Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Gwiazdeczka27 wrote:aja--- w którymś cyklu na pewno się uda, mimo wszystko @ jeszcze nie ma, dopiero jak będzie to wówczas cykl uznaj za zakończony. Ja pewnie bym z czystej ciekawości i dla świętego spokoju i potwierdzenia zrobiła bym test, ale gdybym nie miała testu, bądź większej ich ilości bym czekała jednak na @. Ja jak zaszłam w ciążę miałam takie wahania temperatury, że nawet była 36,4 , miałam ból typowo miesiączkowy ale od dłuższego czasu i aż zmarnowałam prawie całe opakowanie podpasek i byłam zdziwiona, że test wyszedł pozytywnie w dniu spodziewanej miesiączki, dopiero później temperatura wyskoczyła do góry. Różnie to może być, tym bardziej, że takie plamienia też mają miejsce na początku ciąży ale wówczas najlepiej udać się do gina , żeby np. przypisał luteinę.
Wiesz próbuję Cię trochę pocieszyć i wesprzeć ale no nie ukrywajmy jak ma się udać to się uda jak nie to niestety nie i trzeba walczyć o upragniony skarb dalej i się nie dołować ani nie poddawać. -
polkosia wrote:Dziewczyny, czy możliwe, że w cyklu bezowulacyjnym mam dużo rozciągliwego śluzu?
śluz płodny występuje już/jeszcze przed samym uwolnieniem i pęknięciem jajeczka. Może być tak, że pęcherzyk nie pęknie, wówczas zazwyczaj nie ma skoku temperatury ale śluz płodny jak najbardziej może występować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 20:44
-
tak sobie myślę, że jeśli jutro nie dostane @, to zrobię test, bo ja przecież bromka biorę. a endo powiedział, że jak tylko zajdę w ciąże to mam bromka zaraz odstawić.
-
A ja mam dziś wahania, od pewności, że pomimo minusów na testach jestem w ciąży (jakieś takie wewnętrzne przekonanie), aż po załamkę, że znowu się nie udało i że pewnie wyznaczyło mi owulkę za wcześnie... Jak by nie było - póki @ nie ma, jest nadzieja, więc ja jeszcze ostatniego słowa w kwestii majowego testowania nie powiedziałam Udanego startu w nowy tydzień życzę wszystkim :*
natt, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:05.05 Iwka, Nenaaa, zizia_a (@), mar, pinia108 , Anuśka
Nie kupiłam testu Byłam pewna że dzisiaj @ przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 23:06
Iwka lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie, które dziś testują A ja mam chyba przeziębiony pęcherz....albo... No ale u mnie albo 14 dpo albo 10 dpo, ciężko stwierdzić, czy @ miała już być, czy dopiero będzie Miłego dnia, dziewczyny :* jak wrócę z pracy, to ma tu być duuużo serduszek i radości
-
nick nieaktualnytrzymam kciuki za dzisiejsze )
ja się trochę boję jutro obudzić, że po zmierzeniu temp będzie znowu 37,09 ( i będzie skakac 37.09, 36.92, 37.09,36.92,37.09 a wiem co to może oznaczać... zamin znajde chwilę iść zrobić badania zanim dostanę się do gin, zanim leczenie... ehh... -
No i nie zaliczyłam testu
Chyba pójdę na betę. Jedynym pocieszeniem jest fakt, że w poprzedniej ciąży zmajstrowaliśmy dzidzię na początku maja a dopiero na koniec czerwca została potwierdzona. Ehhhh... A takie miały być piękne dwie krechy...mar lubi tę wiadomość
-
Hej
Auśka biegnij na bete w takim razie,nie ma co sie jeszcze smucic jak poprzednio tak poznowykazalo ciaze trzymam kciuki
Czekamy na reszte
ja @ nadal nie mam, straszna mialam noc, nie moglam spac i ledwo patrze na oczy. Marze zeby byla juz 16. Ciezki i dluuugi dzien sie zapowiada. A ja juz na dobre musze zaczac przenosic sie na czerwcowki
Pieknego dnia staraczki -
Witajcie dziewczynki przy porannej kawce. Ja juz po spacerku z psami,dojadam śniadanko i uciekam na cały dzien do pracy.
Moja temp utrzymala sie od wczoraj ale wciaz ponizej poziomej linii wiec za duzych złudzień nie mam.
Mam nadzieje, ze jak tu wpadne wieczorem to sie zaczerwieni na liścieMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnywitam się z wami po długim czasie
gratulacje dla nowych mamusiek
zarażajcie, zarażajcie, bo mało mamy tych bobasków w maju
sama szukałam kilka stron, to dla kolejnych szukających wklejam listę bliżej
01.05 Agnieszka GreenApple (@), A.loth
02.05 Misia79 (-), jessieq
03.05 kwiatuszek789, inezka (@), CassieMK (-)
04.05 Lenuś
05.05 Iwka, Nenaaa, zizia_a (@), mar, pinia108 , Anuśka
06.05 katarinka79 (@), zielarka , słoneczna 85
07.05
08.05 Kaśka, Tosia 1981, Lila84, zonaboba
09.05 potforzasta, Przedszkolanka, Cynamonek30
10.05 Gosiacu, Gwiazdeczka27, paaulla84
11.05 Olivia89, Tygrysek 89, sylwiaśta 159
12.05 ewelina 27, waszka88, Ofelaine, anka8820
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop
14.05 Ewik, Welonisia, Monifah, munirka, Lulu,belldandy,I termin - Anutka
15.05 slodka100, Brawurka84, polkosia