Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Otter wrote:A gdzie Twój kotek zniknął? 😮
Ten walentynkowy awatar też śliczny. Muszę sobie coś ogarnąć. Ściągnę sobie apka bo nie mam ani insta ani fc 🙂
też ściągnęłam apke bo ogólnie to nie używam 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 16:27
-
Patka22 wrote:Właśnie wróciłam z monitoringu i aż sama w szoku jestem. W poniedziałek miałam monitoring i lekarz mówi ze ja już po owulacji bo pęcherzyk pękł ale to był 13 dc a z reguły 15-16 dc mam owu. A dziś do mnie mówi ze pęcherzyk ma 20 mm i na dniach będzie owu 😳 i sam mówi ze to rzadko ale się zdarza, nazwał to hiperowulacja 😳 a ja mam kremowy śluz teraz to o co chodzi? Miał mi dziś przepisac progesteron ale mówił ze musimy poczekać jak ten pęcherzyk pęknie. Miała któraś tak? I czy owu bez rozcoagliwego śluzu zda egzamin?
Ja tak miałam na 1 usg ciążowym był jeden zarodek, ale lekarz mówił ze może się pojawić drugi bo są dwa cialka żółte wiec były dwie owulacje U mnie dobrze się to nie skończyło, nawet jeden nie został ze mną
Swoją droga ja tez wtedy czułam tylko raz objawy owulacji
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
A ja się Was ostatnio pytałam o objawy owu bo nie mam nigdy bóli a czytaj o dzisiaj faktycznie czuje delikatne rwanie w dole brzucha ale tak ledwo ledwo albo sobie to aż sama wkręcam. Bliźniaki bardzo proszę, wszystko przyjmę 🙊
dziś nasze chłopy przez to nasze forum będą mieć niezłe seksy 😂 wszystkie się tak nakręciliśmy 😂 ja już czekam 😂Juliet, CestLaVie, meraja90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatka22 wrote:A ja się Was ostatnio pytałam o objawy owu bo nie mam nigdy bóli a czytaj o dzisiaj faktycznie czuje delikatne rwanie w dole brzucha ale tak ledwo ledwo albo sobie to aż sama wkręcam. Bliźniaki bardzo proszę, wszystko przyjmę 🙊
dziś nasze chłopy przez to nasze forum będą mieć niezłe seksy 😂 wszystkie się tak nakręciliśmy 😂 ja już czekam 😂
Ja dzisiaj wskoczę w jakieś fajne wdzianko, zaskoczę go! Bo trochę czasu już nic nie ubierałam. 🙈🤪CestLaVie, Ewelina26 lubią tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:A temp ci w ogóle skoczyła? Bo ja mam ten problem, nawet nie wiem kiedy ew. Powinnam iść zbadać progesteron, bo nie mam pewności czy była ta owulacja... 🤦
Temp mierzę teraz nad ranem o różnych porach, bo mam problemy ze snem i syn budzi się 5-20x w nocy. Więc te temperatury też różne. Ale może jutro skoczy. 😍 oby -
Ja tez już zakupy zrobiłam ale se poczekam na dostawe z miesiąc pewnie powiedziałam M ze wibratory oglądam to się zazdrosny zrobił :p i wygrzebał nasze pudło z zabawkami 🤣
A druga sprawa to miałam konsultacje z genetykiem odnośnie tej mutacji PAI-1 , a wiec tak jak myślałam: wszystko gra, taka mutacje ma 50% ludzi , doktor zaleciła dalsze badania ( sprawdzenie kariotypow) i brać acard od owulacji do miesiączki.👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
Ladinola wrote:A to dzisiaj miałaś plamienie jakieś? Bo jeśli wczoraj miałaś 18mm a dzisiaj plamienie to by się zgadzało że pęcherzyk pękł. Bo pęka przy 20mm zazwyczaj, przy tym niektóre kobiety doświadczają plamienia lub niteczek w śluzie.
Dzisiaj o 14 zobaczyłam plamienie. I o 14 był PIK na owulaku. Wczoraj na monitoringu pęcherzyk 18mm. Czyli to normalne że podczas owu może być krew?
Tak mnie to szok, bo pierwszy raz w życiu. Wczoraj któraś z dziewczyn o tym mówiła. Że co cykl to jakieś zmiany 🤷😂 -
Patka22 wrote:Właśnie wróciłam z monitoringu i aż sama w szoku jestem. W poniedziałek miałam monitoring i lekarz mówi ze ja już po owulacji bo pęcherzyk pękł ale to był 13 dc a z reguły 15-16 dc mam owu. A dziś do mnie mówi ze pęcherzyk ma 20 mm i na dniach będzie owu 😳 i sam mówi ze to rzadko ale się zdarza, nazwał to hiperowulacja 😳 a ja mam kremowy śluz teraz to o co chodzi? Miał mi dziś przepisac progesteron ale mówił ze musimy poczekać jak ten pęcherzyk pęknie. Miała któraś tak? I czy owu bez rozcoagliwego śluzu zda egzamin?
Ja to się nie znan na tym. Dziewczyny tu bardziej doświadczone, więc może coś mądrego powiedzą. Ale jak drugi pęcherzyk jest to super! Więcej szans na powodzenie 😍 -
nick nieaktualnyNataliaGie wrote:Ja tez już zakupy zrobiłam ale se poczekam na dostawe z miesiąc pewnie powiedziałam M ze wibratory oglądam to się zazdrosny zrobił :p i wygrzebał nasze pudło z zabawkami 🤣
A druga sprawa to miałam konsultacje z genetykiem odnośnie tej mutacji PAI-1 , a wiec tak jak myślałam: wszystko gra, taka mutacje ma 50% ludzi , doktor zaleciła dalsze badania ( sprawdzenie kariotypow) i brać acard od owulacji do miesiączki. -
nick nieaktualnyNataliaGie wrote:Ja tez już zakupy zrobiłam ale se poczekam na dostawe z miesiąc pewnie powiedziałam M ze wibratory oglądam to się zazdrosny zrobił :p i wygrzebał nasze pudło z zabawkami 🤣
A druga sprawa to miałam konsultacje z genetykiem odnośnie tej mutacji PAI-1 , a wiec tak jak myślałam: wszystko gra, taka mutacje ma 50% ludzi , doktor zaleciła dalsze badania ( sprawdzenie kariotypow) i brać acard od owulacji do miesiączki. -
nick nieaktualnyOtter wrote:Patka życzę bliźniaków 😍
Blanka, nie martw się krwawieniem tylko działajcie 😊
Z dzisiejszych pogaduszek to ja chcę widzieć same dwie kreseczki u wszystkich 😀 nic innego wpisywać nie będę 😉
Ja już po ❤️
Pokazałam mężowi 🐧 i mówi, żeby zakupić 😊abrakadabra, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam drugie zamówienie dzisiaj z rozpędu, parę dodatkowych rzeczy z mężem wybraliśmy 😂
Ale będą mieć dużo zamówień na 🐧 🙈 jak w jednym sklepie to lepiej żeby się nie skończyły 🤣Otter lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bolą mnie konkretnie jajniki, jak na owu... A najgorsze jest to że dzisiaj przyjechała córka mojego męża, i kurwa akurat dzisiaj chcę spać z nami w łóżku... No ja pierdole.. a jeszcze na to wszystko stary mój jedzie w niedzielę na 10 dni na delegacje, wkurw mam na maxa 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
-
Ja też z tego sklepu 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 18:49