Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
sloneczkowa mama wrote:Anulka ale masz fajnie. Mój jak się mnie czepia to patrzeć na niego nie mogę a jak sobie pomyślę o przytuleniu to... szkoda słów. Nie ważne. Dwie godziny do położenia się spać to może jakoś dotrwam
Sloneczkowa to nie chodzi, że fajnie. Nie zawsze tak było... Ja myślę, że do takich rzeczy czasem trzeba dorosnąć, a na pewno doceniać siebie nawzajem. Niektórzy wiedzą to od początku, a inni muszą nad tym popracować Mi też takie podejście troszkę zajęło czasu, ale swoje wcześniej musiałam przeżyć.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny no to luty czas zaczac! Trzymam mocno kciuki i wysylam wiruski! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dde6dc31752.jpg
KarolaFasola gratuluje dwoch kreseczek :*Klaudiia87, CarPer, Jedna_z_Wielu, spioch, Anulka0407, aciulka, dobuska, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczynu orientujecie się jak to jest z dietą przy staraniach? Mam na myśli odchudzanie, ale nie jakieś drakońskie diety. Kiedyś jakiś lekarz mi mówił ze spadek masy ciala o 10% może już wpłynąć na płodność. Wiecie cos może o tym?
Dziś weszlam ba wage i się załamalam:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 23:32
-
Trzymam mocno kciuki za każdą z was !!
Zaglądam, kibicuję i wierzę, że każda z was ujrzy w lutym upragnioną drugą kreskę
I przesyłam mnóstwo wirusów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 06:27
spioch, kate88:), dobuska lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczynki z rana...
Niestety mnie dzień wcześniej nawiedziła @ i tym samym w lutym już nie zatestuję.... Kolejny termin 1 marzec
Nie robiłam sobie wielkich nadziei ale wiadomo, nadzieja choć mała zawsze jest.
I ta temp.... zrobiła mnie w jajo...taka wysoka cały czas i dzisiaj też, ehh
Kaka proszę wpisz mi @
Któraś z Was pisała, że już jest lista na marzec... Jak wpadnie Wam w oko to proszę podeślijcie link, bo jakoś nie mogę znaleźć...
Mimo, że zaczęłam pesymistycznie to Życzę Wam Miłego Dnia