Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiatoja wrote:No to zazdroszczę...
Czytałam, słyszałam, a także uprzedzała mnie o nich ginka, że mogą wystąpić, dlatego preferowane jest branie go na noc... No i podobno zero alkoholu przy bromkukasiatoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:a mialas cytologie itp? wyślę cie może na kilka badan.. i juz bd miala wyniki na następną wizytę
Mizelka, cytologii nie robiłam ostatnio, zrobię podczas wizyty - umówiłam się na poniedziałek 19 maja, wcześniej nie było miejsc. Dzisiaj zrobiłam znowu test - druga kreska ciemniejsza niż ranoAnutka, mizzelka, Daisy, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Ja tylko raz miałam masakrę. Gin przez tydzień kazała brać po 1 tabletce, a potem po pół. I pierwszej nocy przy całej tabletce było mi tak niedobrze i miałam takie zawroty głowy, że szkoda gadać. Myślałam, że nie dojdę z łazienki do łóżka.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Odstawiam stopniowo... Wczoraj nie bralam, dzis tam a potem 2 dni nie i potem tak i potem juz nie
Ja mam ten sam dylemat - biorę pół tabletki Norprolacku, lekarz mówił, żebym odstawiła jak będę w ciąży. Boję się jednak tak od dnia przerwać branie, zwłaszcza, że jeśli beta potwierdzi - będę we wczesnej ciąży. Myślicie, że mogę spokojnie brać do poniedziałku, kiedy mam wizytę?
-
isabelle wrote:Ja mam ten sam dylemat - biorę pół tabletki Norprolacku, lekarz mówił, żebym odstawiła jak będę w ciąży. Boję się jednak tak od dnia przerwać branie, zwłaszcza, że jeśli beta potwierdzi - będę we wczesnej ciąży. Myślicie, że mogę spokojnie brać do poniedziałku, kiedy mam wizytę?
-
mizzelka wrote:dziwne bo myslalam że lab w szpitalu to caly czas, a stężenie w krwi się nie zmienia tego hormonu, dlatego gin wyslal mnie nawet o 19.. myslę że możesz zrobic w szpitalnym lab.. na pewno taniej i po pracy
Anutka lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:niestety nawet w największym wojewódzkim szpitalu oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 25 km a od pracy jakieś 45 lab przyjmuje tylko do 14.30 a wyniki maks do 15 nastepnego dnia, oczywiście z oddziałów przyjmują zlecenia ale od ludzi nie
-
Pięknie dziewczyny gonicie z oby tak dalej, kwietniówki nie maja szans
Dajcie czadu aby jak najmniej wylądowało u nas czerwcóweczek
Wszystkim nowo zafasolkowanym gratuluje :* a za reszte trzymam kciuki
Jak bedziecie aktualizowały liste to usuńcie mnie z niejAnutka, Ewa99, julita, rotaszek lubią tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Pięknie dziewczyny gonicie z oby tak dalej, kwietniówki nie maja szans
Dajcie czadu aby jak najmniej wylądowało u nas czerwcóweczek
Wszystkim nowo zafasolkowanym gratuluje :* a za reszte trzymam kciuki
Jak bedziecie aktualizowały liste to usuńcie mnie z niej -
Anutka wrote:Ja zawsze badam w medica .
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny