Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wierze, jak to dobrze, że jesteście dziewczyny, tak bardzo potrzebowałam żeby ktoś potwierdził to co moje oczy widzą, dziękuję. Teraz czekam aż wróci mąż... nie mogę się doczekać
slodka100, Daisy, Ewa99, M4DZI4 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiem ze jest pozno ale mam metlik w glowie straszny poszlam na spacer i przy okazji po test wracam.a na wkladce blado rozowe plamienie czy to moze byc plamienie impatacyjne? Poczekam do poniedzialku chybay
-
slodka100 wrote:laseczki ktore robily testy ciazowe strumieniowe czy dajecie rade sikac na nie przez 10sekund??? bo kupilam se taki i tak mysle ze ja na pewno tak dlugo nie dam rady wiec chyba pozostanie mi pojemnnik i zanurzanie testu na 10sekund
ja wczoraj chcialam zrobic i zmarnowalam bo nie zdazylo doleciec do drugiego okienka! ale wiecie ze to trzeba nalozyc nakladke znowu ?
a dzis zanurzalam i nakladke zalozylam ale i tak minus,
dzis nadejdzie @.
oby.
-
slodka100 wrote:laseczki ktore robily testy ciazowe strumieniowe czy dajecie rade sikac na nie przez 10sekund??? bo kupilam se taki i tak mysle ze ja na pewno tak dlugo nie dam rady wiec chyba pozostanie mi pojemnnik i zanurzanie testu na 10sekund
w tamtym cyklu takie miałam i miałam pozytyw..
kiedys tez ich uzywalam i mialam minus, żadna filozofia, więcej rąbania z pipetą i płytką -
katarzynnn wrote:Dziewczyny wiem ze jest pozno ale mam metlik w glowie straszny poszlam na spacer i przy okazji po test wracam.a na wkladce blado rozowe plamienie czy to moze byc plamienie impatacyjne? Poczekam do poniedzialku chybay
-
Malenq wrote:kochane nie dopisywałam się wcześniej, bo sama nie wiedziałam, czy z mojego cylku po wchłonięciu się torbieli coś wyjdzie...wiedziałam, że owulkę miałam, ale nie dopuszczałam do siebie myśli o testowaniu - dlatego dopiero dzisiaj w 18dpo odważyłam się testa zrobić....
Kochana czy to znaczy ze sa 2 kreseczki? Bo wykresu nie masz gratulacje!!! :*mizzelka lubi tę wiadomość