Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Poszłam do apteki, pink mieli tylko ten zwykły, mniej czuły. Także wzięłam ich apylteczną 10. Niby nie powinno się porównywać bo różnie się wybarwiają ale wiadomo że chcąc nie chcąc się porównuje. I dzisiejszy wygrywa zdecydowanie😍
https://zapodaj.net/ba132a9e267a2.jpg.html -
futuremama wrote:Poszłam do apteki, pink mieli tylko ten zwykły, mniej czuły. Także wzięłam ich apylteczną 10. Niby nie powinno się porównywać bo różnie się wybarwiają ale wiadomo że chcąc nie chcąc się porównuje. I dzisiejszy wygrywa zdecydowanie😍
https://zapodaj.net/ba132a9e267a2.jpg.html
Już nawet nie cień, a ładna kreseczka ✊💚
U mnie dalej cisza. @ nie widać, plamienia nie widać, brzuch jeszcze nie daje o sobie znać, także może wieczorem, a może dopiero jutro coś ruszy.33l. ♀ ➥PCOS -
nick nieaktualnyA ja Wam powiem, że jak caly cykl skreśliłam, tak wczoraj jak zaczełam mieć taki mocny ból miesiączkowy, to mam doła....
Płakać mi sie chce serio....normalnie mam stres i strach wręcz, w lazience że dostaje okres.
Moja mama nie mogła zajść w ciążę 12 lat po moim bracie....mam schize, że i mbie to czeka -
futuremama wrote:Martyna dobrze, że jesteś
Mi trochę nadzieja wróciła ale wciąż mam w głowie że to może nic nie znaczyć. To już chyba w człowieku zostaje. Będę trzymała kciuki za wytrwałość do tego 14dpo😁
Moim zdaniem trochę dystansu teraz jest lepsze niż rozczarowanie potem. Już za kilka dni będziesz wszystko wiedzieć i się cieszyć ❤️
Ja się mega nastawiałam na tamten cykl i co? To rozczarowanie bolało chyba nawet bardziej niż poronienie. Wiec teraz wole się już na nic nie nastawiać 🤷🏼♀️25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Juliet wrote:Zgadzam się. Trzeba korzystać 😛 następna okazja dopiero po emeryturce 🙈 midzia witaj w klubie! U mnie teraz usnąć jest tak trudno 😪 niby ziewam i jestem śpiąca, ale wyłączę wszystko, a i tak się przewracam z boku na bok. Dziś miałam 2 pobudki na siusiu, usnęło mi się po nich nieźle, ale to ile razy ja się teraz przebudzam choćby przy zwykłym przekręcaniu się, to jest dramat 😑 ciągle mi źle i nie wygodnie. Rano przedłużam sobie sen i tak do tej 10 pośpię, a zaraz potem luteina o 11 i już mi się zbiera na pawia 🙈 o 14 robię przerwę na leżakowanie i śpię do 16, bo budzi mnie budzik z informacją, że znów luteinę trzeba wziąć... 🙄 więc znowu mi się cofa 🙈 midzia... Teraz będzie hardcore, później może trochę łatwiej 🤷🏻♀️ zbieraj siły na październik 🙈
Ja mam w domu energicznego rocznika, więc staram się spać w trakcie jej drzemki.. ale ostatnio nie mogę. Wieczorem ciężko zasnąć, a rano najchętniej bym z łóżka nie wychodziła 🙁 więc kochana korzystaj ile możesz 😉Juliet lubi tę wiadomość
-
Opowiem wam historię z dzisiaj 😂
Byłam na pobraniu krwi no i oczywiście musiałam iść kupić sobie leki do apteki, a że w.oczy od razu rzucił mi się jakiś nowy test ciążowy którego nie widziałam jaszcze tutaj to go kupiłam 😂😂
Myślę se "dobra ,przetestuje go czy jest wiarygodny, dopiero jestem 17dc więc musi wyjść negatyw bo normalne że za wcześnie 😂😂
No i zrobiłam,
Ku mojemu zaskoczeniu wyszła delikatna druga kreska 😂😂😂😂
Jestem pojebana 😂😂😂😂
Oczywiście nie nakręciłam sie w ogóle bi logiczne no logiczne że jest za wcześnie 😂😂😂 -
Martyna33 wrote:Moim zdaniem trochę dystansu teraz jest lepsze niż rozczarowanie potem. Już za kilka dni będziesz wszystko wiedzieć i się cieszyć ❤️
Ja się mega nastawiałam na tamten cykl i co? To rozczarowanie bolało chyba nawet bardziej niż poronienie. Wiec teraz wole się już na nic nie nastawiać 🤷🏼♀️
Także też wolę się pozytywnie zaskoczyć niż się nakręcić a potem oberwać.
Zobaczymy jutro, jak ściemnieje to pewnie w środę zrobię betę.
Jak coś ja teraz jeszcze po owu brałam to bromelainę. Nie wiem czy pomogła ale spróbować możnaJuliet lubi tę wiadomość
-
Nynka wrote:A ja Wam powiem, że jak caly cykl skreśliłam, tak wczoraj jak zaczełam mieć taki mocny ból miesiączkowy, to mam doła....
Płakać mi sie chce serio....normalnie mam stres i strach wręcz, w lazience że dostaje okres.
Moja mama nie mogła zajść w ciążę 12 lat po moim bracie....mam schize, że i mbie to czekaNynka lubi tę wiadomość