forum taki zwyczaj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochana ja wczoraj napisałam jednej lasce bo jej test wyszedl pozytywny po paru h, no grzecznie napisalam ze to mogla byc reakcja chemiczna i ze do 5 min sie liczy i lepiej zeby sie nie nastawiala bo lepiej sie mile rozczarowac niz pozniej lamentowac, na to druga klientka zarzucila mi post na pol strony ze we mnie jest wscieklosc ze mi sie nie udało a innym tak, ze zazdroszcze i dlatego tak wypisuje... chore to troszeczke i oczywiscie cala banda z watku jej przytaknęła ze jestem zazdrosnica... poziom piaskownicy jak dla mnie..
samira, mycha28, Eweloka84, Czarnula87, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochana ja wczoraj napisałam jednej lasce bo jej test wyszedl pozytywny po paru h, no grzecznie napisalam ze to mogla byc reakcja chemiczna i ze do 5 min sie liczy i lepiej zeby sie nie nastawiala bo lepiej sie mile rozczarowac niz pozniej lamentowac, na to druga klientka zarzucila mi post na pol strony ze we mnie jest wscieklosc ze mi sie nie udało a innym tak, ze zazdroszcze i dlatego tak wypisuje... chore to troszeczke i oczywiscie cala banda z watku jej przytaknęła ze jestem zazdrosnica... poziom piaskownicy jak dla mnie..
a wiele dziewczyn tak robi z testami a jest tak jak mówisz albo za wcześnie robione np. w 5dpo jest chore ...no nie mówię ze trzeba czekać do samej @ ale bez przesady ...albo jak się lutke bierze i trzeba sprawdzic przez bete czy brać dalej to rozumiem ...
a to co ci tak napisały to brak kultury i tyle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:zakwasy:)
-
samira wrote:Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
1 -
2 -
3 -
4 -
5 - samira, mycha28
6 -
7 -
8 -
9 -
10 -
11 -
12 -
13 -
14 -
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 -
28 -
to dolączę do was choc powoli tacę nadziejęsamira lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Przygodę z Ovu zaczęłam jakoś na przełomie kwietnia i maja 2013. Długo się zbierałam, żeby coś napisać... Też będę testować pod koniec stycznia - o ile @ nie przyjdzie. Testuję dopiero wtedy, gdy się opóźnia, bo 1 kreska sporo mnie kosztuje.
Fajnie, że jesteścieczekaja, rewelka, samira lubią tę wiadomość