Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizelcia nie iala na to wpływu zaszlam w ciaze w 1 cyklu staran po 1 stosunku wiec sie wogole nie staralam teraz juz jest gorzej ale nie martw sie bedie ok ciaza pozamaciczna peka zawyczaj w 8 czy 0 tygodniu ciazy moja pekla na przelomie tygodni nie życze nikomu no ale coz zdarza się wina byl operowany wyrostek izrosty na jajowodzie po operacji
-
Kasia * wrote:mizelcia nie iala na to wpływu zaszlam w ciaze w 1 cyklu staran po 1 stosunku wiec sie wogole nie staralam teraz juz jest gorzej ale nie martw sie bedie ok ciaza pozamaciczna peka zawyczaj w 8 czy 0 tygodniu ciazy moja pekla na przelomie tygodni nie życze nikomu no ale coz zdarza się wina byl operowany wyrostek izrosty na jajowodzie po operacji
ja na szczescie nie mialam zadnych operacji, ale czuje ze kiedys poronię, moja mama miała do tego skłonność, też było ciężko zajść w ciążę, wiem że głupota ze w takie rzeczy wierzę, ale cóż.. -
nick nieaktualnynie denerwuj sie anutka bo to ci npewno nie pomoże mze cie ciagnac wpachwinach bo wiezadla rozciagaja macice ale to troszke pozniej najgorsze co moze byc wciazy jak lezalam na ginekologi i sie nasluchalam od lekarzy to jasnoczerwona krew plamienia jasnoczerwona krwia lub krwawienia a uwierz mi mnostwo takich dziewczyn widizlam
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysory dziewczyny ktoras zwas pisała o ciazy pozamacicznej i sie martwila ja pisze z telefonu i ciezko mi to ogarnac wiesza mi sie internet ale odpowiadam zgodnie ztym co przezyłam przepraszam jesli zle podpisałam sory nie chcący
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 18:25
-
Kasia * wrote:nie denerwuj sie anutka bo to ci npewno nie pomoże mze cie ciagnac wpachwinach bo wiezadla rozciagaja macice ale to troszke pozniej najgorsze co moze byc wciazy jak lezalam na ginekologi i sie nasluchalam od lekarzy to jasnoczerwona krew plamienia jasnoczerwona krwia lub krwawienia a uwierz mi mnostwo takich dziewczyn widizlam
mizzelka lubi tę wiadomość
-
objawy raczej typowe na @ bolesne piersi, sutki, macica (bóle miesiączkowe), ból jajników, senność i zmęczenie (u mnie normalne i bez ciąży), pojedyncze mdłości (też się wcześniej zdarzało)
objawy wyjatkowe to lekko bolesny skurcz w trakcie orgazmu i w noc przed ostatnim monitoringiem miałam takie wrażenie jakbym czuła jajniki i macice w środku, jakby ktos coś tam rozlałCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:objawy raczej typowe na @ bolesne piersi, sutki, macica (bóle miesiączkowe), ból jajników, senność i zmęczenie (u mnie normalne i bez ciąży), pojedyncze mdłości (też się wcześniej zdarzało)
objawy wyjatkowe to lekko bolesny skurcz w trakcie orgazmu i w noc przed ostatnim monitoringiem miałam takie wrażenie jakbym czuła jajniki i macice w środku, jakby ktos coś tam rozlałmizzelka, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja
Autorytet
254
Wysłany: Dzisiaj, 17:26 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
wiecie co,kluje mnie prawy jajnik i dretwieje noga:/ plamienie sie wyciszylo,ale dzis juz nie biore lutki, zaczynam miec schizy o ciazy pozamacicznej:D niezla jazda znalzalam przepraszam bardzo z apomykle olencja
))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 18:28
Anutka lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:sory dziewczyny ktoras zwas pisała o ciazy pozamacicznej i sie martwila ja pisze z telefonu i ciezko mi to ogarnac wiesza mi sie internet ale odpowiadam zgodnie ztym co przezyłam przepraszam jesli zle podpisałam sory nie chcący
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny