Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:baelldandy spokojnie, ja dzisiaj byłam też na usg (spóźnia mi się @) i to zdecydowanie za szybko by coś zobaczyć, zwłaszcza jak np. ja mam dłuuugie cykle, więc spokojnie
Ja mam cykle 33-34 dniowe, więc chyba nie powinnam się nastawiać, że w poniedziałek coś zobaczę. A może? Zagnieżdżenie było chyba w 10 dniu po owulacji. Czy w 8 dni wykształci się pęcherzyk w takiej wielkości, żeby można było go zobaczyć?
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Ja mam cykle 33-34 dniowe, więc chyba nie powinnam się nastawiać, że w poniedziałek coś zobaczę. A może? Zagnieżdżenie było chyba w 10 dniu po owulacji. Czy w 8 dni wykształci się pęcherzyk w takiej wielkości, żeby można było go zobaczyć?
oj kochana, wątpie raczej, bo to który tydzień by był 4-5? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Cholerka! Przestań mnie chwalić bo się trzecie oko wkurzy i koniec będzie przewidywań! A trzeba przyznać, że na razie lepsze niż maszyna do usg jest!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzwoniłam do gina jeszcze i kazał mi iść jeszcze raz na betę w poniedziałek lub wtorek.
szpilka, mizzelka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Kasia * wrote:daisy bylas u ginekologa mnie nie bylo wiekszosc dnia co sie dzieje ze tak cie bola te jajniki mnie tez ale nie caly czas
Kasiu przeczytaj u mnie notke dzisiejsza bo ja juz ode spac :* jak cos to jutro pogadamy teraz dol podbrzusza mnie boli buziaki dobranoc Wam! :*