Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOliwka91 wrote:Rozumiem 😔 też tak miałam teraz jak dostałam okres, panika... tylko staram się o pierwsze na razie. Długo się staracie? Przytulam ❤️ będzie dobrze!
Ciężkobyo ocenić....od 1,5 roku....ale w między czasie bylo kilka krotkich przerw (zmiana pracy, wyjazdy męża), byly cykle gdzie nie trafialismy w owulke. Także z celowaniem to moze z 8 cykli nalicze....ale z pierwszym jeden cykl....ahhh męczące to wszystko.
Podziwiam każda kyora wiele cykli, wiele lat stara sie o pierwsze dzieciątko. Ja marze o drugim. Kiedys chcialam 3 a nawet 4 dzieci. Ale nie mam zdrowiabdo takich perypetii.... -
nick nieaktualny
-
abrakadabra wrote:A jak wysechl tez taki jest? Ja tam widze 3 kreski w sumie, tak jakby sie rozlał
Laski, ja tego testu nawet nie biorę na poważnie, ja po prostu chciałam sprawdzić go póki jeszcze nic nie pokaże,
Wiem że on nie miał prawa wyjść dlatego go robiłam żeby sprawdzić co to za test, przynajmniej wiem żeby go nie kupować 😂😂☀️ -
futuremama wrote:Poszłam do apteki, pink mieli tylko ten zwykły, mniej czuły. Także wzięłam ich apylteczną 10. Niby nie powinno się porównywać bo różnie się wybarwiają ale wiadomo że chcąc nie chcąc się porównuje. I dzisiejszy wygrywa zdecydowanie😍
https://zapodaj.net/ba132a9e267a2.jpg.html
Futuremama konkreeeet!!!!! 🥰
Z tego będą dzieci🤪
Ja tez odpoczęłam pare dni .
Nie mogę jaja wysiedzieć.
Czyżby cykl bezowulacyjny? Nie zdarzyło mi się odkąd cokolwiek mierze żeby temp w końcu nie wzrosła.
Cos ten Estrofem mi miesza. Od dwóch tygodni mniej lub więcej się pojawia rozciągliwy śluz.
Mój cykl naturalny rozkręca sie bardzo powoli, ale wtedy owu jest nie do przeoczenia.
A teraz-śluzu dużo od początku ale szyjka już twardawa, o co cho?
Temp wciąż się czai i obniża jak przed skokiem a potem wraca do „constans”.
Już nie mam siły się nakręcać a w lutym na pewno się nie wyrobie na żaden test.
-
Mgielka może po tej cb potrzebuje więcej czasu żeby się ogarnąć i w końcu zaraz się owu zjawi. U mnie były "o czasie" ale niektórym dziewczynom właśnie bardzo późno przychodziła.
mgielka lubi tę wiadomość
-
Mnie można z jutra wykreślić
Nie będę testować, moje cykle są bezowulacyjne wiec nie ma zupełnie sensu
Od przyszłego cyklu idę na monitoring i pewnie będziemy szukać przyczyny...
Poza tym @ zapowiada się na koniec miesiąc a z moimi cyklami 34 dniowym może zobaczymy się w wątku kwietniowym
Powodzenia wszystkim
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
futuremama wrote:Poszłam do apteki, pink mieli tylko ten zwykły, mniej czuły. Także wzięłam ich apylteczną 10. Niby nie powinno się porównywać bo różnie się wybarwiają ale wiadomo że chcąc nie chcąc się porównuje. I dzisiejszy wygrywa zdecydowanie😍
https://zapodaj.net/ba132a9e267a2.jpg.htmlfuturemama lubi tę wiadomość
02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
nick nieaktualny
-
Mi spada tempka więc @ za rogiem. Pierwszy cykl starań po powrocie miesiączki po porodzie chyba za mną
W nowym cyklu też próbujemy NAC, a co mi tam No chyba, że matki karmiące nie powinny.. niby wszędzie na tych suplach jest napisane, że przy karmieniu nie brać.. Blanka, Ty brałaś i było ok z karmieniem, prawda? Na e-lactancia niby very low risk for breastfeedingWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 11:44
-
Fututremama gratulacje 😍
Ja dzisiaj zrobiłam sobie kolejna betę i przyrost jest około 78%, jak to zobaczyłam to się prawie rozpłakałam ze szczęścia ☺️ 15 luty 124,5; 17 luty 228 i dzisiaj (33dc) 22 luty 917,9 ☺️ wiem, że wszystko jeszcze może się zdarzyć ale jestem dobrej myśli 🙂Morgana, anka, Nynka, Oliwka91, LenaMi, midzia, futuremama, Ester, Olenkaqx, Otter, mgielka, Paulinaaa, CestLaVie, Karo123, Julkaaa, Juliet, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/ba132a9e267a2.jpg.html
Pięknie!❤️