Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
wszamanka wrote:Myślę że umiarkowany wysiłek jest jak najbardziej wskazany. Tylko wiadomo, bez sportów ekstremalnych i mego ciężkich treningów. Nasze babki w czasie żniw zachodziły w ciąże i rodziły zdrowe dzieci;) A poza tym nie możemy dać się zwariować, wiadomo, każda tu chce zajść w ciążę i urodzić zdrowego maluszka, ale w czasie starań trzeba żyć swoim życiem.
jestem tego samego zdania, ale też patrzec trzeba na to, że wiele kobiet rodziło dzieci w polach z wysiłku,albo dochodziło do poronień, więc ja uważam że każda z nas jest inna, i dla każdej będzie co innego odpowiednie. -
Dobuska. Jak sie tak denerwujesz to moze testuj?
Aleksandraz. Gratuluje serduszka Ja bede wypatrywac w sobote
Marcia. Testy owu wg ulotki najlepiej robic miedzy 10 a 20 i nie z pierwszego siku, bo moze wyjsc falszywy pozytyw.
Ja robilam o 18 i zawsze ladnie mi wychodzilymarciaa lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Dobuska. Jak sie tak denerwujesz to moze testuj?
Aleksandraz. Gratuluje serduszka Ja bede wypatrywac w sobote
Marcia. Testy owu wg ulotki najlepiej robic miedzy 10 a 20 i nie z pierwszego siku, bo moze wyjsc falszywy pozytyw.
Ja robilam o 18 i zawsze ladnie mi wychodzily
Szyjka jest w górze i zamknięta, wokół niej w środku sporo białego śluzu, jakby więcej niż było.
Ogólnie mi wilgotno od w sumie samej owulacji. No czekam dalej. W nocy dużo myślę, ale w ciągu dnia jakoś to jest.Annie1981, spioch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak wy badacie szyjkę? chciałam w tym cyklu zacząć zaznaczać na wykresie, ale za cholerę mi to nie idzie. Czasami się zastanawiam czy to co próbuje wybadać to czy to właściwie na pewno jest szyjka;) A jeszcze rozróżnić te trzy parametry to już w ogóle..
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Generalnie to planuje testować w sobotę, żeby nie iść po teście do pracy, czy to pozytywnym czy negatywnym. bez względu na wynik będzie to bardzo emocjonujący dzień.
Mam nadzieje, ze u Ciebie tym razem bedzie podobniedobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔