Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie beta za 32zł lub 25zł.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychyba mozesz pobrac krew izunia o 19 ja bylam kiedys o 17 i robili moj maz oddawalrobil morfologie o 16 wiec raczej nie ma znaczenia oni je robia cala dobe i jak mowilam do 22 sobiscie na necie cala dobe do wgladu na necie sa toche poznij niz osobiscie na necie czekachchyba 3 godziny zeby byly dostepne a osobiscie masz za 2 godziny albo za godzine zalezy ile osob przed toba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja chodzę do gin do takiej jakby kliniki 3 czy 4 gabinety w każdym USG. KTG jest jedno ale jest:) radio Eska w tle można chodzić prywatnie i na NFZ jedyny minus to babki w rejestracji chamskie krowyTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
mizzelka wrote:w tej rejestracji to chyba każda zgorzkniała, chociaż położna co pracuje u mojego gin to fajna babeczka, potrafi uspkoić, pogadac itp.. aż się miło chodzi
moja teściowa pracuje w rejestracji hahamizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybardzo chetnie sie z Toba spotkam poczek izunia jak mi tempka nie spadnie to ok bo ja ma okres na 28 maja poczekam zobacze jak tam temperatura bo ona wlasnie spada na 2 dni przedokresem jesli m inie spadnie to baaaaaaaaardzo chętnie spotkam sie zTobą i moja betą )))