Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wyjdzie (-) a @ jeszcze jakiś czas nie bedzie to bede musiala zrobic bede i jak i ona ujemna to działac i wywoływać, tylko nie wiem czym jak dupek nie pomógl. Od niedzieli do przedwczoraj miałam bole brzucha, takie jakby od jajników, ciągnące, chwilowe i takie jakby bóle niczym na @ ale też trwajace kilka sekund. A od wczoraj uspokoiło sie i rzadko cos tam piknie.
-
Jutro zmierzę temperaturę, jak wzrosła, znaczy, że nie miarodajna (owulki nie było).
Anutka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
kwiatuszek789 wrote:Jak wyjdzie (-) a @ jeszcze jakiś czas nie bedzie to bede musiala zrobic bede i jak i ona ujemna to działac i wywoływać, tylko nie wiem czym jak dupek nie pomógl. Od niedzieli do przedwczoraj miałam bole brzucha, takie jakby od jajników, ciągnące, chwilowe i takie jakby bóle niczym na @ ale też trwajace kilka sekund. A od wczoraj uspokoiło sie i rzadko cos tam piknie.
-
Ja na wywołanie @ dostałam tabletki antykoncepcyjne, to normalne?
Anutka, nie wiem, wątpię, w ciążę i tak teraz nie zajdę, więc mi bez różnicy.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Ja na wywołanie @ dostałam tabletki antykoncepcyjne, to normalne?
Anutka, nie wiem, wątpię, w ciążę i tak teraz nie zajdę, więc mi bez różnicy. -
la wrote:Ja na wywołanie @ dostałam tabletki antykoncepcyjne, to normalne?
Anutka, nie wiem, wątpię, w ciążę i tak teraz nie zajdę, więc mi bez różnicy.
Ja wykluczam jak narazie i owulke i ciaze. Poczekamy zobaczymy. -
kwiatuszek789 wrote:u siebie tez nie wykluczam bardzo poznej owulki no ale zobaczymy
Kwiatuszku przygladam sie Twojemu wykresowi. Ciekawa jestem czy po tym odstawieniu dupka mialas moze owulke, czyli tak jak myslalam ze Ci dupek zablokuje owu i teraz ona nadeszla? Gdzies po 30 dc. Sama jestem ciekawa co tez Ci ten wykres wyklaruje..oby wszystko co najlepsze
Szkoda ze nie mialas tego usg na wizycie -
Daisy wrote:Kwiatuszku przygladam sie Twojemu wykresowi. Ciekawa jestem czy po tym odstawieniu dupka mialas moze owulke, czyli tak jak myslalam ze Ci dupek zablokuje owu i teraz ona nadeszla? Gdzies po 30 dc. Sama jestem ciekawa co tez Ci ten wykres wyklaruje..oby wszystko co najlepsze
Szkoda ze nie mialas tego usg na wizycie -
mizzelka wrote:za 4 dni pewniejsze, ja dziś zrobilam 11dpo i sama nie wiem co wylazło.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Daisy przepraszam, ale tematu blokowania owulacji przez dupka już nie poruszam i sie nie zastanawiam. Miesiac temu było wszystko ok i nie przesunął wiec jeśli teraz by to zrobił to tylko z mojej ciemnoty że wziełam go przez przypadek juz 4dc. A poza tym ufam gince. Wszelkie fora duzo uczą, wymieniamy sie doświadczeniami ale w kwestii dupka też sa rozne opinie wiec zdaje sie na moją doktor. USG nie zrobiła ale spadająca temperatura wskazywała bardziej na zbliżającą sie @. Nie bedzie dalej @, beta bedzie ujemna to wtedy bedzie i usg.
No dobrze, ja sie tylko przeciez zastanawiam Teraz przeciez tempka Ci rosnie, wiec raczej nie na @ poki co. Dobrze, ze ufasz swojej gin - to jest bardzo wazne. Warto moim zdaniem jednak pamietac o tym, ze to jest taki sam czlowiek jak my wszyscy, tylko wyuczony w innym kierunku. -
Anutka wrote:Ale masz ladna tempke . ja zwykle faze lautalna mam 11 dni... Sama nie wiem, wymyslilam sobie ze testuje 14 ale sama nie wiem czy to dobry pimysl . Pokaz fotke, ocenimy co ci tam wyszlo
na razie mam dzikie objawy.. nie mogę mieć ciasnych dresów na poziomie bioder bo mnie boli i wlasnie bol na @ przeniósł się do przodu.. a pęcherz to co chwila