Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatka22 wrote:Ja z n69 bo tak jak mówiłaś 🐧 30 zł tańszy był niż z tej drugiej stronki co podawałaś jak się sprawdzi to zrobię kolejne zamówienie, taki wybór zabawek ze można co chwilkę coś nowego testować
-
Patka22 wrote:A ja się Was ostatnio pytałam o objawy owu bo nie mam nigdy bóli a czytaj o dzisiaj faktycznie czuje delikatne rwanie w dole brzucha ale tak ledwo ledwo albo sobie to aż sama wkręcam. Bliźniaki bardzo proszę, wszystko przyjmę 🙊
dziś nasze chłopy przez to nasze forum będą mieć niezłe seksy 😂 wszystkie się tak nakręciliśmy 😂 ja już czekam 😂
Hehe ja mojemu już kazałam winko szykować na wieczór 🤣😁Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Alutka128 wrote:Bolą mnie konkretnie jajniki, jak na owu... A najgorsze jest to że dzisiaj przyjechała córka mojego męża, i kurwa akurat dzisiaj chcę spać z nami w łóżku... No ja pierdole.. a jeszcze na to wszystko stary mój jedzie w niedzielę na 10 dni na delegacje, wkurw mam na maxa 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Zawsze można serduszkować poza sypialnią jak mała zaśnie 🤷🏼♀️abrakadabra, Ladinola, futuremama, meraja90 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Blanka1988 wrote:Dziewczy a ślady krwi w owulacje miałyście?
Boże co to za cykl dziwny? Nie wiem co się dzieję 🙈
Nigdy nie miałam krwi podczas owulacji.
Szok😭😭😭
Blanka a nie ❤kowałaś z kubeczkiem przypadkiem?
Może to od tego, bo jak ja miałam ❤ z kubeczkiem i go na "chama" wyjęłam to pojawiła mi się krew
Poprawiaj sexami Kochana jak Cię nic nie boli, po takich rozmowach dzisiaj to sexy będą takie u Nas wszystkich, że wióry polecą😂😂😂 -
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Kurcze moja pierwsza przygoda z kubeczkiem tez sie tak skończyła, ze jak wyciągnęłam to było tyle krwi ze az ciurkiem poleciała...
Pozniej jak do gin na dniach poszlam na monitoring to sie okazalo ze mam jakas infekcję i musialam jakis antybiotyk brać..
Teraz juz sie boje wgl ten kubeczek dotykać 🙈 -
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Tego menstruacyjnego, wzięłam rozmiar taki jaki sugerowali w necie ale wedlug mnie ten S co kupiłam byl olbrzymi i moze tym sobie ta krzywdę zrobiłam 🤔
-
Na mojego starego tez jakoś telepatycznie zadziałaliście bo miał mega chcice 😜
A po wszystkim, jak ja dalej oglądałam sobie stymulatory na Allegro wręcza mi pudełko i mówi : masz, zanim coś zamówisz.
(A już za późno bo coś tam już sobie kupiłam :p )
Kupił mi „masażer” już dawno dawno temu, nawet widziałam pudełko w plecaku i zapomniałam o tym.
Dopiero teraz przyszło mi do głowy ze ja nawet się nie zastanawiam dlaczego mi tego nie daje, może dał komuś innemu 😂😂😂🤣🤣🤣
Ale wiecie co myśle ze dziewczyny co maja właśnie owulki to wszystkie za 14 dni zobaczą 2 kreseczki po takiej stymulacji nie ma bata żeby się skupiać na „zapładnianiu” 😂🤣😂🤣
Zamawiam takie tematy na następny piąteczek 😂🤣😂🤣🥰
Blanka1988 lubi tę wiadomość
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
nick nieaktualny
-
abrakadabra wrote:Kurcze moja pierwsza przygoda z kubeczkiem tez sie tak skończyła, ze jak wyciągnęłam to było tyle krwi ze az ciurkiem poleciała...
Pozniej jak do gin na dniach poszlam na monitoring to sie okazalo ze mam jakas infekcję i musialam jakis antybiotyk brać..
Teraz juz sie boje wgl ten kubeczek dotykać 🙈
U mnie to samo było 😂 może nie ciurkiem ale było, aż się przestraszyłam....
Bałam się, że sobie zrobiłam nadżerkę zrobiłam dlatego m.in. umówiłam się znowu do ginekologa na wizytę, ale skoro już mam wizytę w 10dc to wszystko inne też sprawdzę 😂 -
Ladinola wrote:Ja właśnie ubrałam pod ubranie sexowne body, tak żeby mąż nie widział, będzie miał niespodziankę jak zacznie mnie rozbierać . 😂
Jest i pingwinek w profilowym 🤣😂🤣😂🤣😂❤️
A wiecie gdzie najtaniej wyjdzie kupić z wysyłka za granice ? Na Allegro znalazłam jedna firmę co wysyła za 70 zł .
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
nick nieaktualnyNataliaGie wrote:Jest i pingwinek w profilowym 🤣😂🤣😂🤣😂❤️
A wiecie gdzie najtaniej wyjdzie kupić z wysyłka za granice ? Na Allegro znalazłam jedna firmę co wysyła za 70 zł .
Tu cennik
https://n69.pl/przesylki-zagraniczneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 19:41
NataliaGie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Zamówiłam jakiś na allegro, nie pamiętam bo go odeslalam w pizdziec żeby wiecej go nie widzieć 😂
Moze za duży i tyle krwi było wtedy, nie wiem ale się wystraszyłam troszke. Potem jeszcze ta infekcja nie wiadomo skąd to juz calkiem. -
nick nieaktualny