Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA teraz Wam powiem dobrą historię !
Znam dziewczynę, która zrobiła test ciążowy. Wyszedł pozytywny. Zapytała mnie co ma zrobić i powiedziałam, że nie chcę się wymądrzać ale zalecałabym wizytę u lekarza. Wyliczyła sobie, że to czwarty tydzień i zgodnie z moją poradą poszła do lekarza. Powiedziała, że zrobiła test i wyszedł pozytywny i że to chyba 4 tydzień. Pani doktor zważyła ją, zmierzyła ciśnienie i pogratulowała ciąży.
Zdziwiona pytam no ale jak to nie było usg ani nawet badania?!
A ona na to... no u internisty byłam.
Odjebałam! Dziewczyna 27 lat a głupia jakby miała 12 !
W sumie to może moja wina bo powiedziałam 'idź do lekarza' ale nie sprecyzowałam jakiego.Gwiazdeczka27, potforzasta, Tosia 1981, isabelle, chmurreczkaa, M4DZI4, CassieMK, lulu_ovufriend, Monifah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:A teraz Wam powiem dobrą historię !
Znam dziewczynę, która zrobiła test ciążowy. Wyszedł pozytywny. Zapytała mnie co ma zrobić i powiedziałam, że nie chcę się wymądrzać ale zalecałabym wizytę u lekarza. Wyliczyła sobie, że to czwarty tydzień i zgodnie z moją poradą poszła do lekarza. Powiedziała, że zrobiła test i wyszedł pozytywny i że to chyba 4 tydzień. Pani doktor zważyła ją, zmierzyła ciśnienie i pogratulowała ciąży.
Zdziwiona pytam no ale jak to nie było usg ani nawet badania?!
A ona na to... no u internisty byłam.
Odjebałam! Dziewczyna 27 lat a głupia jakby miała 12 !
W sumie to może moja wina bo powiedziałam 'idź do lekarza' ale nie sprecyzowałam jakiego.chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:a ty potforku masz ladnie kremowy sluz a nie sucho wiec mozliwe ze faolek
-
no dobra,zarty na bok:)
ja uciekam z forum do czasu testowania, za duzo uwagi i mysli poswiecam "robieniu dziecka" a to zle na mnie wplywa.
dziewczeta kochane,zycze duzej ilosci serduszek i do przeczytania za niecale 2 tyg:)natt, Gwiazdeczka27, Tosia 1981, kwiatuszek789, chmurreczkaa, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam szczerze, że gdybym nie była świadkiem tego zdarzenia to nie uwierzyłabym, że można być takim pajacem i z ciążą lecieć do internisty!
Tym bardziej, że trzy miesiące wcześniej dziewczyna poroniła. Oczywiście nie nauczyła się niczego po pierwszej stracie i znów opowiedziała wszystkim w pracy, że jest w ciąży tylko po zrobieniu jednego testu. -
Gwiazdeczka27 wrote:jesteśmy słuchajcie okropnie okrutne , no ale ręce opadają czasami i trzeba z siebie to wyrzucić. Może i lepiej zadać głupie pytanie będąc anonimowym i się ośmieszyć, niż zadać komuś "twarzą w twarz" i się do końca skompromitować...
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jassieq jak Ci będzie lepiej to możesz zrobić ja mam zamiar tylko jedną zrobić o ile będzie trzeba bo i tak zaraz muszę do gina lecieć zmienić dawkę euthyroxu.
-
Mi osobiście wystarczyły by dwa badania tym bardziej jak jest wszystko ok, i przyrost jest prawidłowy. Ale to już od Ciebie kochana zależy. Teraz jesteś pewnie w fazie zamartwiania się o to czy wszystko jest w porządku. Jest dobrze, i będzie dobrze- musi być.
jessieq lubi tę wiadomość
-
Dokładnie 2 to już dużo Jak ja bym chciała zobaczyć na dniach II trzymajcie za mnie kciuki żeby temp. jutro odbiła
Gwiazdeczka27, kwiatuszek789, chmurreczkaa, M4DZI4, rotaszek, Lila84, lulu_ovufriend, jessieq lubią tę wiadomość