X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne macica podwójna/dwurożna
Odpowiedz

macica podwójna/dwurożna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • laurka Nowa

Wysłany: 30 stycznia, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy ktoś miał może zdiagnozowaną macicę podwójną/ dwurożną z jedną szyjką? u mnie taki problem, można zrobic korektę ale zabieg dość kosztowny z tego co sprawdzałam, nie wiem czy stąd problem z zajściem (mam IO, a partner hashimoto). Mój ginekolog dał mi namiary na klinikę medfemina do dr Zofii Borowiec, twierdzi że tam powinnam się dalej konsultować ale średnio jestem przekonana że ma to bezpośredni wpływ na zajście, byłabym wdzięczna za wszelkie informacje i doświadczenia jakie posiadacie w tym temacie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia, 22:18

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ