Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Co prawda na lutowe testowanie już się nie łapię i zapisałam się na marzec ale zostaję z Wami i będę Wam BARDZO MOCNO KIBICOWAĆ!!! W końcu to ma być rekordowy miesiąc w Fasolki
spioch, kaka470, kate88:), e.wela, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anulka tulę Cię bardzo mocno :*
I bardzo się cieszę, że z Nami zostajesz
Resztę dziewczyn z wredną @ również tulę :*Anulka0407 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane:
Mam nadzieję, że po wyrzuceniu z siebie złych emocji w końcu się uda i optymistyczniej popatrzycie na świat - choć teraz wydaje się być nie sprawiedliwy to w końcu uda się dostrzec jego drugą stronę. Wszystko ma sens bo tak naprawdę po czasie rozumiemy, że właśnie takie chwile robią Nas mocniejszymi :*
Bardzo mocno trzymam kciuki za każdą :*Anulka0407, dobuska lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jest ok nie ma zalamania tym razem . Czekam teraz na ten ból fizyczny ... u mnie jak @ sie rozkreci to przez 2 h jest strasznie. Macie jakies swoje sposoby na bol brzucha . Moj jest tak silny ze az mi slabo sie robiOkoło 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Figa8787 wrote:Jest ok nie ma zalamania tym razem . Czekam teraz na ten ból fizyczny ... u mnie jak @ sie rozkreci to przez 2 h jest strasznie. Macie jakies swoje sposoby na bol brzucha . Moj jest tak silny ze az mi slabo sie robi
Mój ból też ciężki do wytrzymania a do tego idzie od kręgosłupa. Nie da się obejść bez No-spy i przeciwbólowych. -
Luccecita wrote:AnaR
a co gin na ten przerośniety pecherzyk? moze powinnas zmniejszyc dawkę Clo albo brać od 5 dc... ? -
nick nieaktualny
-
Figa8787 wrote:To Anulka czekamy na marzec:)
Watek marcowy już jest
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/marcowe-testowanie,12173,1.html?sd=1Lady Savage lubi tę wiadomość
-
miśka1987 wrote:Która ogarnia wykresy? i może mi powiedzieć co się u mnie dzieje i dlaczego takie skoki/spadki?
Może zagnieżdżenie?miśka1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny