Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
CarPer wrote:KarolaFasola gratulacje! Piekne dwie kreseczki!
Anulka wykres wyglada obiecująco. Nie chce Ci odbierać nadzieji ale mysle ze 11 dnia gdyby cos miało byc to by juz cos tam było widać. Oczywiscie zalezy jeszcze jak czułych testow używasz?
Test Check&Go 25 i nie było z porannego moczu, ale nie robię sobie wielkich nadziei, bo wiem, że nie ja jedna mam książkowy wykres, a potem i tak @ przychodzi Na razie czekam... -
e.wela wrote:Dla prolaktyny nie ma znaczenia dc, byle tylko na dzien przed badaniem pamietac o nie zlamaniu pewnych zasad, bo wtedy wynik moze wyjsc niemiarodajny10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Hej ja przenoszę się ze styczniówek. Były 3 testy (ostatni w sobote)i nadal nic ale @ jeszcze nie ma, jutro rano zrobię kolejny. Będzie 35 dc.
A chciałam zapytać jak długo może trwać faza lutealna? bo 14 dc było już po jajeczkowaniu -
nick nieaktualnyDziewczyny jutro rozpoczyna się WASZ miesiąc, szczęśliwy dla wszystkich tutaj na tym wątku (infekuję wirusami) !! trzymam kciuki za wszystkie razem i każdą z osobna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0592b7d9182d.jpg
Edit: widzę, że są już groszki pierwsze. KarolaFasola wszystkiego dobrego! Gratuluję serdecznie. rośnijcie zdrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 17:49
Anulka0407, spioch, kaka470, dobuska, Jedna_z_Wielu, aciulka, wszamanka, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Lady, ale ktory dc?
Anulka, 25tka to mozesz tydziem po terminie @ zatestowac przesadzam, ale jak mi 10tki ladnie wychodzily, to 25tka jeszcze mega slabo.
KarolaFasola szacun dla Ciebie i meza za serducha :O:OAnulka0407 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
insulinka wrote:Witam się dziewczyny
28 stycznia zameldowałam @ i pożegnałam się z Wami. Dodatkowo rozchorowalam się i od piątku biorę neosine. Dziś nie mam już krwawienia a @ była wyjątkowo łagodna i krótka jak na mnie. Dziś również zrobiłam test, wzasadzie nie wiem po co... patrze a tam cień cienia. Nie traktuje go jako pozytyw raczej blad ale trochę się zestresowalam.
Czy medycyna zna takie przypadki? Krwawienie, spadek temperatury i ciąża?
Jutro dla wewnętrznego spokoju powtórzę test rano -
Czytam co naszkrobałyście, i tak zauważyłam, że niektóre dziewczyny nie wiedzą jak znaleźć wykresy.
KRÓTKI KURS
1. Najeżdżamy na zdjęcie profilowe osoby która nas interesuje
2. wciskamy prawym klawiszem mychy i wskakuje nam okienko
3. i naciskamy to słowo "tak" i mamy wykres osoby która nas interesuje.Lola83, Anulka0407, CarPer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola Fasola gratki
Annie1981 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Od jutra widze tu same pozytywne testy
Annie1981 lubi tę wiadomość