Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja 30stke już miałam parę miesięcy temu.Mam już synka 10 lat i od 3 lat staram się o rodzeństwo bo sama jestem jedynaczką i wiem że to wcale nie tak fajnie.Zresztą mam taki silny instynkt macierzyński że jak nie urodzę to zwariuję hihi :p
natt, Daisy lubią tę wiadomość
-
M4DZI4 wrote:Ja 30stke już miałam parę miesięcy temu.Mam już synka 10 lat i od 3 lat staram się o rodzeństwo bo sama jestem jedynaczką i wiem że to wcale nie tak fajnie.Zresztą mam taki silny instynkt macierzyński że jak nie urodzę to zwariuję hihi :p
U mnie podobnie
Też miałam 20 lat jak urodziłam swoja córę. Obecnie ma 12 lat, a ja 32. Starania o rodzeństwo zaczęłam w styczniu tego roku... dopiero...
Tak mnie wzięło na stare lataM4DZI4 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:no ale masz juz jedno a ja sie boje ze w ogole nei bede miec!!!!!
nigdy nie ujrzalam dwoch kresek na tescie!
czekam na to!
Będzie bejbik, będzie. Wcale nie jesteś jakaś stara, jak widzisz jest nas więcej.M4DZI4, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Sloneczna kochanie, owszem mam już dzieciaczka ale to nie jest syn mojego męża.Poznalismy się jak synek miał kilka miesięcy bo "tatuś" se olał i jak miał 3 latka to się pobraliśmy.Ja też dla niego chce miec to dziecko, on nie ma swoich, kocha mojego jak własnego i jest mu jedynym ojcem ale takie własne własne chce żebym pod serduszkiem mu nosiła i dała
Krokodylica, mizzelka, chmurreczkaa, Malenq, Daisy, kasiatoja, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:tak sobie siedze i mysle, no troche to dziwne ze po 24 h tylko 20 % jest ,ale moze pojedyncze rzeczywiscie 5 dni zyja sobie:) i robia dziewczynki te najwytrwalsze:)
dziewczynki te plemniki, które po tak długim czasie są zdolne do zapłodnienia po prostu dawno już nie są w tym śluzie tylko oczekują jajeczka przy wyjściu jajowodów:) schowane czekają na jego uwolnienie by zaatakowaćM4DZI4 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
słoneczna 85 wrote:Dziewczycy z watku naszego a wy ile macie lat? Polkosiea, Krokodylica, Casiie , ANutka itd itd:) juz wszystkich znam!
spokojnie ja za miesiąc 30 i też staram się o pierwsze dzieckoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ja od tygodnia mam 26 lat.
Chciałabym w przyszłym cyklu zbadać sobie poziom hormonów, czy wszystko jest ze mną ok. Tylko nie wiem jakie w którym dniu cyklu należałoby zrobić. Czy ktoś jest w stanie mi napisać jakiś rozkład
Tsh robilam miesiac temu wynik - 1,86.
Byłabym wdzięczna;) -
M4DZI4 wrote:Sloneczna kochanie, owszem mam już dzieciaczka ale to nie jest syn mojego męża.Poznalismy się jak synek miał kilka miesięcy bo "tatuś" se olał i jak miał 3 latka to się pobraliśmy.Ja też dla niego chce miec to dziecko, on nie ma swoich, kocha mojego jak własnego i jest mu jedynym ojcem ale takie własne własne chce żebym pod serduszkiem mu nosiła i dała
Kochana u mnie jest dosc podobnie, tyle ze ja ucieklam z corka gdy ta miala niecale 3 lata bo juz nie dawałam rady i powiedzialam basta. Od 2 lat i ok. pol miesiaca jestem z partnerem i w przyszlym roku bierzemy slub w lipcu
Bardzo chcemy miec 'drugie' dziecko. I trzecie tez.kasiatoja, M4DZI4, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:dziewczynki te plemniki, które po tak długim czasie są zdolne do zapłodnienia po prostu dawno już nie są w tym śluzie tylko oczekują jajeczka przy wyjściu jajowodów:) schowane czekają na jego uwolnienie by zaatakować
Mam nadzieje ze u mnie sie wlasnie to dziejeM4DZI4, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Ja od tygodnia mam 26 lat.
Chciałabym w przyszłym cyklu zbadać sobie poziom hormonów, czy wszystko jest ze mną ok. Tylko nie wiem jakie w którym dniu cyklu należałoby zrobić. Czy ktoś jest w stanie mi napisać jakiś rozkład
Tsh robilam miesiac temu wynik - 1,86.
Byłabym wdzięczna;)
FSH 3-5dc
LH 3-5dc
TSH 3-5dc
ft3 3-5dc
ft4 3-5dc
E 3-5, i tez w okresie okoloowulacyjnym, mozesz robic kilka dni pod rzad by spr czy pecherzyk rosnie))
PRG - 7dpo)
PRL - 3-5dc i potem 7dpo (2 razy)
Do tego machnij sobie w 3dc usg (w trakcie @) zeby sprawdzic jak pecherzyki i czy cos 'wisi' z zeszlego cyklu.
Jesli masz pln to zrob cukier i cholesterol tez.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 17:11
julita lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:FSH 3-5dc
LH 3-5dc
TSH 3-5dc
ft3 3-5dc
ft4 3-5dc
E 3-5, i tez w okresie okoloowulacyjnym, mozesz robic kilka dni pod rzad by spr czy pecherzyk rosnie))
PRG - 7dpo)
Do tego machnij sobie w 3dc usg (w trakcie @) zeby sprawdzic jak pecherzyki i czy cos 'wisi' z zeszlego cyklu.
Daisy, ty nasza encyklopedio ja również skorzystam z powyższej rozpiskiDaisy, słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
-
a u mnie nadal nie ma @ !
mysle sobie kurcze ze w tym cyklu skonczylam brac castagnusa i dlatego sie rozregulowalo?
bo 3 miesiace bralam i bylo rowno co 35 dni.
albo cos zlego sie dzieje,nie wiem, ale chyba wolalabym juz dostac a nie ogladac te testy negatywne a @ nadal brak- ja juz sily zbieram na kolejne starania!!
tak swoja droga moja kolezanka w ciazy- 2 tyg po terminie @ zrobila test i byl ujemny! a juz byla w ciazy -
Daisy wrote:Kochana u mnie jest dosc podobnie, tyle ze ja ucieklam z corka gdy ta miala niecale 3 lata bo juz nie dawałam rady i powiedzialam basta. Od 2 lat i ok. pol miesiaca jestem z partnerem i w przyszlym roku bierzemy slub w lipcu
Bardzo chcemy miec 'drugie' dziecko. I trzecie tez.
Ja, kiedy okazało się, że jestem w ciąży (miałam 19 lat) wyszłam za mąż, ale ponieważ oboje byliśmy zupełnie nie przygotowani na dziecko i małżeństwo przez długi czas nie udawało się nam stworzyć szczęśliwej rodziny. W związku z tym nie planowałam drugiego dziecka, żeby nie musiało patrzeć jak matka z ojcem sobie skaczą do gardeł... rozstaliśmy się, ale po 5 latach rozłąki los nam takiego psikusa spłatał, że jednak wróciliśmy do siebie i od dwóch lat znów jesteśmy w związku, tym razem szczęśliwym
Życie pisze różne scenariusze
Czasami trzeba się zgubić, żeby się potem odnaleźć
M4DZI4, mizzelka, Krokodylica, chmurreczkaa, Monifah lubią tę wiadomość
-
kasiatoja wrote:Ja, kiedy okazało się, że jestem w ciąży (miałam 19 lat) wyszłam za mąż, ale ponieważ oboje byliśmy zupełnie nie przygotowani na dziecko i małżeństwo przez długi czas nie udawało się nam stworzyć szczęśliwej rodziny. W związku z tym nie planowałam drugiego dziecka, żeby nie musiało patrzeć jak matka z ojcem sobie skaczą do gardeł... rozstaliśmy się, ale po 5 latach rozłąki los nam takiego psikusa spłatał, że jednak wróciliśmy do siebie i od dwóch lat znów jesteśmy w związku, tym razem szczęśliwym
Życie pisze różne scenariusze
Czasami trzeba się zgubić, żeby się potem odnaleźć
Kasiu no co za historia..jestem w szoku, ale naprawde szczerze Wam gratuluje, dojrzalosci i takich decyzjikasiatoja lubi tę wiadomość
-
Hej ja przechodzę na czerwiec. @ przyszła 3 dni temu ale ja byłam bez kompa. Są jakieś fasolki nowe??
-
Ja poproszę o wypisanie mnie z listy. Ten cykl jest bezowulacyjny, jestem w trakcie wywoływania.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Daisy wrote:FSH 3-5dc
LH 3-5dc
TSH 3-5dc
ft3 3-5dc
ft4 3-5dc
PRG - 7dpo)
Dziękuje, jesteś wielka !
Anutka lubi tę wiadomość