Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tulę wszystkie z okresami! Marzec to piękny miesiąc, w końcu wtedy mam urodziny
dobuska, ja to chyba nie tyle okresu się boję, co właśnie tego okresu tuż przed. Bez sensu Ale po wczorajszym kryzysie, zapanował we mnie dziś spokój. I bardziej niż za 2 kreseczki, trzymam kciuki, żebym umiała ten luz utrzymać jak najdłużej...
Wczoraj spotkałam w szpitalu swoją koleżankę z gimnazjum z malutką córeczką z ciężkim mózgowym porażeniem dziecięcym patrzyłam na jej usmiech i poczułam się zawstydzona swoim "dramatem", ona dopiero wie co to jest codzienna walka i to bez szans na wygraną...Klaudiia87, dobuska, Lady Savage lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
Moje drogie.
Czytam i czytam i zaczynam się dołować na maksa Czyżby moje badania miały iść na marne ? Tak dla przypomnienia bo trochę nas tu jest: tsh,prl,ft3,ft4 robiłam w 6 dc, a czytam, że prl max w 5dc ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Moje drogie.
Czytam i czytam i zaczynam się dołować na maksa Czyżby moje badania miały iść na marne ? Tak dla przypomnienia bo trochę nas tu jest: tsh,prl,ft3,ft4 robiłam w 6 dc, a czytam, że prl max w 5dc ? -
Lady Savage wrote:Kiki dlaczego nie prowadzisz wykresu?
Figa tule, życzę powodzenia w kolejnym miesiącu, będzie Twój uda się!
Anula są już marcowe testerki? podasz linka?
Proszę...
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/marcowe-testowanie,12173,1.html?sd=1 -
Jedna_z_Wielu wrote:Moje drogie.
Czytam i czytam i zaczynam się dołować na maksa Czyżby moje badania miały iść na marne ? Tak dla przypomnienia bo trochę nas tu jest: tsh,prl,ft3,ft4 robiłam w 6 dc, a czytam, że prl max w 5dc ?
Jak lekarz zlecał mi prl nie podał dc w którym badanie miało być zrobione, więc chyba bez znaczenia? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 12:03
e.wela, dobuska, wszamanka, Lady Savage lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Anulka0407 wrote:Jak lekarz zlecał mi prl nie podał dc w którym badanie miało być zrobione, więc chyba bez znaczenia?
Właśnie konkretnie nie powiedział, tylko że początek cyklu to w sam raz.
Ale gdzieś tu na ovf widziałam właśnie ten przedział 3-5 i no wiecie zaczełam się martwić, że zapomniał czy coś bo on w ogóle strasznie rozchwytywany jestHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:A realnie na zagnieżdżenie to nie jest za wcześnie? kurde przeglądam wykresy i tam takie spadki dopiero 8-9 dpo mają . A ja 5
Kochana każda kobieta jest inna :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny