Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ela90 wrote:Ciężko mi w to uwierzyć. Jeszcze nie dotarło to do mnie, ale są dwie kreski! Nie wytrzymałam i zrobiłam test przed pojściem na nockę 1,5 roku starań. Oby było wszystko w porządku!! Rano po nocce pojadę na betę.
Jak ja lubię takie poranki
GRATULACJE !!!!
Dzień od razu nabiera barw :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyEla
gratulacje!
spioch wrote:Jestem obecnie w trakcie 9 CS zaraz zaczne 10 CS i nie wiem jak wyluzowac skoro byłam mega wyluzowana ok pol roku i nic z tego nie wyszło.
co ciekawe z 1 ciążą tak było, że pól roku działalismy na luzie i nic, wiec zaczelam mierzyc tempkę, celowalismy w plodne i udalo sie w 1 cs!
teraz bylo tak samo, najpierw pól roku luzu i nic. rok konkretnych starań i też nic.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 14:31
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Ja uwazam, ze luz ma wplyw na zajscie, poniewaz spiecie powpduje stres.
Ja sama zaszlam w cyklu, gdzie kamien mi spadl z serca, bo zrobilam podstawowe badania, ktore okazaly sie dobre. Do tego byla przerwa swiateczna, ktora pomogla odpoczac. Czesto sie slyszy, ze komus sie udalo dopiero po urlopie, a porodowki uginaja sie po cyklach swiatecznych i sylwestrowych
Natomiast sam luz tez nie jest wystarczajacy jezeli np nie trafia sie w dni plodne lub ĺ inne problemy medyczne.
Na zajscie ma wplyw wiele czynnikow.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyJa przez rok starań przerobiłam już luz wakacyjny, urlopowy, świąteczny, całkowitą przerwę na chirurgiczne usuwanie ósemek itp
do tego mam juz 1 dziecko, kota, psa i 2 rybki
wychodzi na to, że może uda mi się na emeryturzespioch, e.wela, aciulka lubią tę wiadomość
-
Koleżanki z @ tule...
Dziewczyny ostatnio tylko troszkę Was podczytuję, bo mdłości od tygodnia mnie bardzo męczą i już nie wyrabiam, do tego jeszcze momentami biegunka Nie mam już siły i siedzenie przy kompie to tylko kilka minut i to z doskoku. Najchętniej całymi dniami leżała bym w wyrku, choć i to nie pomaga.
Mam nadzieję, że to w końcu się skończy, bo @ już poszła i starania czas zacząć za chwilę, a ja kompletnie nie mam sił... -
nick nieaktualny