Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Hmmm dziewczyny dałam ignora na jedną tempkę (była mierzona po wstaniu i niewiarygodna) i OF przesunął mi całkowicie termin owulacji... Zgłupiałam.
O widzisz, widzisz!!! Dobrze poczynilas, jeszcze lepiej wyszlo niz ja zakladalam!!!
Teraz trzymam kciuki by ten antybiotyk Ci tam nie zaszkodzil i zaciskam kciukasy mocno za zieloność -
polkosia wrote:Super wieści o tych dwóch pęcherzykach A kiedy testujesz?
Cassie, przykro mi bardzo, wiem co czujesz...
Dziś OF zmienił mi termin owulki na 15dc i ja się z tym zgadzam. W związku z tym mam dziś 3dpo, z testowaniem jeszcze potrwa. Moja ostatnia fl trwała 14 dni, postaram się wytrzymać do terminu @ a jak nie przyjdzie to dopiero zatestuję. Chyba, że jakieś objawy będą lub przeczucie to może się skuszę w 12dpo.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Daisy wrote:O widzisz, widzisz!!! Dobrze poczynilas, jeszcze lepiej wyszlo niz ja zakladalam!!!
Teraz trzymam kciuki by ten antybiotyk Ci tam nie zaszkodzil i zaciskam kciukasy mocno za zieloność
No popatrz, miałaś rację że owulka wcześniej!!!
Masz wprawne oko widzę.
Właśnie się boję o ten antybiotyk żeby nie zaszkodził w razie czego. -
Krokodylica wrote:Ja skończone 28, też staram się o pierwsze dzieciątko.
mam znajoma ktora ma 35 lat i jeszcze sie nei stara bo mowi ze zdazy..
no ale moze i tak,
po swoim przykladzie wiem ze to nei tak o...
-
belldandy wrote:O czym moze swiadczyc jes cze wysokie LH ? utrudnis zajscie w ciaze?
bo znam przypadki ale to dają im leki na wyrównanie i jest ok
ale serio warto zrobic sb badanka hormonalne w 3 dniu cyklu się robi chyba -
słoneczna 85 wrote:to dobrze;) myslalam ze sama jestem:) ale pewnie i starsze sa,
mam znajoma ktora ma 35 lat i jeszcze sie nei stara bo mowi ze zdazy..
no ale moze i tak,
po swoim przykladzie wiem ze to nei tak o... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny