Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola gratki
u mnie raczej nici z tego cyklu, dziś mam skok, wczoraj pozytywny test owu ale co z tego jak mąż leży półprzytomny z grypą ale tragedii nie ma bo dopiero ma zacząć łykać suplementy na poprawę nasienia, także nawet jakby nie był chory, to szanse na zajście niewielkie...
pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę 2 kreseczek -
Dziekuje
Trzymam za was bardzO mocno kciuki :*
Aby kazda z nas zobaczyla || kreseczkiMargolciak, e.wela, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Karola piękne wieści po cichu gratuluję i niech fasolka rośnie zdrowo
Co do przeziębienia łącze się w bólu ze wszystkimi chorymi masakra jakas a boje się brać jakieś mocne leki oby domowa kuracja dala rade -
Karola Fasola gratulacje, nie mam ostanio czasu zeby pisać ale staram sie czytać chociaz tak gnacie ze zostaje z tyłu.
Czy wy tez macie taki okropny dzień? ja myslałam że rzuce ta robote w cholere wczoraj a dziś atmosfera gęsta aż sie oddychać nie da. Jak tu myslec o staraniach jak żyć sie odechciewa. Mam dziś wizyte u gina niech mnie jeszcze on dobije z jakąś informacją. 12 dc powinna byc ovu za pare dni... -
e.wela wrote:Dobuska chyba poslucham rady Twojego meza i poczekam z testowaniem do dnia "pewnego" czyli 07.02, nie mam testow w domu wiec nie bedzie mnie korcic, tymbardziej ze 6 mamy mala imprezke rodzinna to nie chcialabym sie przed nia zdolowac Kaka przepiszesz mnie?
Chyba ze @ przyjdzie wczesniej, tfu tfuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 11:33
-
cześć dziewczyny u mnie 8 dpo.
Jednak mam ciągle bóle miesiączkowe, czyżby jutro miała przyjść @? to był mój pierwszy cykl stymulowany CLO, jednak zaczęłam brać je dość późno bo od 8 dnia cyklu i z tego względu monitorning miałam 17 dc i był pęcherzyk na lewym jajku i dostałam zastrzyk. Jednak dałabym sobie rękę uciąć, że miałam naturalną owulację 14 dc czyli termin @ byłby na jutro. Jednak nadal biorę dupka po tym zastrzyku. Trochę zagmatwana ta moja historia jestem ciekawa czy któraś miała z Was taką sytuację i jak się skończyła? To znaczy kiedy @ do Was przyszła. Bo nie mam przeczucia żeby się udało w tym cykluZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Karola Fasola gratulacje jestem pod wrażeniem ilości serduszek jak wszystkie dziewczyny bo chyba takiego wykresu jeszcze nikt nie miał ) superOkoło 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Anulka0407 wrote:Wczoraj była biel vizira
Anulka bielą wizira się nie przejmuj ( oczywiście nie chcę Cię nakręcić - absolutnie ). Z własnego doświadczenia mówię - mi negatyw wyszedł w dzień spodziewanej @ a dzień po wyszedł cień. Jak widać sama sobie zafundowałam nie potrzebny stres i fasolce. Każda kobieta jest inna, nie martw się negatywem bo jeżeli nie ma @ to wszystko jest możliwe. Wiem, że to trudne, ale postaraj się jak najmniej stresować bo naprawdę w niczym nie pomoże. Czekaj spokojnie, a wierzę, że kiedyś ta cierplowość zostanie wynagrodzona :*
Trzymaj się i myśl pozytywnieLady Savage, Anulka0407 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 14:24
dobuska lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Anulka tak samo uwazam jak jedna z wielu, nie ma @ jest nadzieja jedna z nas robila testy do 15 dpo i byy negatywne a 15 wyszla krecha, piekny wykres, ja jestem dobrej mysli
Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
Figa8787 wrote:Karola Fasola gratulacje jestem pod wrażeniem ilości serduszek jak wszystkie dziewczyny bo chyba takiego wykresu jeszcze nikt nie miał ) super
Hehe. No ja sama jestem w szoku
Ale probowalismy zawsze w plodne trafic i sie nie udawalo... A jak caly cykl w to nie ma sans ominacFiga8787, Lola83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny