Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Skoro jestem na liście dzisiejszych testerek to informuje, że sikaniec 25 przed 10minutami wyszedł pozytywny
Narazie przyjmuje to na spokojnie, ale w głębi duszy cieszę się jak dzieciak
Świeże, bo świeże ale śle wiruski!
SUPER!!! Wielkie gratulacje!Caro lubi tę wiadomość
-
e.wela wrote:Ja rowniez chcialabym przezyc TEN dzień, jest to najpiekniejszy dzien w naszym zyciu Mysle ze dla kazdej pary ktora sie decyduje na slub jest to wazny dzien i Annie mysle ze nie ma znaczenia czy jest "na bogato" czy skromniej, najwazniejsi jestescie Wy i Wasze szczescie
Jesli chodzi o suknie slubna to u mnie przed slubem widziala tylko mama i swiadkowa. Reszcie nie pokazalam nawet na zdjeciu, zobaczyli dopiero w kosciele
Ja też jestem zdania, że nie ważne czy na bogato czy troszkę skromniej, ważne żeby Młoda Para była w ten dzień szczęśliwa.
My z mężem też mieliśmy skromny ślub. Był cywilny i potem przyjęcie w restauracji z tańcami. I było super! Po wielu latach nie żałujemy, ze nie było hucznego wesela.
A sukienkę wybierałam z mężem... I to był strzał w dziesiątkę i jak na razie pecha nam nie przyniosło...ODPUKAĆ
A sukienkę miałam fioletowąAnnie1981, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez uważam ze najważniejsze jest szczęście Młodych a nie czy huczne czy male Wesele czasem male wesala są lepsze niż te huczne z uciagnietymi ludzmi...
Moją sukienkę tez widziała tylko mama, świadkowa i siostra. Reszta w kościele. Kiedyś jak już będę w ciąży i pójdę na L4 to wam sie trochę ujawnie i pokaże swoje zdjęcie ze ślubu . Na razie muszę być inkognito bo jakby w mojej pracy dowiedzieli sie ze staram sie o bejbi to juz bym straciła tą prace.Annie1981, Anulka0407, dobuska lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Skoro jestem na liście dzisiejszych testerek to informuje, że sikaniec 25 przed 10minutami wyszedł pozytywny
Narazie przyjmuje to na spokojnie, ale w głębi duszy cieszę się jak dzieciak
Świeże, bo świeże ale śle wiruski!
Caro gratulacje!!!!
U mnie temperatury wysokie a objawy infekcji ustapiły. Nie ma w tym cyklu szans, nie było serduch w dobrym czasie, ale zostanę z wami.Caro lubi tę wiadomość
-
Gratuluję dwóch kresek!
A co do sukni ja miałam kolor kremowy z cappuccino, przód krótki tył długi.
Każda panna młoda jest piękna bo szczęście na twarzy dodaje każdej uroku:)spioch, Annie1981, Anulka0407, e.wela, dobuska, Caro lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Hej. Mialam nadzieje ze wyniki wyjdą dziś zle bo od 2m-cy cykle się mega wydluzyly i okres paskudny mega ale niestety to wina miesniaka. Dziś sprawdzimy czy urósł.
Wyniki.
4dc
Tsh 1.09 ulU/mL
FT3 3.79 pg/mL
FT4 1.2 ng/dl
FSH 6.99 mlU/mL
LH 5.69 mlU/mL
Prolaktyna 8.15 ng/mL
Testosteron 0.222 ng/mL10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyA ja jeśli mnie @ szybciej nie nawiedzi to chyba będę testować w SB. Owulacja była wcześniej w tym cyklu a zapisywalam sie na samym poczatku. Ale kaka na razie nie zmieniaj. W pt wszystko potwierdze bo nie wiem jak wyjdzie jeszcze
Dobuska testowałas dzisiaj dla pewności?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 10:40
kaka470 lubi tę wiadomość
-
kaka470 wrote:Caro Gratuluję , idziesz na betę ?????? Jeśli tak to poczekam aby wpisać piękne krechy , jeśli nie idziesz zrobię to od razu
Dziękuję Wam Dziewczyny
Nieee nie idę na bete. Dzwonię po południu od razu do lekarza. Daje sytuacji się rozwinąć. Jestem po dwóch poronieniach także nie chce zbytnio się nakręcać betą..
Ale cicha radość w sercu jest
qosia, spioch, e.wela lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dakota wrote:Kaka470,
ja już wcześniej pisałam, ale chyba ten mój post gdzieś umknął
Czy mogłabym się dopisać na 16.02?
Wcześniej pisałam 14.02, ale jednak 16.02 będzie według moich obliczeń takim ostatecznym terminemDakota lubi tę wiadomość