Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
abrakadabra wrote:Cos z tego bedzie, pewnie i tak 🐵 wpadnie bo jakby mogła mnie nie odwiedzić 😂
Nigdy nie mow nigdy 🤭🤭abrakadabra, futuremama lubią tę wiadomość
-
Olenkaqx wrote:Blanka czekałam na Twój komentarz, ty sciemniaro! 😂 😂
I ogłaszam ze biorę od jutra przykład z Ciebie !
Hahaha 😂😂😂
Ja zachęcam do mojego sposobu. Naprawdę luz blues... wykres piękny, stresu nie ma, tylko dobre nastawienie i się uda!
Zapewniam i trzymam kciuki za Was!
Ja za to mam kosmiczne wzdęcia. Jestem jak balon. Żadna dieta nie pomaga, a nie chce brać leków. Dobrze, ze nie chodzę w spodniach, bo pewnie bym brzucha nie zmieściła.
A jeszcze dla dziewczyn które starają się długo. Mój ginekolog opowiadał mi ostatnio, ze jego pacjentka 37lat, od 7 lat się stara, poroniła 11x. Nie może utrzymać ciąży dłużej niż do 10tygodnia. Wszystkie badania ma porobione, mąż także. Pełna genetyka i nie maja lekarze do czego się przyczepić, a ona roni zanim do dojdzie do końca 1 trymestru. Teraz wysłał ja do jakiegoś specjalisty, który sterydami się specjalizuje. To oczywiście jest duże ryzyko, ale ona się nie poddaje. To jest mocna kobieta! Więc nie można się poddać!Karooolcia :) lubi tę wiadomość
-
Blanka1988 wrote:Hahaha 😂😂😂
Ja zachęcam do mojego sposobu. Naprawdę luz blues... wykres piękny, stresu nie ma, tylko dobre nastawienie i się uda!
Zapewniam i trzymam kciuki za Was!
Ja za to mam kosmiczne wzdęcia. Jestem jak balon. Żadna dieta nie pomaga, a nie chce brać leków. Dobrze, ze nie chodzę w spodniach, bo pewnie bym brzucha nie zmieściła.
A jeszcze dla dziewczyn które starają się długo. Mój ginekolog opowiadał mi ostatnio, ze jego pacjentka 37lat, od 7 lat się stara, poroniła 11x. Nie może utrzymać ciąży dłużej niż do 10tygodnia. Wszystkie badania ma porobione, mąż także. Pełna genetyka i nie maja lekarze do czego się przyczepić, a ona roni zanim do dojdzie do końca 1 trymestru. Teraz wysłał ja do jakiegoś specjalisty, który sterydami się specjalizuje. To oczywiście jest duże ryzyko, ale ona się nie poddaje. To jest mocna kobieta! Więc nie można się poddać! -
Co do różnych przypadkach chodzących po ludziach:
Ja znam ciąże (aktualnie 3latka) z polania uda...
Znam ciąże gdzie znajoma miała po chyba 8 laaaatach starań o rodzeństwo stwierdzona miała niemal zerowa rezerwę jajnikowa i zrobili invitro z komórek dawczyni. Z in vitro bliźniaki.
A potem z tym „pustych”jajników ciąża-zaskoczenie i czwarte w drodze 🙈
I w ogóle wiecie, tak już bardziej przyziemnie:
•stosunek przerywany to się nie da (moja pierwsza ciąża)
•na szybko w aucie na lotnisku się nie da (druga ciąża-urodziła się córeczka)
•4 dni po potwierdzonej owulacji się nie da (ostatni biochem)Olenkaqx, futuremama, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
Że what?! Z polania uda? Nooo to teraz zrozumiałam pytania dziewczyn czy od loda z połykiem można zajść w ciążę.... 🙈 🙈
Syla87, Limonka26, Karooolcia :), mgielka, Blanka1988 lubią tę wiadomość
-
Olenkaqx wrote:Że what?! Z polania uda? Nooo to teraz zrozumiałam pytania dziewczyn czy od loda z połykiem można zajść w ciążę.... 🙈 🙈
Zachowuje ta historie w pamięci dla mojej córki na „kazanie” jak przyjdzie czas 🥸 -
Olenkaqx wrote:Że what?! Z polania uda? Nooo to teraz zrozumiałam pytania dziewczyn czy od loda z połykiem można zajść w ciążę.... 🙈 🙈
Czy ktoś to może przebić? -
Dziewczyny u mnie @ chyba zaczyna się rozkręcać. Około 18 pojawił się ciągnący śluz różowo-czerwony, a później jeszcze tylko jedno plamienie, ale już brązowe. I do tej pory już cisza. Chyba jeszcze nie powinnam uznawać tego za pierwszy dzień cyklu, prawda? Pewnie dopiero jutro ruszy na całego.33l. ♀ ➥PCOS
-
Któraś pisała ze okres zaczyna się liczyć od momentu kiedy nie możesz używać wkładki a już podpaske/tampon
Mgiełka, sądzę że tego nie pobije nikt a my się tak męczymy, szukany objawów owu, usiłujemy trafić w najlepszy moment 😂😂 🙈 🙈mgielka, Morgana lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 20:17
CestLaVie, Ester, futuremama, Junjul, Nynka, Blanka1988, Olenkaqx, Oliwka91, Julkaaa, Morgana, midzia, mgielka, Limonka26, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
Oliwka91 wrote:Nie wierzę w to co słyszę 🤣 te historie to dobry relaks po pracy 😁 dziewczyna bez pochwy z żołądkiem pełnym plemników rozciętym nożem rozwaliła system
W ogóle mam już wyniki i hormony w normie - estradiol, testosteron, LH, FSH, tarczyca ładnie się obniżyła po zwiększeniu dawki euthyroxu i nawet prolaktyna, która zawsze podwyższona jest w normie. Castagnus zadziałał, bo nigdy nie mam w normie nawet górnej. Strasznie się cieszę! 🍾🎉 Mam nadzieję, że skoro się wszystko uregulowało, to teraz będzie łatwiej
Kochana a tak z ciekawości czy ft3 i ft4 podskoczyło do góry? Badalas? Ja zamierzam włączyć euthyrox i ciekawa jestem czy wzrastają hormony ft3 i ft4 bo to dla mnie najistotniejsze. Odczułaś jakoś zwiększenie dawki?[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Otter mi możesz wpisać te ⏸ 😉
Nawet jak się zepsuję i znów będzie biochem to nie zmienia faktu że są i to takie że nawet mój mąż nie ma wątpliwości 😉
Abrakadabra dawaj tego cienia. Trzymam mocno kciuki żeby wyszła z niego piękna krecha❤Martyna33, Nunakala, Otter, Ester, Julkaaa, midzia, mgielka, Limonka26, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny