Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:wiecie co,kluje mnie prawy jajnik i dretwieje noga:/ plamienie sie wyciszylo,ale dzis juz nie biore lutki, zaczynam miec schizy o ciazy pozamacicznej:D niezla jazdaAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
isabelle wrote:Kochane, powtorna beta 237,8 (15 dzien po owu) - chyba dobrze, co?
Poprzednia byla 104,4 (13 dpo)
127,9 % - bera w normie, przyrosdt co 40 godxin, ja mam prxyrosdt co 35 godxinWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:58
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:belldandy ciaza pozmaciczna bardzo zado sie zdaza i musza byc ku temu powody umnie byly nie boj sie ciazy pozmacicznej niebedziesz miala takiej
także jakieś objawy powinny wskazywać na to a jak bell nie czujesz to nie ma co się strachać niepotrzebnie na zapas -
Isabelle super! Teraz to juz tylko rozsylaj wiruski i lez i pachnij hehe
Olencja kurde ciekawe co tam Ci sie dzieje
Mnie z kolei wczoraj lewa strona jak nigdy az prawie plakalam. Dzisiaj nic. Zupelnie nic nie wiem czy to dobrze czy zle. Ale znowu stwierdzam ze moj termometr zle mierzy cos bo rozmica miedzy dwoma az 0.8st. Czyli na dobra sprawe jak rano mierze to moge miec o wiele wyzsza. No masakra. Nie doczekam tych baterii predzej bede robic bete bo we wtorek. Bedzie minus jak nic bo nic nie czuje a jesli byko wczoraj zagniezdzenie to jutro beta powinna wyjsc ale nie robie nic trzymam sie z daleka az do wtorku. Jutro wjezdza kopara nam na podworko wiec mam czym mysli zajac. co dzis robicie? Mysle czy by do kina nie jechac na Grace..uwielbiam Nicole Kidman i takie filmy 'starodawne' -
Olencja a jesli to plamienie to zagniezdzenie? W ogole czemu tak szybko odstawilas lutke skoro to tylko plamienie, a nie @? Bedziesz robic jakas bete czy luzujesz? Szkoda kirde ale tempka nadal w gorze! A test moze ciut za wczesnie? Ja tez nie wiem czemu gin kaze mi robic bete w 12 dpo..mysle ze to za wczesnie, najwyzej powtorze w czwartek wtedy to juz powinno cokolwiek wyjsc. Czyli standardowe <0.1...cos wisielczy humor mi dolega od wczorajszej wizyty u gin
-
nick nieaktualnymizelka nie koniecznie te objawy ktore opisujesz sa ale juz na samym koncu w 9 tygodniu, plaminia owszem sa ale nie musza oznaczac ciazy pozamac moga byc objawem niskiego porgesteronu co jest pewne w cp to to ze nie widac ciazy w macicy i beta zle przyrasta od 6tygodnia mnie nic nie bolalo az do 9tygodnia wiec bol nie jest wyznacznikiem ja mialam cp bo mialam operowany wyrostek robaczkowy i podejrzewali lekarze ze to byl powod powstaly zrosty pooperacyjne po praej stronie na jaowodzie nie wierz wto zebol jest oxzmnaka ciaz pozamac bo nie jest napewno nie do 7 tygodnia,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 18:13
-
Kasia * wrote:mizelka nie koniecznie te objawy ktore opisujesz sa juz na samym koncu w 9 tygodniu, plaminia owszem sa ale nie musza oznaczac ciazy pozamac moga byc objawem niskiego porgesteronu co jest pewne w cp to to ze nie widac ciazy w macicy i beta zle przyrasta od 6tygodnia mnie nic nie bolalo az do 9tygodnia wiec bol nie jest wyznacznikiem ja mialam cp bo mialam operowany wyrostek robaczkowy i podejrzewali lekarze ze to byl powod powstaly zrosty pooperacyjne po praej stronie na jaowodzie nie wierz wto zebol jest oxzmnaka ciaz pozamac bo nie jest napewno nie do 7 tygodnia,
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
godzinę mi zajęło nadrobienie od 7.30
rano sikany test cień cienia pepino paskowy
i zdążyłam na bete przed pracą i jest 36,31
beta kosztowala u mnie w przychodni 20 zł a jak w tygodniu patrzyłam w swoim mieście powiatowym to tam 45 zł
doktorek kazał wczoraj testować i lutke odstawić jak będzie minus miałam betę dopiero w pn robić, bo sądziłam, że nie będzie cienia a tu rano zonk
Cieszę się bardzo, ale troszkę się obawiam czy nie będzie powtórki z rozrywki czyli poronienia, ale generalnie jestem dobrej myślimizzelka, Daisy, isabelle, przedszkolanka:), M4DZI4, kasiatoja, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
Kasia * wrote:mizelka nie koniecznie te objawy ktore opisujesz sa juz na samym koncu w 9 tygodniu, plaminia owszem sa ale nie musza oznaczac ciazy pozamac moga byc objawem niskiego porgesteronu co jest pewne w cp to to ze nie widac ciazy w macicy i beta zle przyrasta od 6tygodnia mnie nic nie bolalo az do 9tygodnia wiec bol nie jest wyznacznikiem ja mialam cp bo mialam operowany wyrostek robaczkowy i podejrzewali lekarze ze to byl powod powstaly zrosty pooperacyjne po praej stronie na jaowodzie nie wierz wto zebol jest oxzmnaka ciaz pozamac bo nie jest napewno nie do 7 tygodnia,
-
Proszę o serduszko i kciuki na dobry rozwój mojego Kropka
i wysyłam moc wirusków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mizzelka, Daisy, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Olencja a jesli to plamienie to zagniezdzenie? W ogole czemu tak szybko odstawilas lutke skoro to tylko plamienie, a nie @? Bedziesz robic jakas bete czy luzujesz? Szkoda kirde ale tempka nadal w gorze! A test moze ciut za wczesnie? Ja tez nie wiem czemu gin kaze mi robic bete w 12 dpo..mysle ze to za wczesnie, najwyzej powtorze w czwartek wtedy to juz powinno cokolwiek wyjsc. Czyli standardowe <0.1...cos wisielczy humor mi dolega od wczorajszej wizyty u gin