Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa a ile razy byłaś już w ciąży, że taka pewna jesteś? Ja myślałam, że u Ciebie troszkę krótsze są te fazy lutealne, a tu coś długo @ nie maRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
lemurek wrote:no i jak tu nie wcinać czekolady za czekoladą ja mam nieposkromiony apetyt na słodkości od paru dni a do tego kiełbaska, pomidorek, rybka i znowu czekoladka;) co się to wyrabia!!! aż się boję co to będzie jak zobaczę II krechy hehe
-
Dziewczynki a ja takie smaki mam na coś niezdrowego, że pojęcia nie macie. Chyba zupkę chińską sobie zalejęRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Nenaaa wrote:Potforzasta, u Ciebie nie będzie @ Moja tempka już ledwo zipie
-
chmurreczkaa wrote:Nenaaa a ile razy byłaś już w ciąży, że taka pewna jesteś? Ja myślałam, że u Ciebie troszkę krótsze są te fazy lutealne, a tu coś długo @ nie ma
-
potforzasta wrote:Ta a moja pewnie nie. Kurde na prawdę mam nadzieję że odbije jeszcze jutro bo jak nie to nie będzie testowania tylko @ przyjdzie.
-
A mnie zaczęły 2 dni temu dzisiaj 3 dzień bolą i chyba są większe lekko ale to przed @ tak się dzieje.
-
lemurek wrote:Potforzasta i Nenaa nie wywoływać mi tu okresownika tylko kropka !!!
Nenaaa, lemurek, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
Nenaaa odeślij @ na wakacje jak najdalej
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
a ja czekam na info od mojej gin czy uda mi się gdzieś wcisnąć na jutro na monitoring... jestem ciekawa co w moich jajcorach, czy wyhodował się choć 1 ładny pęcherzyk. Coś się martwię, bo nie mam bóli jak w poprzednim cyklu, testy owu negatywne ( wczoraj wyraźna 2 kreska, ale negatywny, a dziś już tylko 1 kreseczka). Przydałoby się takie domowe USGRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
O chmureczka popieram przydałoby się jak nic
-
Ale mnie właśnie cycuszki bolą ciężko wytrzymać Idzie @ jak nic sorki ale to raczej nie na kropka.
-
A jesteś pewna że owu nie było?? Nie mierzysz temp. więc skoro jest śluz to może i była a testami się za bardzo nie sugeruj bo często wychodzą źle JA np. też nigdy nie miałam pozytywnego a owu była