Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
01.05 Agnieszka GreenApple (@), A.loth , aniafk
02.05 Misia79 (-), jessieq
03.05 kwiatuszek789, inezka (@), CassieMK (@) jonka91
04.05 Lenuś, agnesik , Brawurka
05.05 Iwka (-), Nenaaa (@), zizia_a (@), mar (@), pinia108 , Anuśka,
06.05 katarinka79 (@), zielarka , słoneczna 85(-), klara22
07.05 Cynamonek30
08.05 Kaśka (@), Tosia 1981 (@), zonaboba (@,
09.05 potforzasta(@), Przedszkolanka(-), zoosia , Monika1986
10.05 Gosiacu (@), Gwiazdeczka27 , paaulla84(@), Lila84 (@), Malenq
11.05 Olivia89, Tygrysek 86 (@), sylwiaśta 159 (@), Ewa99, Krokodylica (-), Agga
12.05 ewelina 27, waszka88 , Ofelaine, anka8820 , Bara112
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop (@), Mua, Mizzelka (-), kamilaaa_88
14.05 Ewik, Monifah, munirka (-), Lulu, belldandy, Anutka
15.05 slodka100 (@), Brawurka84, polkosia, Mega
16.05 Landryneczka, rastafanka,kasiatoja
17.05 M4DZI4 , kamciaaaa5, Rubi, olencja
18.05 aniulkab86, kierzynka, kasiuleks, maja35, blondik,
19.05 Kkarolinaaaa, szpilka
20.05 ewcia21k, Ania1986, JusWik, adk_1989, Krokodylica(@)
21.05 Asiek191, Welonisia
22.05 Anastazjaaa, Daisy, julita
23.05 chmurreczkaa, Dariaa, madzianka,
24.05 ara, natt
25.05 Japoneczka z Porcelany, rotaszek, kejti91,
26.05 justta, BATTINKA, Vaniliaa, Mychaa22
27.05
28.05
29.05 Bridget
30.05 Kasia *
31.05 aisza, Rybeńka, NenaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:48
-
Cześć Dziewczyny, wróciłam właśnie z monotoringu u prywatnego gina (19dc).
Gonekolog nie był wstanie jednoznacznie stwierdzić czy doszło do owulacji, ciałka żółtego nie widział, ale były jakieś zmiany poowulacyjne. Jedno jest pewne w tym cyklu owulacji już nie będzie.
Dostałam skierowanie na: FSH, LH, estradiol, prolaktyna (3-5dc.). Wiesiołek mam przyjmować codziennie do momentu potwierdzenia ciąży, a nie tylko do momentu owulacji.
Mąż ma zbadać nasienie po 5 dniach abstynencji płciowej.
Z wynikami mam się zgłosić w trakcie miesiączki, dostane tabletki, ale nie wiem jakie następnie 12-14dc dostanę zastrzyk z Pregnylem i co do godziny mam otrzymać informację kiedy pęknie jajeczko i kiedy mamy się kochać
Także wróciłam od gina z nowymi nadziejami
PS. Pierwszy raz byłam u gina mężczyzny, bardzo pozytywnie - delikatny, wszystko wytłmaczył, odpowiedział na każde pytanie a i przystojny hehe, no oczywiśnie nie tak jak mój mąż ale wizyta 160zl uchhhh...
Także życzę wam wszystk Kochane zafasolkowania jeszcze w maju a ja już czekam na @ i na czerwcowy cykl
Czekam też na weekend bo w sobotę sruuuuu do Maroko z mężusiemkasiatoja, Daisy, rotaszek lubią tę wiadomość
-
gratuluje dziewczyny
trzymam kciuki za następne zafasolkowane
a mnie proszę wypisać z 25 niestety torbiel krwotoczna kolejny raz i tym samym odpuszczam wszystko.... jadę na wakacje a wracam do gry może w sierpniu i może się zdecyduję wtedy na laparoskopię -
julita wrote:Cześć Dziewczyny, wróciłam właśnie z monotoringu u prywatnego gina (19dc).
Gonekolog nie był wstanie jednoznacznie stwierdzić czy doszło do owulacji, ciałka żółtego nie widział, ale były jakieś zmiany poowulacyjne. Jedno jest pewne w tym cyklu owulacji już nie będzie.
Dostałam skierowanie na: FSH, LH, estradiol, prolaktyna (3-5dc.). Wiesiołek mam przyjmować codziennie do momentu potwierdzenia ciąży, a nie tylko do momentu owulacji.
Mąż ma zbadać nasienie po 5 dniach abstynencji płciowej.
Z wynikami mam się zgłosić w trakcie miesiączki, dostane tabletki, ale nie wiem jakie następnie 12-14dc dostanę zastrzyk z Pregnylem i co do godziny mam otrzymać informację kiedy pęknie jajeczko i kiedy mamy się kochać
Także wróciłam od gina z nowymi nadziejami
PS. Pierwszy raz byłam u gina mężczyzny, bardzo pozytywnie - delikatny, wszystko wytłmaczył, odpowiedział na każde pytanie a i przystojny hehe, no oczywiśnie nie tak jak mój mąż ale wizyta 160zl uchhhh...
Także życzę wam wszystk Kochane zafasolkowania jeszcze w maju a ja już czekam na @ i na czerwcowy cykl
Czekam też na weekend bo w sobotę sruuuuu do Maroko z mężusiem
To dobrze, że trafiłas na konkretnego lekarza, który ma też konkretny plan do zrealizowania. To już jest coś
Ja też pojde do swojego gina i mam nadzieję, że ostro wezmie się za stworzenie mojego planu działania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:38
julita lubi tę wiadomość
-
kasiatoja wrote:Anutka, a Ty nie odstawiasz bromka?
Pytam, bo pewnie też będę brała...
Ja jestem w 11 tc i biorę nadal Bromka. Moja gin mówi, że nawet do 12 tygodnia powinno się brać taką dawkę, na której zaszło się w ciążę, żeby nagłego szoku dla organizmu nie było. Pytałam tez moją endo o to i ona mówi, że swoim pacjentkom odstawia, ale obie szkoły są dobre i żadna nie szkodzi dziecku. -
Milcia wrote:Ja jestem w 11 tc i biorę nadal Bromka. Moja gin mówi, że nawet do 12 tygodnia powinno się brać taką dawkę, na której zaszło się w ciążę, żeby nagłego szoku dla organizmu nie było. Pytałam tez moją endo o to i ona mówi, że swoim pacjentkom odstawia, ale obie szkoły są dobre i żadna nie szkodzi dziecku.
No właśnie moja chyba wspominała, żeby odstawić w razie ciąży, ale nie jestem pewna...
A jaką bierzesz dawkę Milcia? -
nick nieaktualnyHej kobietki:)
wracam sobie po ciężkim dniu, a tutaj się serducha posypały:-)aż mi się ziapka uśmiechnęła od ucha do ucha...a mąż do mnie: "co Tobie?" hehehe a ja nic "cuda się wysypały"
KOCHANE wszystkim razem i każdej z osobna (M4DZI4, Anutka, kamilaaa_88, anka8820, Bara112,) GRATULUJĘmizzelka, M4DZI4, Bara112 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ja jestem w 11 tc i biorę nadal Bromka. Moja gin mówi, że nawet do 12 tygodnia powinno się brać taką dawkę, na której zaszło się w ciążę, żeby nagłego szoku dla organizmu nie było. Pytałam tez moją endo o to i ona mówi, że swoim pacjentkom odstawia, ale obie szkoły są dobre i żadna nie szkodzi dziecku.
kasiatoja lubi tę wiadomość
-
" Wiesiołek mam przyjmować codziennie do momentu potwierdzenia ciąży, a nie tylko do momentu owulacji."
o widzisz..
to super że ci się już coś rozkręca.. oby było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 19:50
julita lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Ja odstawie tak jak pisalak, tak aklka89 odstawila i nic sie nie dzialo
Anutku, a jaką dawkę brałaś? No i jak u Ciebie ze skutkami ubocznymi, bo ja po przygodzie z luteiną, aż boję się pomyśleć co może się zadziaćAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Bralam po pol tabletki na noc o jakich dkutkach ubocznych mowisz ??? Nic nie odcxulam
No to zazdroszczę...
Ja jestem "wrażliwa" na leki
Czytałam, słyszałam, a także uprzedzała mnie o nich ginka, że mogą wystąpić, dlatego preferowane jest branie go na noc... No i podobno zero alkoholu przy bromkuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:02