Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Waszka, może nic nie mów meżowi tylko jutro zrób mu prezent
Gratuluje nowym mamusiom! Waszka, Malenq dbajcie o swoje kropeczki
A ja dzis juz o 5 robiłam tesciora bo deszcz mnie obudził, tempka o tej godz nie była miarodajna 36,40 bo ja mierze o 7 ale juz czułam ze nic z tego. No i zrobiłam i I kreseczka. Malutki smutek bo zawsze jest nadzieja ale jakoś na luzie dzieki temu co gin powiedzila, że dopuki nie ma badan armii to i ona nie moze nic zrobić. Wierze ze jak pojde z badaniami to cos mi wymyslia wtedy tez może na rocznice ślubu bedzie prezent
Takze miłego i słonecznego dnia kobiety, u mnie ciutke sie rozpogadza po porannym deszczu
czekamy na kolejne -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Witam kochane,a ja dalej bez @ i bóli świadczących o jej przyjściu:/ mam mega dola,nie wiem o co chodzi...
i ja tak samo, chociaz ja od kilku dni rano jestem przekonana ze @ idzie...
juz bym chciala nowy cykl zaczac!!!! boje sie ze cos sie zlego dzieje, po okresie pojde na usg , Boze niech oni mi pomoga zajc w ciaze:( ja tez chce!jak sie nie uda w ciagu pol roku to pewnie zeswiruje! co miesiac to samo:(
-
kwiatuszek789 wrote:Waszka, może nic nie mów meżowi tylko jutro zrób mu prezent
Gratuluje nowym mamusiom! Waszka, Malenq dbajcie o swoje kropeczki
A ja dzis juz o 5 robiłam tesciora bo deszcz mnie obudził, tempka o tej godz nie była miarodajna 36,40 bo ja mierze o 7 ale juz czułam ze nic z tego. No i zrobiłam i I kreseczka. Malutki smutek bo zawsze jest nadzieja ale jakoś na luzie dzieki temu co gin powiedzila, że dopuki nie ma badan armii to i ona nie moze nic zrobić. Wierze ze jak pojde z badaniami to cos mi wymyslia wtedy tez może na rocznice ślubu bedzie prezent
Takze miłego i słonecznego dnia kobiety, u mnie ciutke sie rozpogadza po porannym deszczu
czekamy na kolejne
Kwiatuszku nie wytrzymam do jutramam zapłakane oczy więc będzie pytał co się stało
Z całego serca życzę Ci II kresek. Ja po tym cyklu miałam zaciągnąć swoje Męża na badania bo również moja gin powiedziała że najpierw badania armii i dopiero sprawdzamy co ze mną nie tak. Więc będzie dobrzekwiatuszek789 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Oj kochane bardzo Wam gratuluje!!!
A mi of wyznaczyl dzis owu na 16dc, a 17dc mialam jeszcze pecherzyk
Sutki mnie bola, nigdy czegos takiego nie mialam, trwa to juz 2 dzien. Czyli od owu. Nie mowie ze to znak, ale na pewno takiego cyklu jeszcze nie mialam, tak samo z tymi bolami w piersiach o ktorych Wam pisalam. Oby to dobry znak byl
Kwiatuszku jest mi strasznie przykro. Badz dzielna!
Sloneczna Ty tez tam sie trzymaj w gorze!
Ja uciekam - dzis randkujemy we 3. Zaczynamy od kina i Rio2, potem spacerek, obiadek gdzies i jakis szoping pewnieCzyli czill tzw. Milego dnia Wam zycze :*
mizzelka, Malenq, M4DZI4, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
uuuu co ja pacze !
w maju coraz więcej serduszek to super
Gratuluję dziewczyny, mam nadzieję, że niedługo także my dołączymy do Waszego grona zafasolowanych i łapiemy wiruski
Daisy widzę, że wykresik idzie w górę trzymam kciuki!! tfu tfu i nie zapeszam ;P
słoneczna - i właśnie tak to jest najpierw cieszymy się, że mamy długie cykle na @, a teraz zazdrościmy jak ktoś ma 28 ech życie jest przewrotne, ale jakoś damy radę!!Malenq, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dziś spadek tempki
Do terminu @ tydzień więc to trochę wcześnie.Już nic nie rozumiem i chyba nie będę rozkminiac bo zwariowac można
A taki piękny sen dziś miałam że wyszły 2 kreseczki na teście,ehh szkoda że to tylko sen
Miłego weekendu kochane i gratuluję nowym zafasolkowanym
-
Ja przewrotnie nie odliczam teraz do testowania, a do końca tabletek i nowej @
Dla wszystkich zaserduszkowanych gratuluję II kresekWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 10:41
Malenq lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
również gratuluję tym, którym się udało;)
mam pytanko,prośbę o poradę
dziś jest mój 27 dzień cyklu (34 dniowe cykle), pęcherzyk pękł 2 lub 3 maja (monitoring). dziś zrobiłam test i nic...czy jest jeszcze szansa.... wykańcza mnie to czekanie, eh
-
nick nieaktualnyblondik zawcześnie troche zrobiłaś jesli doszło do zapłodnienia to komórka jajowa nie zdążyła jeszcze zejśc do maicy a test ciążowy wyjdzie Ci dodatni dopiero po zagniezdzeniu sie zarodka teraz jesli doszło do zapłodnienia to twój organizm jeszcze o tym nie wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 11:00
katarzynnn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:również gratuluję tym, którym się udało;)
mam pytanko,prośbę o poradę
dziś jest mój 27 dzień cyklu (34 dniowe cykle), pęcherzyk pękł 2 lub 3 maja (monitoring). dziś zrobiłam test i nic...czy jest jeszcze szansa.... wykańcza mnie to czekanie, eh
Stanowczo za wcześnie na test. To Twój 7 dzień po owulacji, nie ma mozliwości , żeby coś wykazał. Poczekaj jeszcze. Moim zdanie kolejne 7 dni -
nick nieaktualny