Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć, jakiś czas tu nie zaglądałam i nadrobić nie dam rady!
Za to dobuska obejrzałam filmik, bo zachował się w cytacie powyżej super!!! mamy podobny, ale udostępnie Wam może jak zajdę w ciążę...
Tymczasem znowu jestem chora i jestem tym załamana jaki fasol będzie chciał się zagnieździć w organizmie wiecznie zmęczonej i osłabionej po dyżurach lekarki...
Ale nie stękam, powiedziałam mojemu mężowi, że jeśli to ma być cena za wspaniałego partnera, jakim jest, to jestem gotowa zapłacić nie wolno nam zapominać o szczęściu, które już mamy, to byłoby nie fair...spioch, wszamanka, AiCha4811, Annie1981 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymi_lejdi wrote:Cześć, jakiś czas tu nie zaglądałam i nadrobić nie dam rady!
Za to dobuska obejrzałam filmik, bo zachował się w cytacie powyżej super!!! mamy podobny, ale udostępnie Wam może jak zajdę w ciążę...
Tymczasem znowu jestem chora i jestem tym załamana jaki fasol będzie chciał się zagnieździć w organizmie wiecznie zmęczonej i osłabionej po dyżurach lekarki...
Ale nie stękam, powiedziałam mojemu mężowi, że jeśli to ma być cena za wspaniałego partnera, jakim jest, to jestem gotowa zapłacić nie wolno nam zapominać o szczęściu, które już mamy, to byłoby nie fair...
Mądrze to napisałaś :*
E.wela pokaz wykres
Dobuska :* a jak szyjka?
Ja dzisiaj mam luźny dzień w pracy, juz sama nie wiem co oglądać i znalazłam parę rzeczy na wyprawke ha ha ha wyprawka prawie skompletowana tylko dziecka brak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spioch wrote:
Ja dzisiaj mam luźny dzień w pracy, juz sama nie wiem co oglądać i znalazłam parę rzeczy na wyprawke ha ha ha wyprawka prawie skompletowana tylko dziecka brak
spioch ja Ci powiem lepszą rzecz, rok temu kupiłam sobie takie 2 piękne swetry/kardugany na zalando ciążowe, choć do starań było jeszcze 8 miesięcy nie mogłam się powstrzymać
Przejrzałam trochę, jak kogoś nie zauważyłam przepraszam, ale
Caro gratulacje i oby wszystko tym razem poszło gładko przez kolejne 8 miechów!
No i Annie!!! gratulacje fasolki będzie piękny bobas No i ja to jestem ciekawa, bo żoną dopiero jestem od 5 miesięcy i wciąż się troche jaram tematami ślubnymi- masz już sukienkę?Caro, Annie1981 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye.wela - widziałam wykres w którym 14 dnia temp. spadła do kreski podstawowej i w tym dniu test ciążowy wyszedł pozytywne, na następny dzień temp. poszybowała do gory. Wiem, ze nie ma sie co łudzić - ale faktem jest, ze takie sytuacje się zdarzają. Test rozwialby wątpliwości. Ja w tym cyklu nie czekam do terminu @ z testem, wolę jednak wiedzieć wcześniej niż przedłużac stan niepewności i próżnych nadziei. Ze względu na chorobę męża cykl ma bardzo nikłe szanse zakonczenia się zieloną kropką - ale cuda się zdarzają. spioch - mam nadzieję, że Twoje "przeczucia" to taka forma samoobrony przed kolejna porażką (też tak mam) i pomimo wszystko będzie miłe zaskoczenie.
spioch lubi tę wiadomość
-
Klauduś tulę Cię mocno :*
Klaudiia87 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 14:30
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml