Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
u mnie oczywiście negatyw, @ nadal brak. co raz bardziej przypuszczam, że owulka jednak była 13dc (ovu ovu nie mógł się z tym zdecydować)
jak małpy nie będzie to zatestuję jeszcze 16.05, ale moje nadzieje są zerowe…
nie mogłam dzisiaj zmierzyć temp bo spałam 2 hWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 08:21
-
Cześć Dziewczynki. Nie było mnie tu przez jedna dobe a nowe serducha sie pojawiły.Wspaniale, gratuluje.
sylwiaśta159 jakbym mogła Cię prosic o edytowanie i dopiesanie przy mnie @ to byłabym wdzięczna Nie bede kopiowała listy 3 raz na stronce
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
U mnie temp znowu w górę, a teraz chciałabym lekki spadek(czytaj implantacja). No nie dogodzisz )Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
julita wrote:Kochane, czy wyniki testów owulacyjnych mogą wychodzić pozytywnie dzień, dwa po wykrytej owulacji przez OF?
Kochana, widze ze uzywasz domowego lab. Nie wiem jak to dziala. Na normalnych paskowych testach pewnie byloby widac, ktory jest jasniejszy, ktory mocniejszy..W sumie to serduszkuj nadal i tyle Pięknie Ci idzie
A u mnie 3 dpo i spadek No tez nie dogodzisz. Jakos ten cykl widzialam inaczej, ale widze juz ze nie bedzie sie co ludzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 09:45
julita lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:cześć dziewczyny
u mnie oczywiście negatyw, @ nadal brak. co raz bardziej przypuszczam, że owulka jednak była 13dc (ovu ovu nie mógł się z tym zdecydować)
jak małpy nie będzie to zatestuję jeszcze 16.05, ale moje nadzieje są zerowe…
nie mogłam dzisiaj zmierzyć temp bo spałam 2 h -
Malenq wrote:Witajcie...krokodylku uhmmm..naprawdę masz ten cykl zakręcony jak nie powiem co....ale nadal trzymam kciuki:) maj trwa...
sylwia, krokodylek buuu ale mocno, mocno, trzymam zaciśnięte rączki:)
Dziewczynki ja nie mam zbytnich nadziei bo serduszka były dopiero po owulce. Nie napalam się w każdym bądź razie. -
mizzelka wrote:chyba mam zapalenie pęcherza.. dopiero co się wyleczyłam.. miałam spokoj dwa tygodnie albo i więcej a tu znów........ no by to ;/ biorę ziołowy urosept czy cos .. mialam w razie co.
Mi lekarz zapisał Floragyn, to można kupić w aptece bez recepty, globulki dopochwowe. Powiedział że jak jestem zmęczona albo dużo współżyję to sobie stosować, żeby zapalenie pęcherza nie powróciło. Kazał to stosować oczywiście dopiero po wyleczeniu zapalenia pęcherza. Mówił że nie przeszkadza staraniom i jest bezpieczne w razie fasoli. Stosowałam na razie dwie i jest ok. -
dzięki Dziewuszki za odpowiedź.
Daisy za twoją poradą poserduszkuję jeszcze kilka dni, w końcu OF może przesunąć linię do przodu.
Zastanawiam się czy dzisiaj też zrobić test owu i się upewnić czy znowu będzie pozytyw? Daisy Domowe Lab to testy paskowe, także porównując trzy test wyniki są identyczne.
Kurcze wszystkie testy z allegro wychodziły negatywnie - źle, teraz wszystkie testy z domowego lab wychodzą pozytywnie - też niedobrze, ech...
-
Julita ja mam testy z allegro i jeszcze mnie nigdy nie zawiodły. Moze za krotko je robilas, za pozno zaczelas? Ja w zeszlym cyklu robilam testy przez 20 dni i doczekalam owulki Moze masz tak wysokie LH ze Cię tak długo trzyma?
A co do testu to dla samego sprawdzenia bym zrobila test, ja wczoraj jeszcze tez robilam, dla swietego spokoju, ale pokazal sie poowulacyjny sluz wiec dzis juz daję sobie spokojWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 10:10
julita lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Mi lekarz zapisał Floragyn, to można kupić w aptece bez recepty, globulki dopochwowe. Powiedział że jak jestem zmęczona albo dużo współżyję to sobie stosować, żeby zapalenie pęcherza nie powróciło. Kazał to stosować oczywiście dopiero po wyleczeniu zapalenia pęcherza. Mówił że nie przeszkadza staraniom i jest bezpieczne w razie fasoli. Stosowałam na razie dwie i jest ok.
-
Daisy wrote:Julita ja mam testy z allegro i jeszcze mnie nigdy nie zawiodły. Moze za krotko je robilas, za pozno zaczelas? Ja w zeszlym cyklu robilam testy przez 20 dni i doczekalam owulki Moze masz tak wysokie LH ze Cię tak długo trzyma?
A co do testu to dla samego sprawdzenia bym zrobila test, ja wczoraj jeszcze tez robilam, dla swietego spokoju, ale pokazal sie poowulacyjny sluz wiec dzis juz daję sobie spokoj
W tym cyklu robiłam testu od 5 dc, ale testy z allegro - negatywne, dopiero w 14 dc zrobiłam te z domowego lab i jednoczesnie z allegro i przez te 3 dni z allegro wychodzily nadal negatywne a z domowego lab pozytywne. Także niepokoi mnie to i nie faje spokoju.
Też pomyślałam, że mam wysokie LH, jutro ide na monitoring także dopyt gina, a test zrobię jeszcze dzisiaj.
-
Julita moze te allegro sa dla Ciebie niezbyt czule, a moze te z domowego lab. sa zbyt czule, stad tez ciagly plusik?
Co do LH to po piku powinien on spadac, wiec kto wie moze poprostu cos z testami..jak chcesz to potem poszukam sprzedawce skad ja kupuje testy owu na allegro to Ci podam to soie w przyszlym cyklu wyprobujesz. Bo testy moga byc wiesz takie same niby, ale moze kazdy dostawca dostaje jakas inna partie? Lepsza, gorsza? Sama nie wiem..Ale zycze zielonosci i zadnych wiecej testow owu! -
@ przyszla.
takzde trzymam za wac kciuki - bede zagladac a z czescia pewnie spotkamy sie w watku Czerwcowe testowanie- czerwcowki.
mam nadzieje ze kiedys sie uda
milej niedzieli - dawac serduszka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 10:38
-
słoneczna 85 wrote:@ przyszla.
takzde trzymam za wac kciuki - bede zagladac a z czescia pewnie spotkamy sie w watku Czerwcowe testowanie- czerwcowki.
mam nadzieje ze kiedys sie uda
milej niedzieli - dawac serduszka!
Sloneczna no wlasnie chcialam wejsc na Twoj wykres a tu lipa! Czekaj na mnie na czerwcu bo pewnie przyjde i tak. :*