Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Kochane w detektor nie wierzcie ją przy cyklu bezowulacyjnym miałam 100% test pozyt na detektorze
Detektor nie "mówi" nam na ile procent jesteśmy w ciąży, tylko, że test zrobiony w danym dniu na tyle procent wyjdzie WIARYGODNY... Czyli można mieć np. 100% pewności jeśli jest pozytywny, ale również 100% pewności jeśli wyjdzie negatywny -
Ofelaine wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy jest tak ze jesli wystapila owulacja to miesiaczka przyjdzie w terminie a jesli cykl byl bezowulacyjny to @ sie duzo opozni ?
Nie musi tak być. Mój ostatni bezowulacyjny cykl był nawet parę dni krótszy od tych teoretycznie owulacyjnych (nie miałam nigdy robionego monitoringu więc bazuję tylko na wykresie). -
nick nieaktualnyu mnie owulka ekspresowa była, w sumie gin mówił, ze po takim wydłużonym poprzednim cyklu ten może być posrany, ale nie myślałam, ze aż tak.
i tez się teraz zastanawiam, czy cykl będzie krótszy, czy normalny...
jeśli patrzeć według moich poprzednich cykli i fl 15-16 dni, to jutro lub pojutrze powinna się pojawić, lub nie pani wredna
trzymajcie kciuki, żeby @ nie byłomizzelka lubi tę wiadomość
-
kasiatoja wrote:Ja niestety jestem "wrażliwa" na hormony. Wiem to z doświadczenia po lekach na tarczycę...
Ale tak naprawdę okaże się za tydzień -
no a u mnie ewidentnie idzie @...
ale patrzac na cykl to rzeczywiscie wygladal jak ciazowy..
i na poczatku cyklu mialam temp 35,9-36.. wiec jakby nie bylo temp ladnie soe utrzymuje,
mysle sobie ze gdybym zaczela robic wykresy tak jak zaczelam sie starac czyli w lipcu mneij wiecej to pewnie dawno bylabym w ciazy..
wczesniej nie przywiazywalam wagi i myslalam ze owualcja mneij wiecej w polowie cyklu a cykl przeciez dlugi.
teraz sie przylozymy-tylko jak sie juz nie chce...
dzis mi sie snilo ze jestem w ciazy, to chyba przez ten wykres:)...
-
hej Dziewczynki
u mnie wreszcie wzrost tempki, ale nie wiem czy calkiem wiarygodny, bo od wczoraj biorę luteine, co prawda wcześniej nie podnosila mi temperatury, ale pewności nie mam, no i teraz jeszcze ponad tydzien czekania na rozwoj sytuacji -
A mi się śniło, że jechałam na rolkach w samych stingach A za mną kolarze jechali i chciałam przyspieszyć, żeby mnie nie dogonili, ale nie mogłam i tak się zasapałam, ze aż się obudziłam
Ale to dobrze, że się obudziłam, bo cholera wie co by było jak by mnie dogonili
słoneczna 85, Krokodylica, slodka100, Ewa99, Daisy, Tamka, Mua, mizzelka, sylwiaśta159, Monifah lubią tę wiadomość
-
kasiatoja wrote:
Hahahahha ale się uśmiałam ))) -
Kochane, test pct wyszedl z***biscie wrecz!!!Pani mowi, ze w jednym polu widzenia jest 14 sztuk plemnikow, a ponoc bdb jest gdy jest 10 sztuk. Po 8h 60% sie rusza, a ilosciowo super! mowi ze 60% po 8h to rewelacyjny wynik, patrzac na te 680mln to ok 400mln. Jestem w szoku! Mam nadzieje ze duzo mniej nie strzelio w nocy. Pecherzyk 27.7 mm praktycznie na peknieciu.Dzis wspolzyc, za tydzien w czwartek 24dc usg czy jest szansa na zagniezdzenie.Kurde musimy mocno trzymac kciuki Chcialam jutro kontrole ale ona mowi ze nie ma sensu ze daje 100% ze peknie dzis. Mam nadzieje ze nie spoznimy sie z seksem bo dopiero wieczorem pewnie ok 20, a nie wiem czy ten seks po polnocy wystarczy.Dziwne po 4 h niby 10% zywych bylo 2m temu, a tu niespodzianka!. Uplynnienie nie wiadomo jak szybko, ale sluz dal rade Za tydzien do kontroli tez e i prg.
Tamka, przedszkolanka:), Ewa99, Mua, slodka100, mizzelka, lulu_ovufriend, kasiatoja, M4DZI4, roxa, aisza, isabelle, chmurreczkaa lubią tę wiadomość