X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy uda wam sie teraz! mialas ladne pecherzyki!

armia nie jest zla- wiec mysle ze po badaniach krwi i usg sie cos wyjansni u nas- moze za bardzo chcialam.

w czerwcu sie uda!

ale zagladajcie do nas w czerwcu!:)

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z miłą chęcią :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie z tego względu że biorę urosept itp.. przesuwam termin testowania.. na wtorek... postaram się w poniedziałek mniej pić.. ale jak na razie chlam jak słoń, żeby się tego cholerstwa choć na chwilę pozbyć.. :( :( chyba urosept ani zapalenie moczu nie ma wpływu na test? o ile się orientuje, tyle że więcej picia wody itp rozcieńczy mocz.. i moze wyjsc głupota...

• julita Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Moje drogie z tego względu że biorę urosept itp.. przesuwam termin testowania.. na wtorek... postaram się w poniedziałek mniej pić.. ale jak na razie chlam jak słoń, żeby się tego cholerstwa choć na chwilę pozbyć.. :( :( chyba urosept ani zapalenie moczu nie ma wpływu na test? o ile się orientuje, tyle że więcej picia wody itp rozcieńczy mocz.. i moze wyjsc głupota...

Wyczytałam, że ani jedno ani drugie nie ma żadnego wpływu na testowanie, także śmiało!
    Trzymam kciuki :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    Wyczytałam, że ani jedno ani drugie nie ma żadnego wpływu na testowanie, także śmiało!
    Trzymam kciuki :)
    uff.. to czekam na wtoreczek bo dziś za dużo piję :D

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny

po wczorajszym tescie odpuscilam sobie mierzenie tempki na weekend. Wpisalam wczorajsza mierzona o 5 - 36,40 i dzisiejsza jak sobie pospałam do 9.30 - 36,93. I mimo ze sa tak rozbiezne godziny pomiarów bo zawsze robie to o 7 to wyznacza mi owulke na 33dc. Jak ignoruje tą dzisiejsza to usuwa mi zaznaczona owulacje a jak odjełam o 0,1 stopnia za kazda godzine zwłoki w mierzeniu to nie zaznacza mi jej w ogole. I zwariowałam juz bo nie wiem jak to zaznaczyc. Heeelp :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 11:29

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wiem że nie o taką odpowiedź Ci chodzi, ale może po prostu zlej to i idź na spacer? :)
    Ja zaraz uciekam, mam już rozplanowany dzień.
    Miłego dnia wszystkim. :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba będzie bezowulacyjny :( Albo ovufriend zwariował. Bo nawet jak zaznaczam dzisiaj wyższa niż była w rzeczywistości to i tak nie wyznacza mi owulki. No załamie się zaraz. A serduszek ostatnio brak bo mąż pracuje w dziwnych godzinach (wstaje okolo 3 w nocy to spać chodzi o 19) i mnie szlag trafia. A miałam takie nadzieje! No nic, idę robić pierogi i solić je chyba będę łzami. Dobrze, że jestem sama w domu (nawet dzisiaj musiał iść do pracy na tak nieludzką godzinę) bo by się na mnie denerwował :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku a pamietasz co Ci wczoraj pisalam :)
    DObrze robisz odejmujac sobie 0.1 st za kazda godzine spoznienia w mierzeniu, oznaczylo Ci ją na niebiesko? A co bedzie jesli wczorajsza tez zrobisz na niebiesko? Podciagnij ją do 7 rano?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 11:37

• Brawurka84 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    Czy możecie spojrzeć na mój wykres?coś dziwnego się dzieje?
    Co to za spadek dziś :-(
    I mam pytanie: czy słabe spanie w nocy raczej zawyża czy obniża temperaturę?pytam,bo wtedy kiedy miałam niziutką w 7dpo i wysoką w 8dpo,to musiałam wstawać dużo do synka-jest chory,i ogólnie bardziej czuwałam niż spałam bite 6 godzin.Z resztą ostatnio śpię po 5 h ech
    A dla tych co się martwią,że nic z tego,to się łączę oczywiście i Dziewczyny widzimy się na Czerwcówkach-ale póki nie ma @ to jest nadzieja :-)
    Mój cykl teraz najdziwniejszy z możliwych,zupełnie inne objawy,zupełnie inny śluz po owu itp.itd.Idzie oszaleć...

f2w36vgcw27bl5wp.png
    Tymek- mój trzyletni Skarb
    Aniołek Matylda - 06.10.2013 (13tc)
    Aniołek - 20.07.2014 (6tc)
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawurko kochana zrob sobie 6 rano jako godzine domyslna, bo masz wszystkie puste, to i OF szaleje :) Spadek moze oznaczac zagniezdzenie, ale nie musi. Z tego co wiem, to tempka moze byc zaburzona, ale nie wiem czy ustalone jest to, w ktora strone.
    Miedzy 6 a 8 dpo masz przerywana linie wiec nie wiemy na dobra sprawe jaka ta tempka byla w rzeczywistosci. Jesli bylaby na linii z poprzednimi, to dzisiejszy spadek moglby bardzo oznaczac implantacje :)

• Brawurka84 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zmierzyłam o 5.30 to było 36,52,potem się jeszcze położyłam na godzinę,i wtedy było 36,72. Ale to i tak pewnie niemiarodajne,bo się trochę kręciłam przez tą godzinę,i już byłam rozbudzona itp.
    Dzięki Daisy :-) Właśnie nie wiedziałam co zrobić,żeby system mi nie ignorował temperatur wszystkich

f2w36vgcw27bl5wp.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawurka od razu lepiej wykres wyglada :)
    No ja trzymam kciuki by to bylo zagniezdzenie! :)

Brawurka84 lubi tę wiadomość

• Brawurka84 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam też sobie temperaturę w 7 dpo-bo dodałam 0,1 stopnia skoro wstałam godzinę wcześniej.
    Ale wczorajsza powinna być ok skoro spałam ze 4 godziny.
    No nic,zobaczymy,po prostu się zdziwiłam,że wczoraj taka ładna,a dziś tak spadła..
    Zobaczę jutro co i jak :-) w sumie to jak jest ciąża,to będzie,nie mam na to wpływu.A jak nie ma to idę do miłych Dziewczyn na czerwcówki i tyle :-)

f2w36vgcw27bl5wp.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy jak te 2 ostatnie podciagam na 7 to mam ciagły lekki wzrost temp ale nie wyznacza mi jeszcze owulacji. Shit wole juz @ bo i tak <3 nie było wiec szans też nie i aby czekania tyle teraz i jesli to owu to nie wiem czy zaczac brac znowu dupka zeby mi @ przyszla za jakies 2 tyg czy czekac cierpliwie az sie zjawi :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Bara112 Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 32 dzień cyklu a @ brak wiec mała nadzieja jest :) od czasu do czasu któryś jajnik daje o sobi znac ale to nie bol tylko takie pykanie. Jesli @ nie przyjdzie to we wtorek robię test :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 12:25

Daisy lubi tę wiadomość

Mój aniołek [*] ❤️ 1.07.2014
    n59y20mmfn8x8tla.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bara112 wrote:
    U mnie dzisiaj 32 dzień cyklu a @ brak wiec mała nadzieja jest :) od czasu do czasu któryś jajnik daje o sobi znac ale to nie bol tylko takie pykanie. Jesli @ nie przyjdzie to we wtorek robię test :)
    to razem będziemy testować :)))

• Bara112 Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nam testy pozytywne wyszły! ✊

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

n59y20mmfn8x8tla.png
  • Bara112 Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka a moze ten czestomocz to przez ciąże a nie zapalenie pęcherza :) w pierwszej ciazy to był moj pierwszy objaw jak jeszcze nawet nie podejrzewaliśmy ciazy. Budzilam sie w nocy bo mi sie siku chciało i jeszcze mówiłam do mojego Ł, ze ja to juz naprawdę stara jestem skoro moj pęcherz do rana nie moze wytrzymać :).do tej pory Ł sie za mnie śmieje

n59y20mmfn8x8tla.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bara Mizelka juz zrobila jeden tescik i byl tam cien cienia wiec wielce prawdopodobne jest to, ze to ciazowe sikadło :p

mizzelka lubi tę wiadomość

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ