Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredek 12 wrote:Dziewczyny które używają WIESIOŁEK...
Który wybrać? Olej czy w kapsułkach?KarolaFasola lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
evve wrote:zasypiam na siedząco i jeszcze ten progesteron zrobił mi z cerą coś strasznego...a tu jeszcze tydzień do testowania...
-
nick nieaktualnyKurcze juz myslalam ze tylko ja mam taki chujowy dzień
Boli mnie głowa, chce mi sie spać, wypryszczona jestem bardzo, coraz gorzej. Nawet gin ostatnio zwrócił na to uwagę do tego powoli zaczyna bolec mnie okresowo brzuch. Nic tylko skakać z radości. Nie mam juz siły walczyć dalej -
Doma90 wrote:Dziewczyny żegnam się z wątkiem i przenoszę na marcowe testowanie na stałe. @ się rozkręciła. Mam nadzieję, że marcowe testy będą ostatnimi, a za was wszystkie trzymam kciuki!
-
srebrzysta wrote:kochana evve i mi lejdi witajcie w klubie bo takie wypryszczenia jak od owulacji w tym cyklu to nie miałam dawno nawet przed @. juz nie mam sił do tej cery, wyłazi jeden po drugim i tez usypiam na klawiatura w robocie. jestem mega zmeczona i senna mówicie że to przez progesteron?
progesteron, zima, smog, wszystko na raz u mnie pewnie jeszcze choróbsko dodało swoje, bo ja generalnie nie mam problemów z cerą. pryszcz mi przed @ wyskoczy i tyle.14.04.2018 Théo -
spioch wrote:Kurcze juz myslalam ze tylko ja mam taki chujowy dzień
Boli mnie głowa, chce mi sie spać, wypryszczona jestem bardzo, coraz gorzej. Nawet gin ostatnio zwrócił na to uwagę do tego powoli zaczyna bolec mnie okresowo brzuch. Nic tylko skakać z radości. Nie mam juz siły walczyć dalej
spioch jeszcze za wcześnie żeby się poddawać! ile to dziewczyn miało bóle okresowe, a potem okazywało się, że sa w ciąży! głowa do góry!
Ja mam spadki nastroju, ale walczę z nimi w tym cyklu jak mogę, bo mam ich dosyć bardziej niż nieudanych starań
My wczoraj kupiliśmy bilety do Francji na maj na 2,5 tygodnia a niedługo kupimy kolejne, bo będziemy musieli odbyć jeszcze jedną krótką wizytę w tym samym miesiącu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 16:07
14.04.2018 Théo -
srebrzysta wrote:a jak sie nazywają te kapsułki z wiesiołka?i ile kosztuja?
Ja kupuję "Olej z nasion wiesiołka" firmy GAL na doz.pl kosztuje około 19zł za 150 sztukwszamanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciąży byłam senna nieziemsko, nic mi się nie chciało, tylko spać i spać, także trzymam za Was kciuki żeby u was to też był objaw ciążowy:)
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
evve wrote:Dziewczyny, miejmy nadzieje, ze nasze przypadłości (senność, trądzik) są wynikiem wyjątkowo wysokiego poziomu progesteronu, a ten jest wynikiem wiadomo czego. Tej myśli należy się trzymać!
Ja nie czuję się jakaś senna szczególnie, jeśli mam być szczera, ale też jestem na zwolnieniu i wysypiam się po pachy
Trzeba wierzyć, trzeba! co prawda piersi jakos mało bolą, ale z drugiej strony w zeszłym cyklu tak bolały, że spać nie mogłam i nici...
czasem się zastanawiam, czy nie miałam jakiejś cb w zeszłym miesiącu, bo taki długi fl był... no ale testu nie robiłam, więc już się nie dowiem..14.04.2018 Théo -
Hej dziewczyny ja mam jutro testować ale chyba się wstrzymam. Wykres wyznaczył mi @ na dziś, choć powinna mieć ją jutro. Póki co cisza. Robiłam test wczoraj i niestety negatyw. Poczekam chyba do końca tygodnia i jak @ nie przyjdzie będę wtedy testować.
-
Czesc dziewczyny, ja wlasnie siedze w kolejce do nowej gin i stres mnie zzera, głupia. Same wielkie brzuchy kolo mnie siedzą ciężko mi i smutno. Ale Mam nadzieję że nowa gin lepiej sie przylozy do diagnozowania i pomoże mi zajść naturalnie.
-
A ja jestem w ciazy i nie jestem senna, wiec z tymi objawami to na prawde loteria
Jade wlasnie po mame i siostre na lotnisko. Zaczal sie najgoretszy okres, a w piatek slub. Bedzie mnie tu malo albo wcale, takze do zobaczenia
Mam nadzieje, ze jak wroce to bedzie wiele pozytywnych testow
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔