Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski trafiłam na taki topic o ostawianiu bromka/bromergonu w ciązy, osobiście nie czytam ale pojawił sie u Was ten problem dlatego podrzucam link, może się przyda
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/bromergon-kiedy-odstawic-jesli-zajdzie-sie-w-ciaze,1152.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 21:45
kasiatoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem jedynaczka więc rodzice sa sami teraz wdomu ale nie ja dziekuje wole swoje mieszkanie mniejsze o polowe niz to co było mizelka współczuje Ci znam ten typ ludzi ja dostalam ochrzan ostatnio że łżeczki na stole leża krzywo ahahahaah teraz to mi to lotto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 21:46
-
ja mieszkam w domu teściów ale mam osobne mieszkanko zrobione, a i tak czasami odczuwam na swojej skórze fakt, że nie jestem u siebie. Nie jest to łatwe, ale trzeba zacisnąć zęby i robić dobrą minę do złej gry. Ale wyobrażam sobie, że wspólnie jest jeszcze gorzej
-
nick nieaktualnyno kamilla moi rodzice tez mi zaproponowali ze odremontuja strych i tam moge osobno mieszkac o nie nie ma takiej opcji podziekowałam od razu mam swoje mieszkanie 15 km od rodzicow i ciesze sie ztakiej decyzji moja ma ma strasznie ciezki chararakter ja tez i takie ossobyn ie moga razem mieszkac bo sie pozabijają no niedosłownie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Julita kochanie szkoda ze sie wypisujesz z testowania ze mna Ale sie ciesze ze jestes juz po wizycie i masz jakies konkretne kroki do podjecia! Teraz te krew to pvt musisz zrobic? Moze dorzuc te z wczorajszej listy? Mysle ze i tak Cie one nie omina. Jak masz rozpisany monitoring? Troche pozno te nasienie..powinno byc robione niby 2-7, najlepiej 3 dni po. Wezmy to na rozum. Plemniki ktore nie wychodza przez 4 dni, na 5 dzien beda one poprostu juz w wiekszosci martwe. A przeciez skoro masz stymukowany cykl to nie ma potrzeby by one zyly u meza az 5 dni. Skoro bedziecie mieli rozpiske co do godziny kiedy wspolzyc. Wez tez pod uwage, ze te plemniki sie tam gromadza w jajeczkach caly czas. Tyle abstynencji bedzie na nie mega zle wplywac. No ale to moje zdanie, opinie jakie juz poznalam w roznych miejsach i tez info od mojej gin.
To mezus teraz niech biegnie na nasienie, a Ty rob te badania w 3 dc i 4dc wieczorem z wynikami do gina i dostaniesz pewnie clo. Pamietaj ze pregnyl podaje sie nawet do 50h przed owulacja. Zeby nie za pozno, bo nic nie da. Trzymam mocno kciuki. Rozpiera mnie duma ze sie udalas do innego gina!
Co do wiesiolka to no nie wiem. Poszukaj na forach info na pewno Ci dziewczyny potwierdza to, co pisalam wczoraj, ze tylko do owu. Naprawde to jest stary srodek poronny. I moze nie dojsc do zagniezdzenia, nawet jesli sie uda zaplodnienie, bo wiesiolek moze wywolywac skurcze macicy. Nawet nie bedziesz wiedziala czy doszlo do zagniezdzenia, bo jak? Szkoda by bylo Skarbie..
Daisy wszystkie badania muszę wykonać prywatnie, ale to nic.
Plan jest więc taki:
- mąż na dniach ma zrobić wyniki nasienia, po 3 dniach wstrzemięźliwości
- 3dc robie wszystkie badania, plus te z Twojej listy
- 4dc pierwszy monitoring z naszymi wynikami + dostaje tabletki na stymulację
- 12dc drugi monitoring + zastrzyk
- a co dalej to z wrażenia zapomniałam
Co do wiesiołka, to przychylam się do Twojej opini i mimo wszystko będę brać tylko do owulki.
I strasznie żałuje, że nie zatestujemu razem w maju, mam też nadzieje że się nie spotkamy na liście w czerwcu, bo tak strasznie mocno trzymam kciuki za Twoje majowe testowanie i że będziesz miała zielony koniec, szczerze Ci tego życzę
A jak Ty się czujesz? Jakieś objawy?
Daisy, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczyny ;* Oby jutro nasze temperaturki poszybowały w górę !)
Daisy lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Branoc! Żeby jutrzejszy dzień obfitował w
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.