Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka ! Wszystkiego okrągłego czarownico!
Duża rośnij!
Jak w końcu wystąpi u mnie samotna owulacja 😢- która dziś powinna być- to spróbuję Twojej metody na ściemę na samej sobie (a nuz jakiś komandos mi się zaplątał w jajowodach)Blanka1988 lubi tę wiadomość
-
AnnaMaria, No wcale mnie nie podpuszczasz, wcale 🤪
U mnie jest -20 i zasypane, nie ma bata żebym pojechała w akcie desperacji po testy 🤣🤣
Czekamy do piątku ☺️
Ja w tym 56 dniowym cyklu zrobiłam już z 10 testów! Na każdym można znaleźć cień. Naprawdę już mam dość25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyBlanka wszystkiego co dla Ciebie najlepsze!😚
Ja oczywiscie przysiegalam sobie, że nie będę się nakręcac ale tydzień do wielkiego testu i widze, że niestety glupotka wraca.
Na szczęście moje testowanie przypada tak, że nie zatestuje nawet dzień wcześniej niż termin miesiączki 🙈💪Blanka1988 lubi tę wiadomość
-
Blanka spełnienia marzeń! Oby dzisiejsza wizyta była dla Ciebie pięknym prezentem 🎉🎉🤰
Martyna trzymam mocno kciuki za Ciebie! Zawsze tak długie cykle masz?Blanka1988 lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Stysia16 wrote:Blanka spełnienia marzeń! Oby dzisiejsza wizyta była dla Ciebie pięknym prezentem 🎉🎉🤰
Martyna trzymam mocno kciuki za Ciebie! Zawsze tak długie cykle masz?
To pierwszy po poronieniu, dlatego taki długi
Zwykle mam 35 dni25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
abrakadabra wrote:Blanka1988 spełnienia marzeń! ❤️
Ja dzisiaj 3 dpo, ale juz czuję sie ciążowo 😂
Ja mam to samo 😂 a co ciekawe w pierwszej ciąży miałam w środku jakieś takie przeświadczenie, że jestem w ciąży... mało tego ja wiedziałam, ze to będzie chłopiec! -
nick nieaktualnybeamyx wrote:Hej dziewczyny, czy któraś ma wiedzę czy przy mutacji V R2 i PAI-1 (obie heterozygota)jest konieczna heparyna? Jak przy tym zwiększyć szanse w ogóle na zagnieżdżenie?
-
abrakadabra wrote:Jak byłam w swojej pierwszej to tak samo mialam, czulam, że jestem w ciąży juz kilka dpo, tylko wtedy okazało się biochem.
Teraz mam tak samo, czuję, że się udało i urodzę w listopadzie 😂
Poza tym moja siostra jak była w ciąży powiedziała mi, że sama wiedziała juz bez testu że jest. Właśnie, że w środku takie uczucie jakieś miała, że to to.
To ja razem z Toba kurde mnie już kreci żeby test zrobić ale no na logikę to niemożliwe, żeby cokolwiek pokazało Niestety też przechodziłam ciążę biochemiczną Za wcześnie zrobiłam test i pokazała się druga kreska, a kolejnego dnia dostałam okres... ale kolejnego miesiąca już faktycznie byłam w ciąży Pamiętam jak dziś jak płakałam, a mąż obiecał mi, że jeszcze w tym roku zajdę w ciążę (był to koniec listopada 2017) i musze mu przyznać, że słowa dotrzymał 😂😁 -
Nynka wrote:Blanka wszystkiego co dla Ciebie najlepsze!😚
Ja oczywiscie przysiegalam sobie, że nie będę się nakręcac ale tydzień do wielkiego testu i widze, że niestety glupotka wraca.
Na szczęście moje testowanie przypada tak, że nie zatestuje nawet dzień wcześniej niż termin miesiączki 🙈💪
Chociaż ja chyba już się z niej wyleczyłam bo niezależnie od wyniku nic to nie zmienia. -
anka wrote:To wszystko zależy od wywiadu rodzinnego i innych badań niektórzy dają na same pai nawet a niektórzy nie konsultowałas się z hematologiem?
Niestety nie... dzisiaj przyszły te wyniki i sama nie wiem od czego zacząć i z kim je najpierw skonsultować. Może najlepiej zacząć od ginekologa?
4.11.2021 ❤️🙏🏻 Nasz wymarzony Cud ❤️ -
abrakadabra wrote:Ja to sie nie mogę doczekać, odliczam dni juz 😂😂😂
Dokładnie mialam tak samo, kreska była taka mocna, różowa a następnego dnia zaczęło ze mnie lecieć ciurkiem. Tym razem musi być inaczej, mocno w to wierze ☺️
kurde ja też odliczam... jeju doczekać się nie mogę hehe
pozostaje nam nastawić się na II kredki i lekką ciąże -
nick nieaktualnybeamyx wrote:Niestety nie... dzisiaj przyszły te wyniki i sama nie wiem od czego zacząć i z kim je najpierw skonsultować. Może najlepiej zacząć od ginekologa?
beamyx lubi tę wiadomość
-
Woow dziewczyny, to idziecie na rekord, ja mam 39 dzień ciąży, a wy już tyle dni cyklu 😱
Blania sto lat! Zdrowego bobasa i silnego serduszka ❤
Mamabobasa najwyraźniej się nie zrozumiałyśmy 😛
Miłego dnia kobietki 😊
U mnie zaczyna się bezsenność, nie spałam prawie do 2 w nocy, o 5 pobudka na siusiu, o 7 pobudka na siusiu i koniec spania, oczy jak u sowy 😅 ale na szczęście udało się jeszcze przymknąć na chwilę, trochę się naprzekręcałam, ale przysnęłam, więc było warto 😅 tylko czemu takie głupie i dziwne sny ja mam powiedzcie 🙄Blanka1988 lubi tę wiadomość
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔