Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
srebrzysta wrote:dobruśka oby @ szybko przyszła i żebys zaczeła nowy cykl. A propo luzu to nie wierze w to, w okresie owulacji jestem zawsze wyluzowana, zawsze jest winko, impreza czy cos a schizy zaczynają sie potem i wcale to nic nie daje. Może ten luz pomaga ale jak nie ma innej przyczyny niepowodzeń czyli medycznej.
U mnie dzis 5 dpo i spadek tempki na implantacje stanowczo za wszesnie, czyżby mały progesteron? a cycki żyją swoim życiem- masakra! -
Mam mały dylemat, chciałam się Was poradzić. Jak już gdzieś wcześniej pisałam, byłam ostatnio u nowej gin i następny cykl mam zacząć z Clo. Tylko żeby zacząć następny, muszę skończyć ten aktualny, i tu jest problem. U wcześniejszego lekarza jak owu nie było to najpóźniej 25dc brałam dupka i @ przychodziła. A ta aktualna gin powiedziała żeby tak nie robić i czekać aż cykl sam się skończy. Tylko że u mnie to może trwać nawet i 3 miesiące. Kilka razy ją pytałam o tego dupka I ona za każdym razem to samo. I nie wiem czy to faktycznie ma takie znaczenie żeby ten cykl z Clo był takim naturalnym, czy jednak mogę teraz dupka wziąć i nie zaszkodzę tym w niczym?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywszamanka wrote:Mam mały dylemat, chciałam się Was poradzić. Jak już gdzieś wcześniej pisałam, byłam ostatnio u nowej gin i następny cykl mam zacząć z Clo. Tylko żeby zacząć następny, muszę skończyć ten aktualny, i tu jest problem. U wcześniejszego lekarza jak owu nie było to najpóźniej 25dc brałam dupka i @ przychodziła. A ta aktualna gin powiedziała żeby tak nie robić i czekać aż cykl sam się skończy. Tylko że u mnie to może trwać nawet i 3 miesiące. Kilka razy ją pytałam o tego dupka I ona za każdym razem to samo. I nie wiem czy to faktycznie ma takie znaczenie żeby ten cykl z Clo był takim naturalnym, czy jednak mogę teraz dupka wziąć i nie zaszkodzę tym w niczym?
Tulę wszystkie z @ i negatywnymi testami mam nadzieję że następny cykl będzie waszym szczęśliwym :-*
Gratuluję zaciążonymwszamanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Anulka kochana, a jakieś leki na tą biegunkę i wymioty nie działają ? Kuruj się :*
Byłam dzisiaj w przychodni, bo już nie dawałam rady. I co lekarz? W sumie oprócz diety lekkostrawnej, probiotyku i nawadniania nic nie poradził. Dał długą listę badań i w piątek mam się z wynikami zgłosić. Odstawił metforminę i kazał odczekać 2 tygodnie i jeszcze raz zrobić glukozę po obciążeniu.
No i z 5 razy pytał się czy na pewno nie jestem w ciąży. Dopiero jak mu pokazałam wynik bety z 27dc to uwierzył
-
nick nieaktualnyGosia1989 wrote:Ja przed stymulacją miałam cykl bezowulacyjny i aby nie czekać w nieskończoność aż się skończy na własną rękę wzięłam dupka. Potem cykl stymulowany i ciąża. Myślę że teraz dupek w niczym nie zaszkodzi a wręcz będzie lepszy niż długaśny cykl.
Tulę wszystkie z @ i negatywnymi testami mam nadzieję że następny cykl będzie waszym szczęśliwym :-*
Gratuluję zaciążonym
Gosia jak sie czujesz?dawno Cie u nas nie było :* -
Witajcie dziewczyny Od jakiegoś czasu zaglądam na forum i czytam to tu to tam wasze historie. My z mężem staramy się o drugiego dzidziusia od września 2016 r.
Mój M mówi, że teraz się udało czuje to ale o tym dowiem się dopiero 14 lutego:P więc albo będzie wspaniały prezent walentynkowy albo będzie można się napić.
Gorąco was wspieram w oczekiwaniach na II kreski
PozdrawiamAnnie1981, karola205, aciulka, evve, kaka470, qosia lubią tę wiadomość
-
Ela90 wrote:dziękuję i życzę Wam z całego serca by i Wam jak najszybciej się udało!
Ela90 lubi tę wiadomość
-
Dobuska a właściwie czemu Ci sie tak bardzo cykl wydluzyl?? chyba przeoczylam . zawsze masz takie nierówne czy tak nagle się wydluzyl ?
I wgl yo bardzo Ci współczuję bo mi kiedyś sie o tydzień prawie wydluzyl jak pierwszy raz bralam inofem i moj mózg szalał bo byłam 100000% pewna ze wreszcie sie udało a tu dupa, więc wiem jak musisz sie czuc