X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty w kreseczki podkuty
Odpowiedz

Luty w kreseczki podkuty

Oceń ten wątek:
  • Dastiny Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uspokoiłyście mnie, dziękuję dziękuję ❤️ ale Juliet masz rację nasza psychika jest nieobliczalna. Pamiętam że jak miałam betę 9 coś to śniło mi się że zrovulam test i były 2 grube krechy i pojechałam na betę ale ja już wiedziałam że jestem w ciąży przez ten sen i dla mnie to było tylko potwierdzenie mojego snu 😄
    A te plecy to dramat i to skakanie podbrzusza to nie wyimaginowane bo szukam objawów, to się dzieje i nawet jest zauważalne przez legginsy 😄 może alkohol wypłukał mi magnez razem z resztkami godności 😂

Staraczkalulu, Stysia16, Juliet lubią tę wiadomość

• Lolipop Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .A. wrote:
    Juliet, Lolipop !!!! Dziewczyny Moje Kochane! Ja nawet nie wiem czy mnie pamiętacie bo długo mnie nie było ale weszłam tylko zobaczyć co słychać w tym miesiącu i patrzę a tu taka niespodzianka! Cieszę się ogromnie!!! Życzę Wam samych cudowności!!! Ahhh skaczę z radości! ♥️♥️♥️
    Nie jestem na bieżąco w wątku wiec napiszcie mi proszę jak tego dokonalyscie!!! (Bo mnie znowu małpowo boli brzuch....:/)
    Oczywiście każdej dziewczynie gratuluję dwóch kresek i mocno kibicuję! ♥️

Pierwszy Cs z kubeczkiem a tak 9. A tak serio. To Chyba się wszystko po prostu dobrze złożyło 🤷🏻‍♀️
    Ja np dobrze się odżywiam. Ruszam. Nie pale. Piję naprawdę okazjonalnie. W tym cyklu też coś tam się napiłam także Dastiny luz blues. A trzebabylo czekać bo to często nie ma reguły. Niestety:( .. I jedyne co brałam to witamina D i kwas foliowy

Dziś test ładnie Wybarwiony 😍
    Pozostało myśleć pozytywnie bo ciąża bywa naprawdę stresująca. Mimo wszystko funkcjonuje normalnie tzn. Tempo to samo. Dźwigam mojego skarba najmłodszego bo taka dola😆 spowlaniam siebie tylko wtedy jak nie czuje się dobrze.

Wybaczcie kochane ze nic się nie udzielam ale jestem jakąś nieobecna. Tyle na głowie. Zajęcia z córką nad którymi Zasypiam😆
    Ciągle kończę portrety na zamówienie to przychodzą kolejne i czasu mi brak aaaa tu jeszcze najmłodsze też domaga się mojej uwagi także rozciągnęła bym dobe oj tak
    Ale najwazniejsze to niech już do szkoły wracają 😆

I gratuluję kolejnych kreseczek dziewczyny! I życzę Kolejnych. Niech się sypia sypia Sypia ~~~~~~~~~~~~~~~

Juliet lubi tę wiadomość

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
  • Werkaa Debiutantka

Wysłany: 7 lutego 2021, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem "nowa" chociaż czytam was już bardzo długi czas. I wasz wątek i kilka innych. Ja was już trochę znam więc ja się przedstawię, powiem coś o sobie. Mam 31 lat i zaczynamy się starać już tak na poważnie przez poprzednie 9 cykli po prostu się nie zabezpieczalismy ale nic z tego póki co.
    Miło mi 😋

futuremama, Kira, Nunakala lubią tę wiadomość

• Werkaa Debiutantka

Wysłany: 7 lutego 2021, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla wszystkich które ujrzały II 🥳

Juliet, Blanka1988 lubią tę wiadomość

• futuremama Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jajniki marsza grają także NAC raczej nie opoźni owu. A trochę na to liczyłam że tam sobie coś bardziej dojrzewa, endometrium będzie miało więcej czasu i u gina wyląduje zaraz po owu.
    Aczkolwiek temp dość wysoko, totalnie nie jak na pierwszą fazę także ja nie wiem co tam się wyprawia🙈

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • Werkaa Debiutantka

Wysłany: 7 lutego 2021, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpiszcie mnie na12 lutego pliz

futuremama lubi tę wiadomość

• Domistr Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limonka26 wrote:
    U mnie jakieś 8-9dpo i też sporo sobie wkręcam, ale na każdy objaw znajduję racjonalne wytłumaczenie 😅 Od owu miałam kłucia jajników, a wczoraj taki ból w podbrzuszu i te kłucia przeszły 🤔 Dużo jem i mam straszne wzdęcia, ale u mnie to standard w drugiej fazie + w dodatku mam jelito drażliwe, więc po takich ilościach jedzenia to norma 😂 i ostatnie kilka dni wydaje mi się, że jakaś taka ciepła jestem 😆 tzn. no wiecie jak człowiek ma gorączkę i np dotknie się chłodnej szklanki, albo nawet przy siadaniu na kibelku to mi się wydaje, że ta deska taka zimna jest 😂 Piersi mam flaczki, jak zawsze, bo od jakiegoś czasu kompletnie nie mam w nich zmian przed @
    Coraz częściej myślę o zatestowaniu z 2 dni wcześniej niż dzień spodziewanej małpy, ale ja niee mam nerwów na ewentualne cienie i mam nadzieję, że jednak wytrwam 🙄
    Ja tez planuje zrobic pierwszy test w tlusty czwartek 😄 przynajmniej będę mogła się objadać pączkami na pocieszenie bez wyrzutów jak nic nie wyjdzie...
    Ja mam termin @ na walentynki ale planujemy jechać na weekend w góry i nie chce go sobie psuć, a jak zatestuje wcześniej to do weekendu zdążę się wypłakać i jakoś to przetrawic 🙄 szczerze mówiąc licze na inny scenariusz, ale w razie gdyby to mam taki plan na pocieszenie
    U mnie bol jajników byl zaraz po owu przez kilka dni, od weekendu spokój, jedynie piersi wielkie i obolałe i te zawroty głowy dzisiaj aaaa no i sluz od razu po owu duże ilości gęstego a od wczoraj kremowy dzisiaj wodnisty 🤷‍♀️

13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
    30.11 Jest ❤
    14.12 19,4mm szczęścia 🥰
    07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
    11 01 CRL 6,25 cm 🥰
    08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
    03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
    08.03 374g 💞
    05.04 754g💞
    10.05
    13.05 III prenatalne
  • NataliaGie Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok... lektura z weekendu już nadrobiona 😄 wszystkim z całego serca gratuluje i ogromnie się cieszę z takiej dużej ilości dwóch kreseczek 😍😍

Przyjmuję taktykę Blanki 😜 rodzę z wami w październiku 😁

Juliet, Olenkaqx, Blanka1988, mgielka, futuremama, Kacha_88 lubią tę wiadomość

👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
    Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
    Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja
  • Limonka26 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 20:10

Domistr lubi tę wiadomość

44cs - udało się 🤍
    ——————————————————
    ▪️ I IVF: FET ❄️4BB✖️
    ▪️ II IVF:
    • FET❄️4BA- 5tc💔
    • FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
    🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
    🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
    ❤️171ud/min

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2021, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem dziś nie wiem sama czy smutna czy xla ale az mi sie plakac chce, dzis max jutro owu....a moj poszedl spać jutro go nie ma, dopierobwe wtorek sie widzimy...także moge sobie cykl skreślić.....

No nie qierze po prostu, wyć mibsie chce

• tylko_czytam Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka a może spróbuj delikatnie go obudzić 😊

Ix2Tp2.png
    14.02- beta 674🥰
    15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
    26.03 - 3,6cm ❤️
    12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
    22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖
  • Blanka1988 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka wrote:
    A ja jestem dziś nie wiem sama czy smutna czy xla ale az mi sie plakac chce, dzis max jutro owu....a moj poszedl spać jutro go nie ma, dopierobwe wtorek sie widzimy...także moge sobie cykl skreślić.....

No nie qierze po prostu, wyć mibsie chce

Kochana dobieraj się z rana! 😍😍😍
    Mój mąż mówi, że mężczyzny nie można wypuszczać z domu głodnego i z pełnym workiem😜

CestLaVie lubi tę wiadomość

🙋33🤵31
    💚19dpo HCG 1309,92
    thgfs65gxmx9kgs4.png

qdkke6ydl3jfmmh3.png
    Rodzę 16 października
  • Blanka1988 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie wzdęcia od kilku dni, że jeszcze chwila i zaraz odfrunę z ilości powietrza w moim brzuchu. Zawsze mam wzdęcia w 2 fazie, ale to co się teraz u mnie wyprawia, to masakra. I moja buzia!!!! Boziu drogi mam trądzik! To niemożliwe, żeby tak wczesna ciąża spowodowała problem z cerą. Ale czuję się jak nastolatka, bo od liceum nie miałam problemów 🙈

Ale ogólne samopoczucie bardzo dobre. Ciążę zaczynam z grubej rury. Wczoraj miałam teleporade z ginekologiem, bo mam infekcje. Dostałam Pimafucin, to dobry lek? Macie doświadczenie z nim? Poza ciążą nigdy nie mam problemów z grzybicą.

Cieszę się z mojej Iskierki w brzuszku. Wam również życzę fasolek w brzuszkach jak najszybciej!

P.S.
    Pamiętajcie o zajebistych wykresach 😍
    Dbajcie o nie.

Staraczkalulu, Kacha_88, Kira, Limonka26 lubią tę wiadomość

🙋33🤵31
    💚19dpo HCG 1309,92
    thgfs65gxmx9kgs4.png

qdkke6ydl3jfmmh3.png
    Rodzę 16 października
  • Otter Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2022, 22:39

anka, Stysia16, Blanka1988, futuremama, Kira, Julkaaa, Pomarańcza, midzia, Limonka26 lubią tę wiadomość

• Stysia16 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 😍
    Właśnie się obudziłam i nie mogę spać, zaczyna mi się też robić niedobrze 🤢 może się czymś zatrułam? 🤣

Dziś podobno zaczęłam 5 tydzień, idę też na betę i na wizytę u ginekologa 🥰 Jestem mega ciekawa wyników i wizyty. Myślałam, że wstanę sobie na spokojnie przed 9, ale widzę że chyba już nie pośpie..

Nynka idź rano za ciosem, obudź M namiętne 😍

Otter a jak u Ciebie? Jak się czujesz i jak po owu? Będzie coś z tego? 😜😍

Trzymam kciuki za dzisiejsze ⏸️💚💚

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 06:18

Pomarańcza, Limonka26 lubią tę wiadomość

2/2023 💔 6tc poronienie
    12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
    2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
    5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie

Ona
    29 lat
    zapracowana mama

On
    28 lat
    bez nałogów
    mało aktywny tryb życia
    szczupły

01/2023 chcemy drugiego bobasa :)
    Starania bez spiny, co będzie to będzie!
    3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok :)
  • futuremama Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka łap go teraz ;) a jak nie to jutro, może jutro dopiero owu będzie? A jak była to.może coś wcześniej było i akurat ten jeden najwazniejszy już czeka? 😊

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • Staraczkalulu Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2021, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę i zapisanie mnie na testowanie 19.02 🙂

Otter, Pomarańcza lubią tę wiadomość

zem3h3716krc1rwu.png
    👩33👨40
    2 cs
  • Otter Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2022, 22:39

• Sendi94 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2021, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymałam i zrobilam😂
    Jedna kreska, ale brak @ dzis 10dp.

Staraczkalulu lubi tę wiadomość

• Stysia16 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otter trzymam mocno kciuki 🍀🍀🍀

Sendi brak okresu= jest nadzieja 💚

Otter, Blanka1988, Sendi94 lubią tę wiadomość

2/2023 💔 6tc poronienie
    12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
    2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
    5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie

Ona
    29 lat
    zapracowana mama

On
    28 lat
    bez nałogów
    mało aktywny tryb życia
    szczupły

01/2023 chcemy drugiego bobasa :)
    Starania bez spiny, co będzie to będzie!
    3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok :)
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ